Πώς να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το Bluetooth σε ένα iPad

01 του 01

Πώς να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το Bluetooth σε ένα iPad

Εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Bluetooth, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Bluetooth στις ρυθμίσεις του iPad. Και αν δεν χρησιμοποιείτε συσκευές Bluetooth στο iPad σας, η απενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε ενέργεια από την μπαταρία. Ακόμα κι αν διαθέτετε μια συσκευή Bluetooth, όπως ένα ασύρματο πληκτρολόγιο ή ασύρματα ακουστικά , η απενεργοποίηση της υπηρεσίας όταν δεν τη χρησιμοποιείτε μπορεί να σας βοηθήσει αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την μπαταρία του iPad να μην διαρκεί αρκετά.

  1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του iPad πιέζοντας το εικονίδιο σε σχήμα κίνησης.
  2. Οι ρυθμίσεις Bluetooth βρίσκονται στην κορυφή του αριστερού μενού, ακριβώς κάτω από το Wi-Fi.
  3. Μόλις πατήσετε τις ρυθμίσεις Bluetooth, μπορείτε να σύρετε το διακόπτη στο πάνω μέρος της οθόνης για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την υπηρεσία.
  4. Μόλις είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Bluetooth, όλες οι συσκευές που είναι εντοπισμένες από κοντά θα εμφανιστούν στη λίστα. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε μια συσκευή πατώντας την στη λίστα και πιέζοντας το κουμπί ανακαλύψεων στη συσκευή σας. Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο της συσκευής σχετικά με τον τρόπο τοποθέτησης του σε κατάσταση ανίχνευσης.

Συμβουλή : Το iOS 7 εισήγαγε έναν νέο πίνακα ελέγχου που μπορεί να ενεργοποιήσει γρήγορα ή να απενεργοποιήσει το Bluetooth. Απλά σύρετε το δάκτυλό σας προς τα πάνω από την κάτω άκρη της οθόνης για να αποκαλύψετε τον νέο πίνακα ελέγχου. Πατήστε το σύμβολο Bluetooth για να το απενεργοποιήσετε ή να το ενεργοποιήσετε ξανά. Ωστόσο, δεν μπορείτε να αντιστοιχίσετε νέες συσκευές με αυτήν την οθόνη.

Περισσότερες συμβουλές για εξοικονόμηση ζωής μπαταρίας