Τα 8 καλύτερα αξεσουάρ τυχερών παιχνιδιών PC που αγοράζουν το 2018

Βελτιώστε την εμπειρία παιχνιδιών PC με αυτά τα κορυφαία αξεσουάρ

Η αγορά αξεσουάρ τυχερών παιχνιδιών PC είναι αρκετά γεμάτη αυτές τις μέρες, δεδομένου ότι σχεδόν κάθε αξεσουάρ που κυκλοφορεί για κονσόλες Xbox ή PlayStation τα τελευταία 10 χρόνια είναι επίσης συμβατό με το PC. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι οι καλύτεροι ελεγκτές ή τιμόνια για κονσόλες τείνουν επίσης να είναι τα καλύτερα στον υπολογιστή, αλλά αυτό δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση. Μερικές φορές τα αξεσουάρ PC μπορούν να είναι πιο καινοτόμα από ό, τι τα αντίστοιχα κονσόλα τους και το τυχερό παιχνίδι του υπολογιστή έχει επίσης μερικά μοναδικά είδη, όπως sims πτήσης που δεν βρίσκονται πραγματικά σε κονσόλες που απαιτούν ειδικούς ελεγκτές. Με την καινοτομία, τα χαρακτηριστικά και την αξία στο μυαλό, παρουσιάζουμε τις επιλογές μας για τους καλύτερους τυποποιημένους ελεγκτές, ακουστικά, τιμόνι και πολλά άλλα για τυχερά παιχνίδια για PC.

Ενώ τα κορυφαία πληκτρολόγια και ποντίκια παιχνιδιών μπορεί να είναι η αντικειμενική καλύτερη μέθοδος εισαγωγής για πολλά παιχνίδια PC, τα περισσότερα παιχνίδια δουλεύουν καλά με έναν ελεγκτή και ορισμένοι παίκτες προτιμούν να έχουν ένα ταμπόν παιχνιδιών στα χέρια τους. Για όσους προτιμούν έναν ελεγκτή, εύκολα ο καλύτερος ηλεκτρονικός ελεγκτής παιχνιδιών PC μπορεί να αγοράσει αυτή τη στιγμή ο ελεγκτής Xbox One Elite. Μπορείτε να συνδέσετε τον ελεγκτή Elite στον υπολογιστή σας είτε μέσω καλωδίου USB είτε ασύρματα μέσω ενός ξεχωριστού dongle του Microsoft Xbox Wireless Adapter (Αγοράστε στο Amazon.com) και προσφέρει τα ίδια πλεονεκτήματα που αλλάζουν το παιχνίδι στον υπολογιστή που κάνει στο Xbox One.

Με μεταβαλλόμενα εξαρτήματα για το κατευθυντικό μαξιλαράκι για να αλλάξετε το πώς αισθάνεστε, διαφορετικές κορυφές αναλογικού ραβδιού διαφορετικών υψών για να σας δώσουν πιο ακριβή στόχο, κλειδαριές σκανδάλης για γρήγορη πυρκαγιά και προγραμματιζόμενα κουμπιά κουπί στο πίσω μέρος του ελεγκτή, ώστε να μην χρειάζεται να πάρετε τα αντίχειρά σας από τα αναλογικά ραβδιά για να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά προσώπου, ο ελεγκτής Elite μπορεί πραγματικά να αλλάξει τον τρόπο που παίζετε τα παιχνίδια για PC. Μπορεί να είναι στην ακριβή πλευρά, αλλά είναι εύκολα ένας από τους καλύτερους ελεγκτές που έγιναν ποτέ για PC και κονσόλες.

Για μια πολύ λιγότερο δαπανηρή επιλογή ελεγκτή, το μαξιλάρι Xbox 360 είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για gamers PC. Ο ελεγκτής Xbox 360 έχει γίνει τόσο ριζωμένος ως βασικός ελεγκτής ηλεκτρονικών υπολογιστών τα τελευταία δέκα χρόνια που τα περισσότερα παιχνίδια PC απλώς προεπιλεγμένα με το κουμπί στυλ Xbox υποδεικνύουν την οθόνη όταν συνδέετε έναν ελεγκτή. Το μαξιλάρι Xbox 360 κέρδισε την κατάστασή του με τους παίκτες των PC, καθώς είναι απίστευτα άνετο στη χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα και έχει μια μεγάλη διάταξη κουμπιών που είναι ιδανική για σχεδόν οποιοδήποτε παιχνίδι. Είναι ένας εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ελεγκτής σε πολύ λογική τιμή για την ενσύρματη έκδοση. Οι ασύρματες ελεγκτές Xbox 360 λειτουργούν επίσης, αλλά κοστίζουν λίγο επιπλέον και απαιτούν ξεχωριστό ασύρματο δέκτη, οπότε σας προτείνουμε να πάτε απλά με τον καλωδιακό ελεγκτή.

