Ένας πλήρης τρόπος για να γράψετε τη σελίδα "Σχετικά με μένα" για το Blog σας

Πώς να γράψετε μια αποτελεσματική σελίδα "Σχετικά με μένα"

Η σελίδα "Σχετικά με μένα" του ιστολογίου σας δεν πρέπει να παραβλεφθεί. Είναι ένα βασικό εργαλείο για να διαπιστώσετε ποιος είστε ως blogger και να βοηθήσετε τους αναγνώστες να καταλάβουν τι είναι το ιστολόγιό σας.

Απλά αναφέρετε το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας δεν αρκεί. Πουλήστε τον εαυτό σας και το ιστολόγιό σας στη σελίδα "Σχετικά με μένα" και κάνετε τους αναγνώστες να πιστεύουν ότι δεν είστε μόνο ειδικός στο θέμα του ιστολογίου σας, αλλά και το blog σας είναι επίσης ο χώρος για να βρίσκουν οι χρήστες πληροφορίες σχετικά με το θέμα σας στον ιστό.

Ποιο είναι το "Σχετικά με μένα"; Σελίδα πρέπει να πω

Ακολουθούν τα τρία πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να συμπεριλάβετε στη σελίδα "Σχετικά με μένα":

Η εμπειρία σας

Γιατί είστε , συγκεκριμένα, ο καλύτερος άνθρωπος που πρέπει να γράψει γι 'αυτό;

Γράψτε για το τι κάνατε στο παρελθόν που σας επιτρέπει να γράψετε για το θέμα του ιστολογίου σας. Συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με τα παρελθόντα θέματα ή τις πλατφόρμες γραφής και πώς και γιατί αυτές οι ευκαιρίες σας οδήγησαν στο σημείο όπου βρίσκεστε.

Αυτό είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να περιγράψετε ή να περιγράψετε το πάθος σας για το θέμα, ώστε οι αναγνώστες σας να κατανοήσουν ότι αν επιστρέψουν στο ιστολόγιό σας, θα έχουν το καλύτερο περιεχόμενο για το χρόνο τους.

Σύνδεσμοι σε άλλο περιεχόμενο

Η αυτοπροβολή είναι κρίσιμη για την επιτυχία σας ως blogger. Χρησιμοποιήστε τη σελίδα "Σχετικά με μένα" για να εμφανίσετε το άλλο σας περιεχόμενο που υπάρχει σε άλλους ιστότοπους ή σε βιβλία, περιοδικά κ.λπ.

Μπορείτε ακόμη και να συμπεριλάβετε περιεχόμενο που σας αρέσει αλλά δεν γράψατε. Η σελίδα "Σχετικά με μένα" μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο για να δείξει στους αναγνώστες σας τι σας ενδιαφέρει ή τι "εγκρίνετε" σε σχέση με το δικό σας περιεχόμενο ιστολογίου.

Για παράδειγμα, εάν το ιστολόγιό σας αφορά τις υγιεινές συνταγές μπορείτε να μαγειρέψετε στο σπίτι, χρησιμοποιήστε τη σελίδα "Σχετικά με μένα" για να συνδέσετε τα αγαπημένα σας καταστήματα υγιεινής διατροφής, τις σελίδες διαιτητικών συμβουλών, τις ρουτίνες άσκησης ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε συνδέσεις θυγατρικών για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα στο ιστολόγιό σας, καθώς οι επισκέπτες σας αφήνουν να διαβάσουν σχετικό περιεχόμενο.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα όταν κάνετε αυτό είναι ότι οι αναγνώστες σας θα δουν ότι σας ενδιαφέρει το θέμα τόσο πολύ που είστε πρόθυμοι να τους οδηγήσετε σε σχετικό περιεχόμενο όπου μπορούν να επωφεληθούν, και όχι μόνο να τους κρατήσει εκεί στον ιστοχώρο σας.

Στοιχεία επικοινωνίας

Είναι ζωτικής σημασίας να συμπεριλάβετε κάποια μορφή πληροφοριών επικοινωνίας έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες να μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις ή να απευθύνονται σε εσάς για άλλες επιχειρηματικές ευκαιρίες (κάτι που συμβαίνει συχνά στη blogosphere).

Είναι καλή ιδέα να βάζετε εδώ όσο το δυνατόν περισσότερες πηγές επικοινωνίας. Ίσως θέλετε να συμπεριλάβετε μια ενσωματωμένη φόρμα, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες για να στείλουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν το δικό τους πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ή ίσως προτιμάτε να προσεγγίσετε μέσω Facebook, Twitter ή κάποιας άλλης κοινωνικής ιστοσελίδας.

Ανεξάρτητα από το πώς αποφασίζετε να το κάνετε, τα στοιχεία επικοινωνίας πρέπει να περιλαμβάνουν ακριβείς πληροφορίες και να είναι πάντα εύκολα διαθέσιμες, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επικοινωνούν μαζί σας όποτε το επιθυμούν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το & # 34; Σχετικά με μένα & # 34; Σελίδα

Βεβαιωθείτε ότι η σελίδα "Σχετικά με μένα" του ιστολογίου σας είναι εύκολο να βρεθεί όχι μόνο στην αρχική σελίδα του ιστολογίου σας , αλλά σε κάθε σελίδα του ιστολογίου σας. Ίσως να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα "Σχετικά με μένα" ως ένα go-to για όλους τους όρους που σχετίζονται με την επικοινωνία με εσάς ή την ανάγνωση περισσότερων σχετικά με το ποιος είστε και τι κάνετε.

Για παράδειγμα, μερικά ιστολόγια χρησιμοποιούν φράσεις όπως "επικοινωνία με εμένα", "ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου", "περισσότερες πληροφορίες" ή "επικοινωνήστε μαζί μου" σε όλο το ιστολόγιό τους που συνδέεται με τη σελίδα "Σχετικά με μένα" που περιλαμβάνει όλες αυτές τις πληροφορίες. Αυτό βάζει το σύνδεσμο παντού στον ιστότοπο εκτός από το να το συμπεριλάβετε σε ένα μενού, υποσέλιδο ή πλευρική γραμμή.

Ο καθένας μπορεί να γράψει ένα blog, αλλά οι αναγνώστες αναζητούν bloggers των οποίων το στυλ γραφής απολαμβάνουν ή bloggers που έχουν το κατάλληλο επίπεδο εμπειρίας για να γράψουν σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Ενημερώστε τους αναγνώστες σας γιατί μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ακούγοντας αυτό που έχετε να πείτε και να τους ενημερώσετε ότι είστε προσβάσιμοι σε αυτούς και να τους εκτιμήσετε και ότι η αφοσίωσή σας στον αναγνώστη θα είναι ευπρόσδεκτη.