Αξίζει να αγοράσετε τώρα ένα DVD recorder;

Ερώτηση: Αξίζει να αγοράσετε τώρα ένα DVD recorder;

Απάντηση: Το αν πρέπει να αγοράσετε ένα DVD recorder εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Παρόλο που η εγγραφή ταινιών από το HBO ή άλλα καλωδιακά / δορυφορικά κανάλια καθίσταται όλο και πιο περιορισμένη. Εάν σας αρέσει η ιδέα της εγγραφής με την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου που είναι δυνατή αυτή τη στιγμή για τη διατήρηση των παλαιών οικογενειακών βίντεο σε πιο μόνιμη μορφή, κάνοντας δικές σας ταινίες μικρού μήκους ή βίντεο και πρέπει να αντικαταστήσετε ένα γήρανση του VCR ούτως ή άλλως, επιλογή. Οι τιμές είναι πολύ λογικές. Ωστόσο, οι συσκευές εγγραφής DVD καθίστανται πιο δύσκολο να βρεθούν, ειδικά στην αγορά των ΗΠΑ .

Από τις συσκευές εγγραφής DVD που είναι διαθέσιμες, ο συνδυασμός DVD recorder / VCR είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος που κατασκευάζεται και πωλείται. Από την άλλη πλευρά, οι μονάδες συνδυασμού DVD recorder / σκληρού δίσκου είναι τώρα πολύ σπάνιες στην αγορά των ΗΠΑ.

Η πρότασή μου είναι ότι αν ψάχνετε για ένα DVD recorder, να είστε προετοιμασμένοι για μια περιορισμένη επιλογή για να διαλέξετε. Για προτάσεις σχετικά με τα διαθέσιμα, δείτε τις καταχωρίσεις μου (οι οποίες ενημερώνονται περιοδικά όσο διαρκούν οι διαθέσιμες):

DVD Εγγραφείς

Συσκευές εγγραφής DVD / VCR

Επιστροφή στο DVD Recorder FAQ Intro Σελίδα

Επίσης, για απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με θέματα που σχετίζονται με συσκευές αναπαραγωγής DVD, φροντίστε επίσης να δείτε τα FAQ μου σχετικά με τα βασικά DVD