Επιστροφή Off: Το LG G Flex 2 Back Cover Tutorial

01 από 04

Επιστροφή Off: Το LG G Flex 2 Back Cover Tutorial

Η αφαίρεση του πίσω καλύμματος του LG G Flex 2 για πρόσβαση στην κάρτα SIM και microSD είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζετε. LG

Ως gadget geek, μου αρέσει να έχω τον πιο δυνατό έλεγχο για πολλές από τις συσκευές μου. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα να ανταλλάσσετε εύκολα τα πράγματα με το τηλέφωνό μου.

Για τους χρήστες ισχύος που θέλουν εύκολη πρόσβαση σε πράγματα όπως η μπαταρία, η κάρτα SIM και microSD, για παράδειγμα, έχει ένα αφαιρούμενο πίσω κάλυμμα ωραίο να έχει. Για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ήταν πραγματικά ένα βασικό πλεονέκτημα στην ιδιοκτησία των κορυφαίων τηλεφώνων Android. Καθώς περισσότερα κινητά τηλέφωνα υψηλού προφίλ όπως το HTC One M8 και τώρα τα Samsung Galaxy S6 και S6 Edge επιλέγουν πιο κομψά σχέδια unibody, ωστόσο, οι χρήστες που αναζητούν smartphones με αφαιρούμενες πλάτες έχουν λιγότερες επιλογές. Αλίμονο, iPhone, τι έχετε επεξεργαστεί;

Ένα νέο τηλέφωνο Android που συνεχίζει να προσφέρει ένα αντικαθιστάμενο πίσω κάλυμμα είναι το LG G Flex 2. Εκτός από το αυτοκόλλητο κάλυμμα που εισήγαγε ο προκάτοχός του, το αρχικό LG G Flex , το G Flex 2 διατηρεί επίσης την ικανότητα να απογειώνεται που καλύπτουν με ορισμένες επιφυλάξεις. Δυστυχώς, η μπαταρία δεν είναι εύκολο να αντικατασταθεί, αλλά μπορείτε ακόμα να αλλάξετε εύκολα την κάρτα SIM και microSD. Γεια σου, δύο στους τρεις δεν είναι κακό, σωστά; Τώρα, προχωρήστε στο γρήγορο σεμινάριο για το πώς μπορείτε να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα LG G Flex 2. Για τους ανθρώπους που εξακολουθούν να κουνιστούν την προηγούμενη έκδοση, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το φροντιστήριό μου για το πίσω μέρος της LG G Flex . Για τις σκέψεις μου σχετικά με την ίδια την LG G Flex 2, ανατρέξτε στην αναθεώρηση τηλεφώνου LG G Flex 2.

02 από 04

Πώς να αφαιρέσετε το πίσω κάλυμμα του LG G Flex 2

Αναζητήστε την εγκοπή στην πλευρά του LG G Flex 2 και χαλαρώστε το κάλυμμα τραβώντας προς τα έξω με αυτό. Jason Hidalgo

Με την πρώτη ματιά, η καμπύλη LG G Flex 2 φαίνεται να αθλητικές κηλίδες και λείες άκρες χωρίς κενά. Προσέξτε, όμως, και θα παρατηρήσετε ότι μία από αυτές τις άκρες δεν είναι όπως η άλλη, με συγγνώμη για την οδό Sesame. Κατά την προβολή του smartphone από το μπροστινό μέρος, γυρίστε το προς τα πλάγια, ώστε να μπορείτε να δείτε την κάτω δεξιά πλευρά της άκρης του G Flex 2. Δείτε αυτή τη μικρή εγκοπή; Eureka, μωρό. Αυτή η μικρή αυλάκωση είναι το εικονιστικό κλειδί για να βγάλετε το πίσω κάλυμμα. Απλά καταθέστε ένα από τα καλά περιποιημένα σας και ελπίζουμε καλά-θρεπτικά καρφιά σε εκείνη την εγκοπή για κάποια πολύ αναγκαία μόχλευση. Μόλις έχετε μια σταθερή αναμονή, απλά αρχίστε να τραβάτε το κάλυμμα. Τελικά, θα πάρει το τμήμα του καλύμματος χαλαρό και θα ανοίξει. Ακριβώς αρχίστε να γυρίζετε το δρόμο σας γύρω από το τηλέφωνο για να χαλαρώσετε περισσότερο το κάλυμμα. Τελικά, ολόκληρο το πίσω κάλυμμα θα βγει.

03 του 04

Πώς να αλλάξετε την κάρτα SIM στο LG G Flex 2

Αφού το πίσω κάλυμμα είναι απενεργοποιημένο, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο δίσκο SIM του LG G Flex 2. Jason Hidalgo

Voila, τώρα το LG G Flex 2 είναι τόσο γυμνό σαν ένα νεογέννητο μωρό. Και τώρα τι? Λοιπόν, πάρτε τα περιπλάνητα voyeuristic μάτια σας και κοιτάξτε στην κορυφαία δεξιά περιοχή της σέξι, κακόβουλο smartphone του εκτεθειμένο πίσω. Βλέπετε αυτή τη μεταλλική σχισμή; Συγχαρητήρια, βρήκατε τον τόπο όπου βρίσκονται όλες οι κάρτες SIM της LG G Flex 2. Για να βεβαιωθείτε ότι η κάρτα SIM έχει τοποθετηθεί σωστά, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι τα σημεία επαφής της κάρτας είναι στραμμένα προς τα κάτω πριν από την εισαγωγή. Επίσης, ελέγξτε τον εικονογραφημένο οδηγό στην ίδια τη μεταλλική σχισμή. Δείτε πώς η διαγώνια ακμή πρέπει να είναι στο κάτω μέρος; Αφού διαλέξετε την κατεύθυνση της κάρτας SIM, προχωρήστε και σπρώξτε την στην υποδοχή. Η κάρτα SIM θα πρέπει να είναι έτοιμη να ξεκινήσει.

04 του 04

Πώς να τοποθετήσετε μια κάρτα MicroSD στο LG G Flex 2

Πώς να βρείτε την υποδοχή κάρτας μνήμης του LG G Flex 2. Jason Hidalgo

Ενώ βλέπετε τα σύμβολα σε αυτή τη μεταλλική υποδοχή για την κάρτα SIM, πιθανότατα έχετε παρατηρήσει μια ακόμα εικόνα. Αυτό είναι σωστό, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε μια κάρτα μνήμης microSD. Ενώ η κάρτα SIM μπαίνει στο κατώτατο σημείο της υποδοχής, η κάρτα μνήμης microSD έχει σχεδιαστεί για να φτάνει πάνω από τη μεταλλική υποδοχή. Ακριβώς όπως η κάρτα SIM, δώστε προσοχή στο σχέδιο του microSD στη μεταλλική υποδοχή. Για άλλη μια φορά, βεβαιωθείτε ότι τα σημεία επαφής σας βρίσκονται στο κάτω μέρος. Εάν η κάρτα microSD σας έχει μια κορυφογραμμή για να την τραβήξετε πιο εύκολα, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος καθώς εισάγετε και όχι μπροστά. Μόλις το έχετε ευθυγραμμιστεί σωστά, πιέστε το στο άνοιγμα. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο σε σύγκριση με την κάρτα SIM, αλλά ξέρετε ότι το κάνατε σωστά όταν αρχίζει να ολισθαίνει προς τα μέσα. Μόλις τελειώσετε, απλά αντικαταστήστε το πίσω κάλυμμα και είστε καλό να πάτε.

Ψάχνετε για περισσότερα σεμινάρια καλύμματος ή κάρτας SIM; Δείτε τις συμβουλές μας για ένα σωρό άλλα τηλέφωνα όπως τα Samsung Galaxy S5 , το Galaxy S6 και το S6 Edge , το HTC One M8 καθώς και πολλά άλλα smartphones.