Πηγαίνετε στο κάθισμα του οδηγού με τον τροχό Racing Driving Force G920 της Logitech με τα Responsive Pedals, έναν ορισμένο προσομοιωμένο τροχό που είναι συμβατός με τον υπολογιστή σας και το Xbox One (και με την έκδοση PS4). Ο υψηλής ποιότητας αγωνιστικός τροχός είναι κατασκευασμένος με χάλυβα και δέρμα, ελικοειδείς οδοντωτοί τροχοί που έχουν σχεδιαστεί μετά από κιβώτια ταχυτήτων για αυτοκίνητα και ανατροφοδότηση δυνάμεων με διπλό κινητήρα, τα οποία είναι όλα συντονισμένα στις αισθήσεις σας για να σας προσφέρουν την εμπειρία ρεαλιστικών αγώνων ποτέ.

Συχνά δεν βρίσκετε εξοπλισμό τυχερών παιχνιδιών που έχει κατασκευαστεί με στερεά ρουλεμάν και πεντάλ χάλυβα και δεμένη δερμάτινη λαβή, αλλά με το G920 της Logitech. Η διεπαφή υψηλής ταχύτητας και ρεαλιστική ρόδα παιχνιδιών δίνει εύκολη πρόσβαση στα κουμπιά ελέγχου παιχνιδιών και κουμπιά κονσόλας για χρήση της πλοήγησης όταν δεν οδηγείτε. Με την απόκριτη μονάδα πεντάλ δαπέδου, θα μπορείτε να σπάσετε και να αλλάξετε ταχύτητα, δίνοντάς σας την πεποίθηση ότι εκτελείτε ένα πραγματικό αυτοκίνητο.

Το Hori Real Arcade Pro 4 έχει υψηλή βαθμολογία, είναι συμβατό με το PlayStation 3 και 4 και έχει μεγάλη επιφάνεια για διασκέδαση. Το HORI Real Arcade Pro 4 είναι το καλύτερο κομμάτι πάλης για PC χάρη στις εξαιρετικά εργονομικές στρογγυλεμένες άκρες των κουμπιών του (που βρίσκονται μόνο στα προϊόντα HORI), την απόκριση ακρίβειας και την εξισορροπημένη δομή για μια πλήρη αίσθηση στην αφή.

Με βάρος 4,8 λιβρών, το HORI Real Arcade Pro 4 δοκιμάστηκε από τους επαγγελματίες παίκτες eSports και έχει σχεδιαστεί με ένα αναπνεύσιμο χώρο ανάμεσα στο ραβδί και τα κουμπιά του, επιτρέποντας πιο χαλαρό χειρισμό. Μοναδικός σχεδιασμός, το HORI Real Arcade Pro 4 έρχεται με ένα πλήρως λειτουργικό touchpad, μια λαβή μεταφοράς, ένα πλαϊνό πάνελ με turbo χειριστήρια και ακόμη και ένα κουμπί για να μοιραστείτε, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε τις πιο επικές μάχες σας. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, μπλε, κόκκινο και λευκό.

Το G502 Proteus Spectrum είναι ένα ποντίκι παιχνιδιών βαρέων βαρών και είναι κατασκευασμένο με τον πιο ακριβή και ευαίσθητο οπτικό αισθητήρα της Logitech που μεταφράζει με ακρίβεια τις κινήσεις των χεριών σας στην οθόνη. Το εύκολα προγραμματιζόμενο, έγχρωμο διακοσμητικό ποντίκι παιχνιδιών μπορεί να φτάσει τα 12.000 DPI, επιτρέποντας τον γρήγορο χρόνο απόκρισης σε οποιοδήποτε ανθρώπινο κίνημα.

