Πώς να εγκαταστήσετε εφαρμογές στην τηλεόραση Apple

Τελευταία ενημέρωση: 1 Δεκεμβρίου 2015

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της νέας Apple TV είναι ότι τώρα μπορείτε να εγκαταστήσετε τις δικές σας εφαρμογές και παιχνίδια χρησιμοποιώντας ένα App Store σε iPhone. Αντί να περιορίζεται στα "κανάλια" που η Apple εγκρίνει και στέλνει στην Apple TV σας, όπως και σε προηγούμενα μοντέλα , μπορείτε τώρα να επιλέξετε από δεκάδες (σύντομα θα είναι εκατοντάδες και έπειτα χιλιάδες, θα στοιχημάτισα) εφαρμογές και παιχνίδια που παρέχουν νέες επιλογές για ροή βίντεο, ακρόαση μουσικής, ψώνια και πολλά άλλα.

Εάν έχετε μια τηλεόραση Apple και θέλετε να εγκαταστήσετε εφαρμογές σε αυτήν, διαβάστε για οδηγίες βήμα προς βήμα και συμβουλές εξοικονόμησης χρόνου.

Απαιτήσεις

Για να εγκαταστήσετε εφαρμογές στην Apple TV σας, θα χρειαστείτε:

Πώς να βρείτε εφαρμογές

Για να βρείτε εφαρμογές, αρχίστε με την εκκίνηση της εφαρμογής App Store από την αρχική οθόνη της Apple TV. Μόλις ανοίξει το App Store, υπάρχουν τέσσερις τρόποι για να βρείτε εφαρμογές:

Εγκατάσταση εφαρμογών

Μόλις βρείτε τη εφαρμογή που σας ενδιαφέρει:

  1. Επισημάνετε το και κάντε κλικ στο touchpad για να δείτε την οθόνη λεπτομερειών για την εφαρμογή
  2. Σε αυτήν την οθόνη, οι δωρεάν εφαρμογές εμφανίζουν ένα κουμπί Εγκατάστασης . οι εφαρμογές που πληρώνονται εμφανίζουν την τιμή τους. Επισημάνετε το κουμπί και κάντε κλικ στο touchpad για να ξεκινήσετε την εγκατάσταση
  3. Μπορεί να σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID . Αν ναι, χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο και το πληκτρολόγιο οθόνης για να το κάνετε αυτό
  4. Εμφανίζεται ένα εικονίδιο στο κουμπί που δείχνει την πρόοδο της εγκατάστασης
  5. Όταν η εφαρμογή λήξει και εγκατασταθεί, η ετικέτα του κουμπιού αλλάζει σε Open . Είτε επιλέξτε το για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή είτε πηγαίνετε στην αρχική οθόνη της Apple TV. Θα βρείτε την εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη εκεί, έτοιμη για χρήση.

Κάνετε τα αρχεία λήψεων γρηγορότερα

Η όλη διαδικασία εγκατάστασης εφαρμογών στην Apple TV είναι αρκετά γρήγορη και αρκετά απλή, εκτός από ένα πράγμα: εισάγοντας τον κωδικό σας Apple ID.

Αυτό το βήμα μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικό, επειδή χρησιμοποιώντας την οθόνη της Apple TV, το πληκτρολόγιο ενός γράμματος σε χρόνο είναι πραγματικά δυσκίνητο και αργό. Από αυτό το γράψιμο, δεν υπάρχει τρόπος να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης με φωνή, χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο Bluetooth (η Apple TV δεν τις υποστηρίζει) ή μέσω μιας συσκευής iOS.

Ευτυχώς, υπάρχει μια ρύθμιση που σας επιτρέπει να ελέγχετε πόσο συχνά ή αν πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης κατά τη λήψη εφαρμογών. Για να το χρησιμοποιήσετε:

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή " Ρυθμίσεις " στην τηλεόραση Apple
  2. Επιλέξτε Λογαριασμοί
  3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις κωδικού πρόσβασης
  4. Στην οθόνη Αγορές και Αγορές εντός εφαρμογής , επιλέξτε Απαίτηση κωδικού πρόσβασης
  5. Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε Ποτέ και ποτέ δεν θα σας ζητηθεί ξανά να εισαγάγετε το αναγνωριστικό της Apple σας για οποιαδήποτε αγορά.

Μπορείτε επίσης να διακόψετε την εισαγωγή του κωδικού σας για δωρεάν λήψεις ακολουθώντας τα πρώτα τρία βήματα παραπάνω και στη συνέχεια:

  1. Στην οθόνη αγορών και αγορών εφαρμογών , επιλέξτε " Δωρεάν λήψεις" και μεταβείτε στην επιλογή " Όχι" .

Με αυτόν τον τρόπο, ο κωδικός σας Apple ID δεν θα χρειαστεί ποτέ να εγκαταστήσετε δωρεάν εφαρμογές.