Πώς να ρυθμίσετε το iCloud στο iPad

Το iCloud είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που συνδέουν τις διαφορετικές σας συσκευές iOS. Όχι μόνο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το iPad χωρίς να το συνδέσετε στον υπολογιστή σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις ίδιες σημειώσεις, ημερολόγια, υπενθυμίσεις και επαφές από το iPhone, το iPad ή το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο φορητό σας υπολογιστή. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε έγγραφα από τη σουίτα iWork και να μοιραστείτε φωτογραφίες μέσω του Photo Stream . Κανονικά, θα ρυθμίσετε το iCloud κατά τη ρύθμιση του iPad σας , αλλά εάν παρακάμψετε αυτό το βήμα, μπορείτε να ρυθμίσετε το iCloud ανά πάσα στιγμή.

  1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPad (είναι το εικονίδιο που δείχνει την ταχύτητα περιστροφής).
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού, εντοπίστε το iCloud και πατήστε σε αυτό.
  3. Αν το iCloud έχει ήδη ρυθμιστεί, θα δείτε το αναγνωριστικό σας Apple δίπλα στο Λογαριασμό. Διαφορετικά, πατήστε στο λογαριασμό και ρυθμίστε το iCloud να πληκτρολογείτε στο Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iCloud.

Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά του iCloud. Οι λειτουργίες που είναι ενεργοποιημένες θα εμφανιστούν με πράσινο διακόπτη. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες πατώντας απλά το διακόπτη.