Πώς να μεταφέρετε φωτογραφίες από το iPad σας στον υπολογιστή σας

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι σκεφτόμαστε ό, τι η Apple κάνει καλά πόσο άσχημα έκαναν τη διαχείριση φωτογραφιών. Έχουν επιχειρήσει δύο υπηρεσίες cloud - Photo Stream και iCloud Photo Library - και ακόμα, η απλή διαδικασία αντιγραφής φωτογραφιών από το iPad στον υπολογιστή σας δεν είναι τόσο απλή όσο θα έπρεπε. Μπορείτε να συγχρονίσετε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το iTunes , αλλά αυτό αντιγράφει ολόκληρες φωτογραφίες τη φορά. Αν θέλετε πιο λεπτό έλεγχο σχετικά με το πώς μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή σας, υπάρχουν μερικές μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Πώς να αντιγράψετε φωτογραφίες από το iPad σας στα Windows

Είναι δυνατό να συνδέσετε το iPad στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο Lightning και να πλοηγηθείτε στους φακέλους όπως το iPad ήταν μια μονάδα Flash. Ωστόσο, η Apple χωρίζει τις φωτογραφίες και τα βίντεο σε δεκάδες φακέλους κάτω από ένα κύριο φάκελο "DCIM", γεγονός που καθιστά πολύ πιο δύσκολο να διατηρηθεί οργανωμένη. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Φωτογραφίες στα Windows 10 και Windows 8 για να εισαγάγετε τις φωτογραφίες σαν να ήταν το iPad φωτογραφική μηχανή.

Αλλά τι γίνεται με τα Windows 7 και τις προηγούμενες εκδόσεις των Windows; Δυστυχώς, η εφαρμογή Φωτογραφίες λειτουργεί μόνο στις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows. Στα Windows 7, ίσως μπορείτε να τα εισαγάγετε συνδέοντας το iPad με τον υπολογιστή, ανοίγοντας "My Computer" και πλοηγώντας στο iPad στην περιοχή Devices and Drives. Αν κάνετε δεξί κλικ στο iPad, θα πρέπει να έχετε μια επιλογή "Εισαγωγή εικόνων και βίντεο". Ωστόσο, δεν θα μπορείτε να επιλέξετε τις ακριβείς φωτογραφίες που θέλετε να μεταφέρετε. Αν θέλετε περισσότερο έλεγχο της διαδικασίας, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το σύννεφο ως τρόπο μεταφοράς. Αυτό εξηγείται παρακάτω στις οδηγίες Mac.

Πώς να αντιγράψετε φωτογραφίες σε Mac

Με το Mac, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν έχετε ή όχι την εφαρμογή Φωτογραφίες. Εκτός αν χρησιμοποιείτε ένα πολύ παλιό Mac και μια πολύ παλιά έκδοση του Mac OS, το κάνετε. Αυτό κάνει τη διαδικασία σχετικά απλή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Cloud για να αντιγράψετε φωτογραφίες

Μια άλλη μεγάλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το σύννεφο για να αντιγράψετε φωτογραφίες στον υπολογιστή σας ή σε άλλες συσκευές. Το Dropbox και ορισμένες άλλες λύσεις σύννεφων διαθέτουν λειτουργία συγχρονισμού φωτογραφιών που θα ανεβάζει αυτόματα τις φωτογραφίες σας κατά την εκκίνηση της εφαρμογής. Και ακόμα κι αν δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, μπορείτε να αντιγράψετε τις φωτογραφίες με μη αυτόματο τρόπο.

Το μειονέκτημα στη χρήση του cloud έρχεται αν έχετε περιορισμένο χώρο αποθήκευσης στον λογαριασμό σας σύννεφο. Οι περισσότεροι δωρεάν λογαριασμοί επιτρέπουν μόνο έναν περιορισμένο χώρο αποθήκευσης. Για να το κάνετε αυτό, ίσως χρειαστεί να μεταβείτε στον υπολογιστή σας και να μετακινήσετε τις φωτογραφίες εκτός της περιοχής αποθήκευσης του cloud και στο σύστημα αρχείων του υπολογιστή.

Θα χρειαστεί να ανατρέξετε στην ατομική σας υπηρεσία σύννεφο σχετικά με τον τρόπο μεταφοράς αρχείων προς και από τις συσκευές σας, αλλά τα περισσότερα είναι αρκετά απλά. Εάν δεν διαθέτετε αποθηκευτικό χώρο στο cloud πέρα ​​από το iCloud αποθηκευτικό χώρο που παρέχεται με το iPad σας, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη ρύθμιση του Dropbox .