Πώς να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα ενός Quantum της LG

01 από 07

Αφαίρεση του πίσω καλύμματος ενός Quantum της LG για πρόσβαση στη μπαταρία, κάρτα SIM

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

"Πες μου πότε θα είσαι δική μου;"

"Κβαντική, Κβαντική, Κβαντική, Κβαντική".

Αχ, ο Engelbert Humperdinck. Πώς θα ήθελα να κάνω την έκδοση Cuando, Cuando από το freaking κεφάλι μου.

Ναι, επειδή είμαι το περίεργο που είμαι, καταλήγω να φέρω το αγαπημένο μου τραγούδι "Cuando, Cuando" του παππού μου κάθε φορά που ακούω το LG Quantum. Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι γνωρίζετε το τραγούδι και έχει κολλήσει και στο κεφάλι σας. Μετά από όλα, η δυστυχία σίγουρα αγαπά την εταιρεία. Και αγόρι, αισθάνομαι άθλια τώρα. Είστε ευπρόσδεκτοι;

Αλλά αρκετά για μένα. Ας μιλήσουμε για σένα. Αυτό και η ανάγκη σας για βοήθεια στην αφαίρεση του πίσω καλύμματος ενός LG Quantum (ας πάει ξανά το τραγούδι!). Είμαι σίγουρα περισσότερο από χαρά να βοηθήσω. Θέλω να πω, είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω για να βρω ένα τραγούδι Engelbert Humperdinck κολλημένο στο κεφάλι σου.

Όσο για τους λαούς που δεν έχουν το τραγούδι κολλημένο στο κεφάλι τους, καλά, μισώ τα έντερά σας. Τώρα τώρα στο Quantum της LG Quantum (πίσω από το κεφάλι μου!).

02 του 07

Πώς να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα ενός LG Quantum

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι άνθρωποι έχουν αντιτιθέμενους αντίχειρες, καλά, αυτή είναι η τυχερή ημέρα σας, buster. Ελέγξτε την πλευρά του LG Quantum και θα παρατηρήσετε μια σχισμή που μόνο αισθάνεται σαν να έχει γίνει για τα νύχια σας. Ξέρω, ξέρω, τώρα η ζωή σου δεν θα είναι ποτέ η ίδια. Οποιοσδήποτε, απλά πάρτε το νύχι του αντίχειρά σας εκεί και αφήστε το να ανοίξει. Σκεφτείτε το σαν ένα στρείδι. Εκτός από το λιγότερο λιθιά και βρώμικο και gooey. Ναι, παίρνω όλα τα ανεπιθύμητα πράγματα κολλημένα στο κεφάλι σου. Εάν σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα, παίρνω τα ίδια πράγματα κολλημένα στο κεφάλι μου, πάρα πολύ.

03 του 07

Πρόσβαση στην μπαταρία LG Quantum και την κάρτα SIM

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Voila. Τώρα το πίσω μέρος του LG Quantum σας είναι τόσο γυμνό όσο ένας στίχος Will Ferrell στην Παλιά Σχολή. Με το πίσω κάλυμμα εκτός δρόμου, έχετε τώρα πρόσβαση στην μπαταρία και την κάρτα SIM. Απλά σημειώστε ότι για να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από αυτές, η μπαταρία πρέπει πάντα να αφαιρεθεί πρώτα. Πρέπει να ακολουθήσετε τα κατάλληλα βήματα.

04 του 07

Αφαίρεση της μπαταρίας LG Quantum

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Εντάξει, αυτό είναι τόσο εύκολο που ανησυχώ για το μέλλον της ανθρώπινης φυλής αν κάποιος λέει ότι δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό. Για να βγάλετε τη μπαταρία LG Quantum, απλά τοποθετήστε ένα από τα δάχτυλά σας στην εσοχή δίπλα της και τραβήξτε έξω.

05 του 07

Αφαίρεση της κάρτας SIM Quantum της LG

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Με την μπαταρία εκτός δρόμου, μπορείτε τώρα να απλώσετε απλώς την κάρτα SIM με εκείνους τους καλούς, παλιούς αντιτιθέμενους αντίχειρες. Ευχαριστώ, εξέλιξη.

06 του 07

Επαναφορά του κβαντικού πίσω καλύμματος της LG

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Για να καλύψετε αυτό το κακό αγόρι, θα πρέπει να ευθυγραμμίσετε ξανά την προστατευτική πλάτη του LG Quantum. Προσωπικά, έχω διαπιστώσει ότι η ευθυγράμμιση του καλύμματος από την πλευρά όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα (σε αντίθεση με το επάνω ή το κάτω μέρος) ήταν ο ευκολότερος τρόπος για να επαναφέρετε το κάλυμμα του τηλεφώνου.

07 του 07

Αντικατοπτρίστε το κάλυμμα LG Quantum Back to Place

Φωτογραφία από τον Jason Hidalgo

Μόλις έχετε τα πάντα παραγεμισμένα τέλεια, απλά πατήστε το LG Quantum πίσω κάλυμμα στα πλάγια μέχρι τα πάντα να χτυπήσουν πίσω στη θέση τους. Εκεί πηγαίνετε, τώρα το Quantum, το Quantum, το Quantum, το Quantum είναι όλα πίσω στο φυσιολογικό. Τώρα, αν θα μπορούσα να πω μόνο το ίδιο για τον εγκέφαλο μου που έπληξε τον Engelbert Humperdinck. Για τους ανθρώπους που έχουν αναβαθμιστεί σε νεότερα τηλέφωνα, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα άλλα φροντιστήρια κάλυψης για smartphones όπως το Samsung Galaxy S Vibrant και ακόμη και το καμπύλο LG G Flex 2 .