Πώς να φτιάξετε Star Friends στο "Sims Superstar"

Για να γίνετε σε ένα Superstar στο πακέτο επέκτασης "The Sims Superstar", πρέπει να κάνετε φίλους με sims που είναι ήδη αστέρια. Όπως ίσως έχετε ανακαλύψει οι διάσημοι sims είναι ογκώδης. Είναι δυνατή η δημιουργία φίλων με αστέρια. Το κλειδί είναι να πάρουν τα αστέρια (ή Somebodys) έξω από το Studio Town.

Δυσκολία:

Μέση τιμή

Χρόνος που απαιτείται:

Διαφέρει

Εδώ:

  1. Στο Studio Town: Χαιρετήστε ένα Sim με το επώνυμο Somebody. Ολοκληρώστε περίπου 3 αλληλεπιδράσεις με το Sim, κάνετε ό, τι καλύτερο να μην επιλέξετε εκείνες που προκαλούν αρνητικές αντιδράσεις. Προσπαθήστε να πάρετε το σκορ φιλίας μεταξύ 15 και 20. Το επόμενο βήμα είναι να πάτε στο σπίτι και να προσκαλέσετε το Sim στο σπίτι σας ή σε κάποιο μέρος.
  2. Προσκαλέστε το Star στο σπίτι σας: Πράσινο τα κίνητρά σας Sim και καλέστε το αστέρι. Μπορεί να χρειαστούν μερικές κλήσεις προτού αποδεχτούν την πρόσκληση να έρθουν. Φροντίστε να έχετε πολλές επιλογές φαγητού και διασκέδασης, όπως τηλεόραση ή υδρομασάζ. Κρατήστε τους ευτυχείς και τα σημεία φιλίας θα πρέπει να αυξηθούν.
  3. Ή Invite Star Downtown: Προσκαλέστε τον δυνητικό φίλο Downtown και να τους αγοράσετε ένα γεύμα 3 πιάτων, δίνοντάς σας αρκετό χρόνο να μιλήσετε και να κερδίζετε σημεία σχέσης. Μετά το γεύμα, να τα αγοράσετε ρούχα ή να συμμετάσχετε σε ομαδική δραστηριότητα, όπως πισίνα ή βελάκια. Τα δώρα βοηθούν επίσης.

Συμβουλές:

  1. Τα αστέρια αγαπούν τα δώρα, οπότε κρατήστε ένα απόθεμα διαμαντένια δαχτυλίδια και λουλούδια Δεν μπορείτε να δώσετε δώρα στην πρώτη τους συνάντηση, αλλά σε μελλοντικές συναντήσεις, μπορείτε.
  2. Το κλειδί για να κάνεις φίλους με τους Stars τους είναι να τους απομακρύνεις από την Studio Town. Προσκαλέστε τους κάπου, μιλήστε και διασκεδάστε και σύντομα θα έχετε έναν άλλο οικογενειακό φίλο.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Το Πανεπιστήμιο Sims 2: Οι Majors

Ο οδηγός διαδρομής καριέρας Sims 2

Εγκατάσταση του The Sims Starter Pack