HP ENVY 17t-j100 Κίνηση άλματος

Laptop 17 ιντσών με ενσωματωμένο έλεγχο κινήσεων

Η HP ήταν μία από τις λίγες εταιρείες που ενσωμάτωσαν τον ελεγκτή Leap Motion 3D στους υπολογιστές τους. Από τότε έχουν διακόψει την παραγωγή τους στους φορητούς υπολογιστές τους, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν σε μερικούς από τους επιτραπέζιους υπολογιστές τους μέσω ενός ειδικού πληκτρολογίου HP Leap Motion. Μπορεί ακόμη να είναι δυνατή η εύρεση των χρησιμοποιούμενων συστημάτων πώλησης. Αν ψάχνετε για ένα φορητό υπολογιστή μεγάλης οθόνης, ελέγξτε τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές 17 ιντσών και μεγαλύτερων για μια πιο πρόσφατη λίστα διαθέσιμων μοντέλων.

Η κατώτατη γραμμή

7 Μαΐου 2013 - Η σειρά HP ENVY 17t-j100 Leap Motion διαθέτει μια μοναδική λειτουργία που την ξεχωρίζει από άλλους φορητούς υπολογιστές των 17 ιντσών συμπεριλαμβάνοντας τον ελεγκτή διεπαφής 3D χειρονομίας. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ διακεκριμένο και θα πρέπει να προσελκύσει όσους πραγματικά θέλουν ή θα χρησιμοποιήσουν ένα πακέτο λογισμικού συμβατό με αυτό. Εκτός από αυτό το χαρακτηριστικό, το σύστημα προσφέρει μια πληθώρα αποθηκευτικού χώρου, δυνατότητες Blu-ray, εξαιρετικό πληκτρολόγιο και ένα από τα ελαφρύτερα συστήματα 17 ιντσών στην αγορά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το σύστημα είναι ότι είναι αρκετά θορυβώδες στη λειτουργία από τους ανεμιστήρες ψύξης που φαίνονται να τρέχουν συνεχώς. Στο τέλος, η HP εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές γενικής χρήσης των 17 ιντσών στην αγορά, εφόσον δεν σκοπεύετε να την χρησιμοποιήσετε κυρίως για τυχερά παιχνίδια στο PC.

Αγοράστε το HP Envy 17t-j100 μέσω της Amazon.com

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Επισκόπηση - HP Envy 17t-j100 Leap Motion

7 Μαρτίου 2013 - Η HP διατηρεί το βασικό σχεδιασμό των φορητών υπολογιστών ENVY τους ως επί το πλείστον αμετάβλητο τα τελευταία χρόνια. Είναι κατασκευασμένο από ασημί αλουμίνιο με μαύρες προειδοποιήσεις στο πληκτρολόγιο και τη στεφάνη. Το σύστημα είναι σχετικά λεπτό με μόλις ένα και ένα πέμπτο εκατοστό πάχος, αλλά είναι απίστευτα ελαφρύ σε λίγο πάνω από έξι λίρες που το καθιστά ένα από τα ελαφρύτερα διαθέσιμα στην αγορά. Συνολικά, έχει ωραία ποιότητα κατασκευής και πολύ καθαρό και κομψό σχεδιασμό.

Η τροφοδοσία του HP ENVY 17t-j100 είναι ο τετραπλού επεξεργαστής Intel Core i7-4702MQ. Αυτός είναι ένας πολύ γρήγορος επεξεργαστής, αλλά ο αγοραστής θα πρέπει να προειδοποιήσει ότι είναι πραγματικά ελαφρώς πιο αργός από τον επεξεργαστή i7-4700MQ, παρόλο που έχει υψηλότερο αριθμό μοντέλου. Ακόμη και με αυτή τη μικρή διαφορά, το σύστημα εξακολουθεί να παρέχει ένα σταθερό ποσό απόδοσης για όσους αναζητούν να κάνουν απαιτητικές εργασίες όπως εργασίες επιτραπέζιας επεξεργασίας βίντεο. Ο επεξεργαστής συνδυάζεται με 8GB μνήμης DDR3 που του παρέχει μια ομαλή συνολική εμπειρία με τα Windows.

Η θήκη για το HP ENVY 17t-j100 εξακολουθεί να χρησιμοποιεί παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους αντί να χρησιμοποιεί είτε υβριδικές επιλογές στερεάς κατάστασης είτε στερεάς κατάστασης. Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση δεν είναι τόσο γρήγορη κατά τη φόρτωση των προγραμμάτων ή των Windows. Αντίθετα, το σύστημα προσφέρει ένα τεράστιο αποθηκευτικό χώρο για εφαρμογές, αρχεία δεδομένων και αρχεία πολυμέσων χρησιμοποιώντας δύο σκληρούς δίσκους 1TB. Αυτό σημαίνει ότι έχει διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο από το μέσο φορητό σας σύστημα 17 ιντσών. Έτσι, στην ουσία, μετατρέπει τις επιδόσεις για μεγαλύτερο όγκο αποθηκευτικού χώρου. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, υπάρχουν τέσσερις θύρες USB 3.0 για χρήση με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους υψηλής ταχύτητας. Μια άλλη πτυχή του συστήματος είναι η συμπερίληψη μιας συμβατής μονάδας δίσκου Blu-ray. Αυτό επιτρέπει την αναπαραγωγή της μορφής βίντεο υψηλής ευκρίνειας που οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές εξακολουθούν να λείπουν. Έχει επίσης τη δυνατότητα αναπαραγωγής ή εγγραφής σε μέσα CD και DVD επίσης.

Η οθόνη για το HP ENVY 17 είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του. Η φωτεινότητα, το χρώμα και η σαφήνεια είναι όλα πάνω από το μέσο όρο για αυτήν την κατηγορία φορητού υπολογιστή. Οι οπτικές γωνίες εξακολουθούν να υποφέρουν λίγο αλλά είναι περισσότερο από αποδεκτές. Αυτή η εκδοχή δεν είναι οθόνη αφής, αλλά αυτό επιτρέπει να διαθέτει μια αντι-γυαλιστερή επίστρωση που καθιστά λίγο πιο εύκολη τη χρήση εκτός από τις γυαλιστερές επιστρώσεις που απαιτούνται για μια οθόνη αφής. Τα γραφικά για το σύστημα διακινούνται από τον επεξεργαστή γραφικών NVIDIA GeForce GT 750M. Πρόκειται για μια επιλογή μεσαίας εμβέλειας που προσφέρει με αξιοπρεπή απόδοση 3D, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών PC, αλλά θα πρέπει να τρέχει σε λιγότερο από την εγγενή ανάλυση οθόνης 1920x1080 της οθόνης, ώστε να έχει ομαλή ταχύτητα καρέ. Το σύστημα επωφελείται περισσότερο από τη χρήση των γραφικών για την επιτάχυνση των μη τρισδιάστατων εφαρμογών, αν και επειδή έρχεται με μια πολύ υψηλή μνήμη βίντεο 4GB που είναι χρήσιμη σε εφαρμογές όπως το Photoshop.

Η HP εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το εξαιρετικό σχεδιασμό μεμονωμένων πληκτρολογίων που προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο άνεσης και ακρίβειας. Ακόμη και με το σωστό ποσό χώρου που απομένει από τις δύο πλευρές του πληκτρολογίου και τη συμπερίληψη του αριθμητικού πληκτρολογίου, το πληκτρολόγιο δεν αισθάνθηκε καθόλου περιορισμένο. Κάτω από το trackpad υπάρχει ένα μεγάλο trackpad με ενσωματωμένα κουμπιά. Προσφέρει μια ακριβή εμπειρία και δεν έχει κανένα πρόβλημα με χειρονομίες πολλαπλών κουμπιών για τα Windows 8. Αυτό που θέτει αυτό το laptop εκτός από άλλους είναι η συμπερίληψη ενός ρυθμιστή κίνησης Leap Motion ακριβώς κάτω από το πληκτρολόγιο και στα δεξιά του trackpad. Αυτό επιτρέπει ελέγχους τρισδιάστατης χειρονομίας. Ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συσκευή δείκτη σε γενικές εφαρμογές των Windows, δεν είναι πολύ πρακτική, καθώς τα χέρια σας είναι πολύ κουρασμένα. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιείται καλύτερα με τις εφαρμογές με ενεργοποιημένο το Leap. Τα περισσότερα από αυτά είναι απλά διασκέδαση σε αυτό το σημείο, αλλά θα πρέπει πραγματικά να ελέγξετε έξω τη λίστα των συμβατών εφαρμογών πριν επιλέξει αυτό το laptop. Η έκδοση μη-Leap κοστίζει περίπου $ 100 λιγότερο.

Η HP χρησιμοποιεί μια μπαταρία χωρητικότητας 62WHr στο ENVY 17 που πέφτει κάτω από πολλά πακέτα μπαταριών συστήματος 17 ιντσών, αλλά ακόμα πάνω από κάποιες άλλες στην αγορά. Στις δοκιμές αναπαραγωγής ψηφιακού βίντεο, το σύστημα ήταν σε θέση να τρέξει για τέσσερις και μισή ώρες πριν μεταβεί σε κατάσταση αναμονής. Αυτό είναι πολύ καλό λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος και το βάρος του, καθώς ξεπερνά τα περισσότερα συστήματα 17 ιντσών με μεγαλύτερες μπαταρίες αλλά και εξαρτήματα υψηλότερης απόδοσης. Εξακολουθεί να μην είναι τόσο μακριά όσο το Dell Inspiron 17 7000 Touch σύστημα που πηγαίνει για έξι και μισή ώρα, αλλά χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα χαμηλότερης ισχύος.

Η τιμολόγηση για το HP Envy 17t-j100 Leap Motion είναι $ 1540, αλλά συνήθως βρίσκεται περίπου στα $ 1300. Οι πλησιέστεροι ανταγωνιστές για φορητό υπολογιστή 17 ιντσών γενικής χρήσης προέρχονται από την Acer και την Dell. Το Acer Aspire V3 772G χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή, αλλά προσφέρει λίγο περισσότερη απόδοση από τη χρήση μιας μονάδας SSD και ενός ταχύτερου επεξεργαστή γραφικών GTX 760M. Έχει ακόμη χαμηλότερη τιμή $ 1200. Το μειονέκτημα είναι ότι προσφέρει πολύ μικρότερο χρόνο λειτουργίας και είναι παχύτερο και βαρύτερο από την HP. Η Dell Inspiron 17 Touch από την άλλη πλευρά έχει πολύ λιγότερη απόδοση από τη χρήση του επεξεργαστή dual-core i7-4500U. Για να το κάνετε αυτό, προσφέρει πολύ μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και έρχεται με ωραία οθόνη αφής. Το σύστημα της Dell είναι ακόμη πιο λεπτό από την HP αλλά ζυγίζει περισσότερο.

Αγοράστε το HP Envy 17t-j100 μέσω της Amazon.com