Τι είναι το iWork για το iPad;

Μια ματιά στη σουίτα του Office της Apple για το iPad

Ξέρετε ότι υπάρχει εναλλακτική λύση στο Microsoft Office στο iPad; Στην πραγματικότητα, για όσους αγόρασαν ένα iPhone ή iPad τα τελευταία χρόνια, η σουίτα εφαρμογών γραφείου της iWork της Apple είναι εντελώς δωρεάν. Και αυτό τους κάνει μία από τις εφαρμογές που πρέπει να έχουν για λήψη στο νέο σας iPad .

Το καλύτερο μέρος για τη σουίτα iWork είναι η διαλειτουργικότητα με το φορητό υπολογιστή ή την επιφάνεια εργασίας σας. Εάν διαθέτετε υπολογιστή Mac, μπορείτε να φορτώσετε τις εκδόσεις υπολογιστών γραφείου των εφαρμογών και να μοιραστείτε τη δουλειά μεταξύ του Mac και του iPad. Αλλά ακόμα κι αν δεν είστε κύριος ενός Mac, η Apple διαθέτει μια έκδοση που υποστηρίζει web της σουίτας γραφείου στο iCloud.com, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε στην επιφάνεια εργασίας σας και να επεξεργάζεστε στο iPad σας (και αντίστροφα).

Σελίδες

Οι σελίδες είναι η απάντηση της Apple στο Microsoft Word, και για τους περισσότερους χρήστες, είναι ένας αρκετά ικανός επεξεργαστής κειμένου. Οι σελίδες υποστηρίζουν κεφαλίδες, υποσέλιδα, ενσωματωμένους πίνακες, εικόνες και γραφικά, συμπεριλαμβανομένων διαδραστικών γραφημάτων. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών μορφοποίησης και μπορείτε ακόμη και να παρακολουθείτε αλλαγές στο έγγραφο. Ωστόσο, δεν θα είναι σε θέση να κάνει μερικές από τις πιο περίπλοκες λειτουργίες ενός επεξεργαστή κειμένου όπως το Microsoft Word, όπως η σύνδεση με μια βάση δεδομένων για συγχώνευση αλληλογραφίας.

Αλλά ας το αντιμετωπίσουμε, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν αυτά τα προηγμένα χαρακτηριστικά. Ακόμη και σε επιχειρηματικό περιβάλλον, οι περισσότεροι χρήστες δεν χρησιμοποιούν αυτές τις λειτουργίες. Αν θέλετε να γράψετε μια επιστολή, ένα βιογραφικό σημείωμα, μια πρόταση ή ακόμα και ένα βιβλίο, οι σελίδες για το iPad μπορούν να το χειριστούν. Οι σελίδες έρχονται επίσης με ένα ευρύ φάσμα προτύπων που καλύπτουν τα πάντα από σχολικές αφίσες σε ταχυδρομικές κάρτες σε ενημερωτικά δελτία σε έγγραφα αναφοράς.

Αυτό είναι όπου η νέα λειτουργία drag-and-drop του iPad έρχεται πραγματικά χρήσιμη. Εάν θέλετε να εισαγάγετε φωτογραφίες, απλώς κάντε πολλαπλές εργασίες με την εφαρμογή Φωτογραφίες και μετακινήστε τη μεταξύ της σελίδας και των σελίδων. Περισσότερο "

Αριθμοί

Ως υπολογιστικό φύλλο, ο Numbers είναι απόλυτα ικανός για οικιακή χρήση και θα ικανοποιήσει πολλές μικρές επιχειρηματικές ανάγκες. Έρχεται με πάνω από 25 πρότυπα που κυμαίνονται από την προσωπική χρηματοδότηση έως την επιχείρηση στην εκπαίδευση και είναι αρκετά ικανή να εμφανίζει πληροφορίες σε διαγράμματα πίτας και γραφήματα. Έχει επίσης πρόσβαση σε πάνω από 250 τύπους.

Οι αριθμοί έχουν τη δυνατότητα να εισάγουν υπολογιστικά φύλλα από άλλες πηγές, όπως το Microsoft Excel, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τη λήψη όλων των τύπων σας. Εάν μια λειτουργία ή τύπος δεν υπάρχει στις σελίδες, είναι πιθανό να λάβετε μόνο τα δεδομένα σας κατά την εισαγωγή.

Είναι εύκολο να απορρίψετε τους αριθμούς ως έναν τρόπο να εξισορροπήσετε το βιβλίο επιταγών σας ή να παρακολουθείτε έναν προϋπολογισμό για το σπίτι, αλλά είναι εύκολα μια από τις πιο παραγωγικές εφαρμογές στο iPad και μπορεί να λειτουργήσει καλά και σε επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα διαγράμματα και τα γραφήματα σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά μορφοποίησης μπορούν να δημιουργήσουν όμορφες προτάσεις και να προσθέσουν μια αναφορά επιχείρησης. Και όπως και η υπόλοιπη σουίτα iWork για το iPad, ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να εργαστείτε στο σύννεφο, τραβώντας προς τα επάνω και επεξεργάζοντας τα έγγραφα που δημιουργήσατε και αποθηκεύσατε στον επιτραπέζιο υπολογιστή σας. Περισσότερο "

Βασικός τόνος

Το Keynote είναι σίγουρα το φωτεινό σημείο της σουίτας εφαρμογών iWork. Η έκδοση iPad δεν θα συγχέεται ακριβώς με το Powerpoint ή την έκδοση desktop της Keynote, αλλά από όλες τις εφαρμογές iWork, έρχεται το πλησιέστερο και ακόμη και για τους σκληρούς επιχειρηματικούς χρήστες, πολλοί θα βρουν ότι κάνουν ό, τι χρειάζονται σε μια εφαρμογή παρουσίασης. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Keynote έφερε πραγματικά τη δυνατότητα ρύθμισης και ευθυγράμμισης των προτύπων με την έκδοση desktop, έτσι ώστε η κοινή χρήση παρουσιάσεων μεταξύ του iPad και της επιφάνειας εργασίας σας είναι ευκολότερη από ποτέ. Ωστόσο, μια περιοχή που έχει πρόβλημα με τις γραμματοσειρές, με το iPad να υποστηρίζει περιορισμένο αριθμό γραμματοσειρών.

Σε μια πτυχή, το Keynote για το iPad ξεπερνά τις εκδόσεις του desktop. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το iPad γίνεται για παρουσίαση. Χρησιμοποιώντας το Apple TV και το AirPlay , είναι εύκολο να αποκτήσετε την εικόνα στην μεγάλη οθόνη και επειδή δεν υπάρχουν καλώδια, ο παρουσιαστής είναι ελεύθερος να μετακινηθεί. Το iPad Mini μπορεί πραγματικά να κάνει έναν εξαιρετικό ελεγκτή επειδή είναι τόσο εύκολο να περπατήσει και να χρησιμοποιήσει. Περισσότερο "

Και υπάρχουν ακόμα περισσότερες δωρεάν εφαρμογές για το iPad!

Η Apple δεν σταμάτησε με το iWork. Παρέχουν επίσης τη σουίτα εφαρμογών iLife, η οποία περιλαμβάνει ένα μουσικό στούντιο με τη μορφή Garage Band και μια αρκετά ισχυρή εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο με τη μορφή iMovie. Παρόμοια με το iWork, αυτές οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για λήψη δωρεάν για τους περισσότερους ιδιοκτήτες του iPad.

Ελέγξτε όλες τις εφαρμογές που συνοδεύουν το iPad σας.