Εγκαθιστώντας τα πακέτα επέκτασης των "The Sims"

Εγκαταστήστε τα πακέτα επέκτασης στην παραγγελία που απελευθερώθηκαν

Η εγκατάσταση του " The Sims " είναι σχετικά εύκολη. Εισάγετε το CD και εμφανίζεται μια ερώτηση για εγκατάσταση. Από εκεί, είναι απλά θέμα να ακολουθήσουμε τις οδηγίες. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, αν και στο τέλος θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να εγγραφείτε στο παιχνίδι. Ωστόσο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν περίπλοκα όταν αρχίσετε να εγκαταστήσετε πακέτα επέκτασης.

Σωστή σειρά για να εγκαταστήσετε το & # 39; The Sims & # 39; Πακέτα επέκτασης

Τα πακέτα επέκτασης πρέπει να εγκατασταθούν με τη σειρά που απελευθερώθηκαν για τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές εκδόσεις των αρχείων. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το "The Sims: Deluxe Edition" πάνω από το αρχικό παιχνίδι και τα πακέτα επέκτασης που έχετε ήδη.

Η συνιστώμενη σειρά εγκατάστασης είναι:

Δεν χρειάζεται να διαθέτετε και τα επτά πακέτα επέκτασης, αλλά εγκαταστήστε αυτά που έχετε με τη σειρά που απελευθερώθηκαν. Για παράδειγμα, εάν έχετε "Livin 'Large", "Vacation" και "Superstar", εγκαταστήστε τα με αυτή τη σειρά. Εάν αργότερα αγοράσετε "Hot Date", θα πρέπει να απεγκαταστήσετε τα πακέτα επέκτασης και να τα εγκαταστήσετε ξανά με τη σωστή σειρά.

Συμβουλές εγκατάστασης

Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να θυμάστε να κάνετε πριν εγκαταστήσετε ένα πακέτο επέκτασης . Το πρώτο είναι να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας. Το δεύτερο, για να ακολουθήσετε μια σειρά βημάτων που πρέπει να ολοκληρώσετε κατά την εγκατάσταση οποιουδήποτε νέου παιχνιδιού στον υπολογιστή σας των Windows: