Πώς να προσθέσετε με μη αυτόματο τρόπο τη μουσική στο iPhone σας

Πάρτε τον έλεγχο του iTunes συγχρονίζοντας μόνο τα τραγούδια που θέλετε στο iPhone σας

Αν έχετε συγχρονίσει ποτέ μουσική στο iPhone σας χρησιμοποιώντας την προεπιλεγμένη μέθοδο, τότε πιθανότατα θα γνωρίζετε ότι όλα τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη του iTunes μεταφέρονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύ καλύτερα την χωρητικότητα αποθήκευσης του iPhone σας συγχρονίζοντας μόνο τα τραγούδια που πραγματικά θέλετε να παίξετε. Ακολουθήστε αυτό το σεμινάριο του iTunes για να δείτε πόσο απλό είναι να μεταφέρετε μόνο συγκεκριμένα τραγούδια και playlist από τη βιβλιοθήκη σας.

Πριν συνδέσετε το iPhone

Εάν δεν είστε τόσο εξοικειωμένοι με το συγχρονισμό αρχείων στο iPhone, τότε είναι καλή ιδέα να εργαστείτε πρώτα στον παρακάτω κατάλογο ελέγχου.

Προβολή του iPhone σας στο iTunes

Για να ρυθμίσετε τον τρόπο συγχρονισμού του iTunes στο iPhone σας, θα χρειαστεί να εκτελέσετε τα παρακάτω βήματα:

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ανίχνευση του iPhone σας, ανατρέξτε στην ενότητα Προβλήματα συγχρονισμού iTunes για πιθανή επιδιόρθωση.

Ρύθμιση λειτουργίας μη αυτόματης μεταφοράς

Από προεπιλογή, το λογισμικό iTunes έχει ρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιεί αυτόματο συγχρονισμό. Ωστόσο, η εργασία μέσω αυτής της ενότητας θα σας δείξει πώς να μεταβείτε στη λειτουργία μη αυτόματης μεταφοράς.

Μη αυτόματη συγχρονισμός μόνο ορισμένων τραγουδιών και λιστών αναπαραγωγής

Με το iTunes τώρα στη λειτουργία χειροκίνητης συγχρονισμού, μπορείτε να επιλέξετε μεμονωμένα τραγούδια και playlist για μεταφορά στο iPhone. Για να δείτε πώς επιτυγχάνεται αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Συμβουλές

  1. Το iTunes σάς βοηθά να δείτε πόσα αποθηκευτικά χώρο παραμένει στο iPhone σας. Συνιστάται να το ελέγξετε πριν μεταφέρετε τραγούδια και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μετρητή χωρητικότητας κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης για να σας βοηθήσουμε.
  2. Αν έχετε πολλά τραγούδια που μπορείτε να μεταφέρετε, τότε ίσως είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε πρώτα playlists . Είναι εύκολο να κάνουν και θα σας εξοικονομήσει πολλές επαναλαμβανόμενες εργασίες κατά το συγχρονισμό των τραγουδιών που θέλετε στο iPhone σας.