Το G502 Proteus Spectrum διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον φωτισμό του ποντικιού σας με 16,8 εκατομμύρια χρώματα, να το βαθμονομήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια και να προγραμματίσετε μέχρι και 11 κουμπιά μακροεντολών για γρήγορη πρόσβαση σε προσαρμοσμένα στοιχεία παιχνιδιών. Το άνετο σχήμα του ταιριάζει απαλά στην παλάμη του χεριού σας με έναν αναπαυτικό αντίχειρα και διαθέτει μια βολική διάταξη κουμπιών με υφασμάτινες λαβές για να μην γλιστράτε. Μοναδικός σχεδιασμός, το G502 περιλαμβάνει πέντε επανατοποθετούμενα βάρη 3,6 γραμμαρίων, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το βάρος του ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Το πληκτρολόγιο Corsar Gaming K55 RGB είναι κατασκευασμένο για όσους θέλουν να γίνουν σοβαροί με το PC Gaming. Παρέχει μια εξαιρετικά ευχάριστη (αλλά ήσυχη) διάταξη πληκτρολογίου, αντι-φάντασμα πολλαπλών πλήκτρων για ακριβείς ταυτόχρονες πιέσεις πλήκτρων και έξι προγραμματιζόμενα πλήκτρα μακροεντολών. Το καλύτερο από όλα, είναι ένα πολύτιμο πληκτρολόγιο παιχνιδιών που δεν θα σας κοστίσει περισσότερο από $ 50.

Το πληκτρολόγιο Corsair Gaming K55 RGB έχει σχεδιαστεί για την απόδοση του gamer. Τα έξι προγραμματιζόμενα κουμπιά του καθιστούν εύκολη την πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες που θα βρείτε στα παιχνίδια. Η διεπαφή του περιλαμβάνει ένα ειδικό όργανο ελέγχου όγκου και πολυμέσων το οποίο μπορεί να προσπελαστεί και να ρυθμιστεί χωρίς διακοπή του παιχνιδιού. Τα ήσυχα και ευαίσθητα πλήκτρα έχουν σχεδιαστεί με μια μικρή καμπύλη προς τα μέσα που προσαρμόζεται στο δάχτυλό σας όταν πιέζεται. Ακόμη και μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβάνεται η άνεση για τον καρπό σας με το αποσπώμενο μαλακό ελαστικό χαλάκι που ασφαλίζει στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου και ελαχιστοποιεί την πίεση από μακρές συνεδρίες τυχερών παιχνιδιών.

Σε μια προσπάθεια να γεφυρωθεί το κενό μεταξύ των χειριστηρίων ποντικιού / πληκτρολογίου και ενός τυπικού ελεγκτή, η βαλβίδα σχεδίασε έναν ολοκαίνουργιο ελεγκτή υπολογιστή γνωστού ως Steam Controller. Συνδυάζοντας έναν παραδοσιακό παράγοντα μορφοποίησης ελεγκτή και διάταξη κουμπιού με διπλά trackpads στο μπροστινό μέρος που σας προσφέρουν ουσιαστικά τον ακριβή έλεγχο των ποντικιών στους αντίχειρές σας, σας δίνει ένα ευρύ φάσμα επιλογών ελέγχου που θα πρέπει να αποδίδουν καλά σε πολλά είδη παιχνιδιών. Με αυτό είπε, πρέπει να παραδεχτούμε ότι για τους ανταγωνιστικούς σκοπευτές και τα παιχνίδια δράσης είστε ακόμα καλύτεροι με ελεγκτή ποντικιού / πληκτρολογίου ή Xbox, αλλά για άλλα είδη που θεωρήθηκαν προηγουμένως ακατάβλητα με έναν ελεγκτή όπως στρατηγική σε πραγματικό χρόνο ή sims , ο Steam Controller είναι στην πραγματικότητα μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το M / K. Τώρα μπορείτε πραγματικά να παίξετε Starcraft II ή Cities Skylines και άλλα παιχνίδια PC από την άνεση του καναπέ σας, που κάνει τον Steam Controller αρκετά ελκυστικό.

Το Headset Cloud Gaming Headset HyperX KHX-H3CL / WR είναι ένα άνετο και υψηλής ποιότητας ακουστικό τυχερού παιχνιδιού που είναι συμβατό με τον υπολογιστή, το κινητό σας τηλέφωνο και το PlayStation 4. Το ελαφρύ κορμό του είναι κατασκευασμένο με θωρακισμένο μπουτόν από θωρακικό μανδύα και περιλαμβάνει οδηγούς HiFi 53mm μια απόκριση συχνότητας 15-25 kHz για καθαρή και καθαρή έξοδο ήχου.

Με αυτό που λένε πολλοί χρήστες του Amazon αισθάνεται σαν ένα σύννεφο, το Headset Cloud Gaming HyperX KHX-H3CL / WR δεν ζυγίζει περισσότερο από 12,3 ουγκιές. Το ενσύρματο ακουστικό τυχερού παιχνιδιού χρησιμοποιεί στερεοφωνικό ήχο και μικρόφωνο συμπυκνωτή, οπότε εσείς και οι φίλοι σας δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τυχόν παραλειπόμενα προβλήματα ήχου ή ανατροφοδότησης. Έρχεται με εγγύηση δύο ετών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .