Έχοντας έναν τοπικό αριθμό και τα οφέλη του

Ένας τοπικός αριθμός είναι ένας αριθμός τηλεφώνου που έχετε σε μια περιοχή ή σε μια τοποθεσία χωρίς να βρίσκεστε φυσικά εκεί. Για παράδειγμα, μπορεί να ζείτε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά να έχετε έναν αριθμό στη Νέα Υόρκη, με τον κωδικό περιοχής και ολόκληρη την ονοματολογία να μοιάζει με αυτή ενός αριθμού της Νέας Υόρκης.

Είναι δυνατό και εύκολο να αποκτήσετε έναν τοπικό αριθμό. Πολλοί πάροχοι προσφέρουν αυτή την υπηρεσία και με την εγγραφή σας στο διαδίκτυο μπορείτε να λάβετε αμέσως. Τα περισσότερα πληρώνονται, με τις τιμές να είναι περίπου 5-10 δολάρια το μήνα. Αλλά αυτή η τιμή περιλαμβάνει πολλές άλλες υπηρεσίες. Μπορείτε επίσης να έχετε έναν τοπικό αριθμό δωρεάν με μια χούφτα υπηρεσιών. Εδώ είναι πώς να πάρετε έναν δωρεάν αριθμό τηλεφώνου .

Οι τοπικοί αριθμοί είναι ενδιαφέροντες όταν χρησιμοποιούνται με VoIP, καθώς επιτρέπουν σημαντικά μείωση του κόστους επικοινωνίας, ειδικά για διεθνείς κλήσεις, και φέρνουν πολλά χαρακτηριστικά και βελτιώσεις στην επικοινωνία.

Λόγοι για έναν τοπικό αριθμό

Με έναν τοπικό αριθμό, καθορίζετε την παρουσία σας σε ένα συγκεκριμένο μέρος της χώρας ή του κόσμου. Αυτό είναι σημαντικό για ορισμένες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Θέλετε να δείξετε ότι βρίσκεστε στην κάρτα επίσκεψής σας.

Ένας αριθμός σε μια συγκεκριμένη περιοχή σώζει τους ανθρώπους σε αυτήν την περιοχή από το κόστος που σχετίζεται με τις διεθνείς κλήσεις. Πείτε ότι βρίσκεστε στο εξωτερικό και εξακολουθείτε να θέλετε να προσεγγίσετε τους ανθρώπους στο σπίτι τους. Μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε τον τοπικό σας αριθμό εκεί, ο οποίος θα έχει το τηλέφωνό σας να κουδουνίζει όπου κι αν βρίσκεστε. Θα πληρώνετε για την επιπλέον έκταση, αλλά οι καλούντες θα πληρώνουν μόνο για μια τοπική κλήση.

Ένας τοπικός αριθμός μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως εικονικός αριθμός και σας βοηθά να προστατεύσετε τον ιδιωτικό σας αριθμό. Μπορείτε να το δώσετε στις επαφές σας, διατηρώντας την ιδιωτική σας ασφαλή και να συνεχίσετε να λαμβάνετε κλήσεις από αυτές στο τηλέφωνό σας.

Μπορείτε να έχετε περισσότερους από έναν τοπικούς αριθμούς. Αυτό σας κάνει να «παρουσιάζετε» σε πολλά μέρη της χώρας ή του κόσμου.