Όντας δεοντολογικά και επαγγελματικά με αναπάντητες κλήσεις

Μια αναπάντητη κλήση είναι μια κλήση που δεν είχατε πάρει, είτε με βούληση είτε με περιστάσεις. Ο τρόπος που χειρίζεστε μια αναπάντητη κλήση είναι σημαντική αν ενδιαφέρεστε για την προσωπικότητά σας, τη φήμη σας, την αιτία που υπερασπίζεστε ή την επιχείρησή σας. Έχει να κάνει με την ηθική, τις εντυπώσεις, την ευγένεια και επίσης έχει πολλά να κάνει με την τεχνολογία. Πιθανότατα γνωρίζετε τι να κάνετε με μια χαμένη κλήση, αλλά πληρώνει επίσης να μάθετε πώς να το κάνετε.

Η πρόθεση της αναπάντητης κλήσης

Αν η κλήση χτύπησε μόνο μία ή δύο φορές, μπορεί να σημαίνει ότι ο καλών χρήστης σκόπευε μια αναπάντητη κλήση, η οποία σας επιτρέπει μια σύντομη λίστα πιθανών λόγων. Ένας κοινός λόγος προτρέπει για μια κλήση όπως "Γεια σας, πρέπει να μιλήσω σε σας, αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πίστωσή μου, οπότε τηλεφωνήστε μου ..."

Έτσι, εάν πρέπει να καλέσετε ξανά, να έχετε επίγνωση του πώς το VoIP μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα σε κλήσεις. Μπορείτε να κάνετε φτηνές και ακόμη και δωρεάν κλήσεις προς όλους τους φίλους και την οικογένειά σας.

Επιλέγοντας να μην απαντήσετε

Αυτό μπορεί να είναι αγενές. Αυτό μπορεί να σπάσει και μια σχέση. Είτε δεν θέλετε να ενοχλείτε, είτε δεν μπορείτε να πληρώσετε πρόστιμο (σε περίπτωση που οδηγείτε) ή ειλικρινά δεν μπορείτε να πάρετε την κλήση, καλό είναι να ενημερώσετε τον καλούντα σας. Εάν μπορείτε, στείλτε ένα SMS για να τους ειδοποιήσετε, ή ακόμα καλύτερα, να έχετε ένα auto-respondent.

Εάν διαθέτετε συσκευή Android ή iPhone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις Κλήσεων του smartphone σας για να ρυθμίσετε προσαρμοσμένα μηνύματα κειμένου που έχετε πληκτρολογήσει και είναι εύκολο να τα στείλετε, τα οποία μπορείτε να στείλετε για να απαντήσετε σε αναπάντητες κλήσεις.

Autoresponders

Θέλετε να είστε ένας τοίχος ενάντια στον οποίο οι κλήσεις των ανθρώπων απλώς χτυπάνε και αναπήδησαν πίσω; Εάν θέλετε να είστε ευγενικοί και επαγγελματίες, δώστε στον καλούντα σας την ευκαιρία να πει κάτι. Αφήστε τους να αφήσουν ένα φωνητικό μήνυμα. Θα τους κάνει να αισθάνονται ότι άφησαν μια λαβή για να σας πάρουν την κλήση αργότερα. Σας βοηθά επίσης να αποφασίσετε πόσο σημαντικό είναι η κλήση και τι ήταν το θέμα. Χρησιμοποιήστε έναν αυτόματο ανταποκριτή για αυτό το σκοπό. Οι υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και οι υπηρεσίες VoIP έχουν αυτή τη δυνατότητα. Καλέστε τον παροχέα υπηρεσιών σας και ρωτήστε.

Το φωνητικό μήνυμα που αφήνει ο ανταποκριτής σας μπορεί επίσης να μεταβεί στο φωνητικό ταχυδρομείο, το οποίο σας δίνει πολύ περισσότερη δύναμη για την αντιμετώπιση της αναπάντητης κλήσης.

Οπτικός τηλεφωνητής

Αλλά το φωνητικό κουτί και ο τηλεφωνητής είναι ήδη παλιομοδίτικα. Δεν θέλετε να καθίσετε και να ακούσετε τα πάντα διαδοχικά - θέλετε να είστε σε θέση να επιλέξετε ποιο να ακούσετε και να τα αντιμετωπίζετε μεμονωμένα. Αυτό είναι εφικτό με οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο .

Εάν χρησιμοποιείτε ένα smartphone, οι πιθανότητες είναι ότι είναι ήδη εξοπλισμένο με οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο. Αλλιώς, ελέγξτε αυτή τη λίστα των οπτικών λύσεων φωνητικού ταχυδρομείου .

Ορισμένες υπηρεσίες μεταγράφουν επίσης το μήνυμα φωνητικού ταχυδρομείου σε κείμενο και σας στέλνουν ως απλό μήνυμα κειμένου ή ως μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα εισερχόμενά σας. Αυτό σας καθιστά πολύ πιο εύκολο να επαληθεύσετε το φωνητικό ταχυδρομείο με κάθε διακριτικότητα και γρήγορα.