Μάθετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPad σας

Θέλατε ποτέ να μάθετε τι εφαρμογές απορροφούν όλη τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας; Ένα τακτοποιημένο νέο χαρακτηριστικό της ενημερωμένης έκδοσης iOS 9 είναι η δυνατότητα να διασπάσει τη χρήση της μπαταρίας με βάση τις εφαρμογές. Αυτό μπορεί να είναι ένας εύχρηστος τρόπος διάγνωσης των προβλημάτων της μπαταρίας αν βρίσκετε συχνά ότι το iPad σας έχει χαμηλή ισχύ.

Για να δείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, θα χρειαστεί να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPad . Αυτή είναι η εικόνα με τα γρανάζια πάνω σε αυτήν. Μόλις τοποθετήσετε τις ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού και πατήστε στο κουμπί Μπαταρία. Η χρήση της μπαταρίας σας θα εμφανιστεί στο κύριο παράθυρο.

Μπορείτε να δείτε τη χρήση στις τελευταίες εικοσιτέσσερις ώρες ή τη χρήση κατά τις τελευταίες έξι ημέρες. Εάν αντιμετωπίζετε συχνά προβλήματα με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPad σας, είναι καλύτερο να βλέπετε τη χρήση τις τελευταίες 6 ημέρες, προκειμένου να έχετε καλύτερη εικόνα των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε και της διάρκειας ζωής της μπαταρίας που απορροφούν ενώ εκτελούνται.

Τι σημαίνει η χρήση μπαταρίας να σας πω;

Μπορεί να συζητηθεί πόσο χρήσιμες είναι οι πληροφορίες στην οθόνη αυτή για τους περισσότερους από εμάς. Σίγουρα, αν μια εφαρμογή έχει ένα σφάλμα που την προκαλεί να χρησιμοποιήσει υπερβολικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η δυνατότητα να την δει κανείς στην οθόνη θα διευκολύνει τη διάγνωση. Αλλά ακόμα κι αν βρούμε μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί μια ανώμαλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ποιες είναι οι επιλογές μας; Μπορούμε είτε να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή είτε να μην χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή, σωστά;

Ταξινόμηση.Πρώτον, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε αν η χρήση της μπαταρίας της εφαρμογής είναι ασυνήθιστα υψηλή. Μπορούμε να το κάνουμε αγγίζοντας το μικρό εικονίδιο ρολογιού ακριβώς δίπλα στην καρτέλα Τελευταίες 24 ώρες / Τελευταίες 6 ημέρες. Αν πατήσετε αυτό το ρολόι, θα εμφανιστεί πόσες ώρες η εφαρμογή ήταν στην οθόνη. Αν μια εφαρμογή καταναλώνει μεγάλο χρόνο ζωής της μπαταρίας, αλλά δεν έχει παραμείνει στην οθόνη πολύ καιρό, γνωρίζουμε ότι παίρνει μια ασυνήθιστα υψηλή ποσότητα ενέργειας όταν εκτελείται. Αυτή η οθόνη θα σας πει επίσης πόσο καιρό η εφαρμογή λειτουργεί στο παρασκήνιο, ώστε να μπορείτε να διαφοροποιήσετε την ισχύ της Pandora ενώ παίζετε τραγούδια στο παρασκήνιο στο Guitar Hero Live, κερδίζοντας πολλή δύναμη ενώ παίζετε το παιχνίδι.

Πώς μπορούμε να μειώσουμε τη χρήση της μπαταρίας μας;

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για να αποσπάσουμε περισσότερο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μας. Πρώτον, εάν γνωρίζουμε ότι μια εφαρμογή καταναλώνει πολλή δύναμη, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα κλείσουμε την εφαρμογή όταν τελειώσουμε με αυτήν. Το iPad καθιστά εύκολο απλά να το εγκαταστήσετε και να περπατήσετε μακριά, αλλά αυτά τα λίγα λεπτά που χρειάζονται για να πάει το iPad να κοιμηθεί μπορεί ακόμα να πάρει κάποια διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Και ορισμένες εφαρμογές παράγουν αρκετή δραστηριότητα για να καθυστερήσουν όταν το iPad πηγαίνει να κοιμηθεί. Αυτό το πρόβλημα μεγεθύνεται εάν έχετε αλλάξει τη ρύθμιση αυτόματου κλειδώματος σε διάστημα μεγαλύτερο από 2 λεπτά. (Έχω τη δική μου σε 15 λεπτά!)

Μπορούμε επίσης να αναζητήσουμε εναλλακτικές λύσεις για την εφαρμογή. Δεν υπάρχουν όλες οι εναλλακτικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μόνο επειδή υπάρχει μια εναλλακτική λύση δεν σημαίνει ότι θα είναι τόσο καλή όσο το πρωτότυπο. Αλλά εάν έχετε ένα πραγματικό γουρουνάκι μπαταρίας, ίσως είναι καλή ιδέα να κοιτάξετε γύρω σας για μια εναλλακτική λύση. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να πληκτρολογήσετε το όνομα της εφαρμογής στην αναζήτηση του App Store και να δείτε τι άλλες εφαρμογές εμφανίζονται στο αποτέλεσμα.

Τι άλλο μπορώ να κάνω για να σώσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας;

Μερικές άλλες βασικές συμβουλές για να αποσπάσετε περισσότερο από την μπαταρία του iPad σας είναι να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης , η οποία μπορεί να γίνει γρήγορα στον Πίνακα Ελέγχου του iPad και να απενεργοποιήσετε το Bluetooth αν δεν το χρησιμοποιείτε. Βρείτε περισσότερους τρόπους για εξοικονόμηση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας .