Πώς να πάρετε έναν ανώνυμο εικονικό αριθμό τηλεφώνου

Αποκτήστε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου για να κάνετε ανώνυμες τηλεφωνικές κλήσεις

Μπορεί να είναι επικίνδυνο να δώσετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε και αυτό συμβαίνει συνήθως όταν κάποιος ιστότοπος σας ζητάει τον αριθμό τηλεφώνου σας. Ευτυχώς, όπως και με τις ανώνυμες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις χρεωστικές κάρτες, μπορείτε επίσης να τραβήξετε έναν ανώνυμο, εικονικό αριθμό τηλεφώνου για να αποκρύψετε τον πραγματικό αριθμό σας.

Όταν χρησιμοποιείτε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου, μόνο αυτός ο αριθμός είναι γνωστός, όχι ο πραγματικός σας αριθμός, παρόλο που ο εικονικός αριθμός μπορεί να χτυπήσει το πραγματικό σας τηλέφωνο για να πραγματοποιήσει την κλήση. Όποιος καλέσετε και όποιος καλέσει τον εικονικό αριθμό σας, δεν μπορεί να δει τον πραγματικό αριθμό τηλεφώνου σας .

Ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες εικονικές και ανώνυμες τηλεφωνικές υπηρεσίες που είναι ιδανικές τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική χρήση:

Εικονικό τηλέφωνο

Το Virtual Phone είναι μια υπηρεσία που προσφέρει τοπικούς και δωρεάν αριθμούς σε περισσότερες από 120 χώρες και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως εγγραφή κλήσεων, SMS, χρονοδιαγράμματα κλήσεων, φωνητικό ταχυδρομείο, φαξ, IVR, προώθηση κλήσεων και πολλά άλλα.

Το Virtual Phone είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί σε σύγκριση με τις άλλες υπηρεσίες αυτής της λίστας. Ο πίνακας εργαλείων ιστού είναι απλός στη χρήση για τη διαχείριση του λογαριασμού σας και η εφαρμογή για κινητά διευκολύνει την αποστολή κειμένων και την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων όπου κι αν βρίσκεστε.

Το εικονικό τηλέφωνο λειτουργεί επίσης ως κουμπί ιστού, ώστε να μπορείτε να βάλετε έναν ειδικό κώδικα στην ιστοσελίδα σας, ώστε οι επισκέπτες σας να σας καλούν αμέσως χρησιμοποιώντας τον εικονικό αριθμό σας.

Το Virtual Phone είναι δωρεάν για τα πρώτα 100 λεπτά ή μηνύματα κειμένου αλλά δεν ανανεώνεται και απαιτεί αγορά μετά την επίτευξη των ορίων. Υπάρχει ένα pay-as-you-go σχέδιο και πολλά άλλα ανάλογα με το πόσα κείμενα και λεπτά που χρειάζεστε. Περισσότερο "

Vumber

Με τον Vumber, μπορείτε να επιλέξετε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου από οποιονδήποτε κωδικό περιοχής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε έναν τοπικό ή έναν από έναν διαφορετικό τομέα (ή ακόμα και έναν αριθμό χωρίς χρέωση) και όλα θα λειτουργήσουν το ίδιο.

Για να λαμβάνετε κλήσεις, ο καθένας μπορεί να καλέσει τον εικονικό αριθμό σας και θα χτυπήσει το τηλέφωνό σας σαν κανονική κλήση. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση με τον ανώνυμο αριθμό σας, απλώς καλέστε τον αριθμό σας Vumber από το τηλέφωνο που έχετε καταχωρίσει ως αριθμό προώθησης.

Όταν το τηλέφωνό σας κουδουνίζει , μπορείτε να αποφασίσετε να το πάρετε, να το στείλετε στο τηλεφωνητή, να παίξετε έναν ήχο, να το θέσετε σε αναμονή και μερικές άλλες επιλογές.

Ο Vumber δεν είναι δωρεάν, αλλά προσφέρει μια δοκιμή 14 ημερών για οποιοδήποτε από τα τρία του σχέδια. Κάθε σχέδιο περιλαμβάνει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα άλλα, αλλά με διαφορετικό αριθμό τηλεφωνικών αριθμών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συν ένα διαφορετικό αριθμό λεπτών που υποστηρίζει το σχέδιο.

Μπορείτε να ελέγξετε τις τρέχουσες τιμές τους όταν επιλέγετε το σχέδιο Vumber. Μόνο οι αριθμοί των ΗΠΑ και του Καναδά υποστηρίζονται από έναν αριθμό προώθησης. Περισσότερο "

Μεταβλητά ψηφία

Το Tossable Digits είναι μια αμειβόμενη υπηρεσία που δίνει έναν ανώνυμο αριθμό και χαρακτηριστικά, όπως προώθηση κλήσεων , κανόνες, εγγραφή, έλεγχο ταυτότητας καλούντος και έλεγχο προσπέλασης. φωνητικό ταχυδρομείο. μην ενοχλείτε; Το μπλοκάρισμα RoboCall. και τα λοιπα.

Υπάρχουν πάνω από μισό εκατομμύριο εικονικοί αριθμοί από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερες από 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών χωρίς χρέωση.

Υπάρχουν τέσσερα σχέδια από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε, με διαφορετικό αριθμό εικονικών αριθμών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και διαφορετικό αριθμό λεπτών που υποστηρίζονται από το σχέδιο. Το πρόγραμμα pay-as-you-go σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα εικονικά νούμερα και λεπτά είναι διαθέσιμα, όπως τα χρειάζεστε.

Κάθε σχέδιο Tossable Digits υποστηρίζει απεριόριστο SMS για τους αριθμούς των ΗΠΑ και του Καναδά. Περισσότερο "

Google Voice

Το Google Voice είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνει πρόσβαση σε έναν εντελώς διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις και κείμενα.

Το Google Voice λειτουργεί σε έναν υπολογιστή και μέσω της εφαρμογής για κινητά. Όταν κάποιος καλέσει τον εικονικό αριθμό σας, προωθείται σε όποιο τηλέφωνο θέλετε να προωθηθεί (μπορείτε ακόμη και να προωθήσετε κλήσεις σε πολλούς αριθμούς ταυτόχρονα).

Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνο σε οποιονδήποτε από τους αριθμούς προώθησής σας που κουδουνίζουν, και ο καλών σας δεν θα γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό σας. Μπορείτε ακόμη να αποτρέψετε τις εισερχόμενες κλήσεις από το να κουδουνίζουν τα τηλέφωνά σας και απλά να στέλνετε όλα τα αιτήματα στο φωνητικό ταχυδρομείο.

Η πραγματοποίηση κλήσεων λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου.

Ορισμένες άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν τις κανονικές, όπως τον τηλεφωνητή και τον τηλεφωνητή. Περισσότερο "

Talkroute

Επιλέξτε έναν αριθμό χωρίς χρέωση ή τοπικό αριθμό με το Talkroute για να λάβετε έναν εικονικό αριθμό τηλεφώνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε τον πραγματικό αριθμό τηλεφώνου σας όταν πραγματοποιείτε ή λαμβάνετε τηλεφωνήματα και κείμενα.

Όπως πολλές από αυτές τις άλλες εικονικές και ανώνυμες υπηρεσίες τηλεφωνικών αριθμών σε αυτήν τη λίστα, το Talkroute υποστηρίζει τις κινητές συσκευές με την δωρεάν εφαρμογή τους.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι μπορείτε να προωθήσετε και να δρομολογήσετε εισερχόμενες κλήσεις στον εικονικό αριθμό σας σε οποιοδήποτε άλλο αριθμό τηλεφώνου ή ακόμα και μια ακολουθία αριθμών σε μια γραμμή κλήσης για να βεβαιωθείτε ότι ο καλών μπορεί να φθάσει σε κάποιον.

Υπάρχουν επίσης προσαρμοσμένες χαιρετισμοί, κρατήστε μουσική, προτροπές ήχου και παρόμοιες λειτουργίες που κάνουν το Talkroute τέλειο για επαγγελματικούς χρήστες.

Το Talkroute σας δίνει απεριόριστα λεπτά όταν αγοράζετε ένα από τα σχέδιά του, συν τα περιορισμένα ή απεριόριστα κείμενα ανάλογα με το σχέδιο που επιλέγετε. Όλα τα χαρακτηριστικά του σχεδίου μπορούν να προβληθούν στον παρακάτω σύνδεσμο.

Υπάρχουν τρία προγράμματα Talkroute από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε, με κάθε σχέδιο να περιλαμβάνει σταδιακά περισσότερες λειτουργίες. Για παράδειγμα, το βασικό σχέδιο είναι το λιγότερο ακριβό και δεν περιλαμβάνει ταυτότητα καλούντος, μενού κλήσεων, προγραμματισμένη προώθηση ή μεταφορά ζωντανής κλήσης όπως υποστηρίζει το σχέδιο Pro . Περισσότερο "

eVoice

Το eVoice ξεχωρίζει ως εικονική υπηρεσία τηλεφωνικού αριθμού, καθώς ο τηλεφωνητής που αποστέλλεται στον εικονικό αριθμό μπορεί να μεταγραφεί ως κείμενο και να σας αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε να μην χρειάζεται καν να ακούσετε τα φωνητικά μηνύματα πια.

Υπάρχει επίσης δρομολόγηση κλήσεων, χαιρετισμοί, δυνατότητες τηλεδιάσκεψης, η επιλογή αγοράς τοπικού ή χωρίς χρέωση αριθμό και πρόσβαση στην εφαρμογή eVoice για κινητά.

Το eVoice έχει τέσσερα σχέδια από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε, με το λιγότερο δαπανηρό να προσφέρει 300 μηνιαία λεπτά με δύο επεκτάσεις και έξι εικονικούς αριθμούς και το πιο ακριβό που δίνει 4,000 μηνιαία λεπτά με 15 επεκτάσεις και 45 αριθμούς. Περισσότερο "