Τρόποι ρύθμισης ρυθμίσεων απορρήτου στο Facebook

Κρατήστε το Facebook ασφαλές αλλάζοντας τις ρυθμίσεις απορρήτου

Ακολουθεί μια λίστα ρυθμίσεων απορρήτου που μπορείτε να αλλάξετε για να διατηρείτε τις προσωπικές σας πληροφορίες ασφαλείς κατά τη δικτύωση στο Facebook . Όταν συμμετέχετε σε έναν ιστότοπο όπως το Facebook, έχετε την ευκαιρία να αφήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία να τρέξουν άγρια. Με την προσαρμογή των ρυθμίσεων απορρήτου θα διαπιστώσετε ότι το Διαδίκτυο μπορεί να είναι ένα ασφαλές και πολύ διασκεδαστικό μέρος.

Μπορείτε να αλλάξετε τις προσωπικές ρυθμίσεις προστασίας προσωπικών δεδομένων του προφίλ, τις ρυθμίσεις απορρήτου φωτογραφιών και βίντεο, να διατηρήσετε ασφαλή τα προσωπικά σας στοιχεία και να αποφασίσετε ποιος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας ή να δει το προφίλ σας και ποιος δεν μπορεί. Ξεκινήστε να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις απορρήτου στο Facebook μεταβαίνοντας στη σελίδα ρυθμίσεων απορρήτου στη σελίδα λογαριασμού σας στο Facebook. Τώρα είστε έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε περισσότερο ή λιγότερο ασφαλείς ρυθμίσεις απορρήτου.

Προφίλ, ρυθμίσεις απορρήτου:

Μεταβείτε στο: Απόρρητο -> Προφίλ -> Βασικά

Ρυθμίστε ποιος μπορεί να δει τις πληροφορίες του προφίλ σας. Έχετε τέσσερις επιλογές. Δίκτυα και Φίλοι μου , Φίλοι φίλων, Μόνο φίλοι ή μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ρυθμίσεις. Τα τμήματα του προφίλ σας που μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου εδώ είναι:

Φωτογραφίες, Ρυθμίσεις απορρήτου

Μεταβείτε στο: Απόρρητο -> Προφίλ -> Βασικά -> Επεξεργασία ρυθμίσεων απορρήτου άλμπουμ φωτογραφιών

Επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου για κάθε φωτογραφία που έχετε στο προφίλ σας στο Facebook ξεχωριστά. Κάθε φωτογραφία μπορεί να αλλάξει ξεχωριστά τις ρυθμίσεις απορρήτου. Επιλέξτε να βλέπετε όλοι τη φωτογραφία σας, μόνο δίκτυα και φίλους, φίλους φίλων, μόνο φίλους ή μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου για κάθε φωτογραφία.

Προσωπικές πληροφορίες, Ρυθμίσεις απορρήτου

Μεταβείτε στο: Απόρρητο -> Προφίλ -> Πληροφορίες επικοινωνίας

Ρυθμίστε ποιος μπορεί να δει τις πιο προσωπικές σας πληροφορίες. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε αυτό το θέμα τώρα. Αυτά είναι τα εξής:

Αναζήτηση για εσάς, Ρυθμίσεις απορρήτου

Μεταβείτε στο: Απόρρητο -> Αναζήτηση

Αυτές οι ρυθμίσεις απορρήτου θα καθορίσουν ποιος μπορεί να σας αναζητήσει και να σας βρει στο Facebook. Εάν αφήσετε την επιλογή σε "οποιονδήποτε" τότε όλοι μπορούν να σας βρουν στο Facebook. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να εισαχθεί το προφίλ σας στο Facebook στις μηχανές αναζήτησης, αν θέλετε πραγματικά να βρεθείτε.

Στοιχεία επικοινωνίας, Ρυθμίσεις απορρήτου

Μεταβείτε στο: Απόρρητο -> Αναζήτηση

Όταν θέλετε το προφίλ σας στο Facebook να είναι ιδιωτικό τότε θα πρέπει να αλλάξετε ορισμένες από αυτές τις ρυθμίσεις απορρήτου. Καθορίζουν τι μπορεί να δει κάποιος όταν συναντήσει το προφίλ σας στο Facebook, αλλά δεν είστε ακόμα οι φίλοι σας. Κάνουν επίσης έτσι ώστε οι μη φίλοι να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, ή να κάνουν έτσι δεν μπορούν. Αυτές είναι οι ρυθμίσεις απορρήτου που έχετε κάτω από τις πληροφορίες επαφών: