Η νυχτερίδα! 7.1 Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows

Η κατώτατη γραμμή

Η νυχτερίδα! είναι ένας εξαιρετικά εξελιγμένος και αποτελεσματικός πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κάνει το χειρισμό ακόμα και μεγάλων όγκων αλληλογραφίας μια ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία. Ωστόσο, το The Bat! έχει καμπύλη μάθησης και θα μπορούσε να κάνει με μερικές επιλογές λιγότερο.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - The Bat! 7.1 Πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows

Σας αρέσει ο όρος "power user"; Λοιπόν, ποιος κάνει;

Ευτυχώς, αυτό δεν εμποδίζει το The Bat! από το να σας κάνει να νιώθετε πολύ ισχυρό με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όταν το χρησιμοποιείτε.

Τα εύκαμπτα φίλτρα Bat! Σάς επιτρέπουν να κάνετε σχεδόν οτιδήποτε αυτόματα στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP, IMAP ή MS Exchange. Τα ευπροσάρμοστα πρότυπα για τις απαντήσεις σε κονσέρβα (που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε χαρτικά για διάφορες περιπτώσεις, εξίσου καλά), διευκολύνετε περαιτέρω να κάνετε επαναλαμβανόμενα καθήκοντα στο The Bat !. Και τα δύο πρότυπα, τα φίλτρα και η αναζήτηση σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε κανονικές εκφράσεις τύπου Perl για εξαιρετική ευελιξία και ακρίβεια.

Οι προσαρμοσμένες ετικέτες, οι ετικέτες ελευθέρας φόρμας, οι προβολές φακέλων και, κυρίως, οι ιδιαίτερα ευέλικτοι εικονικοί φάκελοι που συλλέγουν αυτόματα όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ταιριάζουν με συγκεκριμένα κριτήρια, καθιστούν μια γρήγορη προσέγγιση για τον καθημερινό κατακλυσμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με οργανωμένο τρόπο στο The Bat !!.

Εάν επιτρέπετε να συσσωρεύεται αλληλογραφία στα εισερχόμενά σας, το "Inbox Analyzer" του The Bat! Σας βοηθά να ρυθμίσετε τα φίλτρα: ανιχνεύει μαζικά μηνύματα (ενημερωτικά δελτία), συχνούς ανταποκριτές (όπως πελάτες) και ομάδες (όπως λίστες αλληλογραφίας) και προτείνει να δημιουργήσετε φακέλους και φίλτρα για καθένα από αυτά.

Θα εκτιμήσετε επίσης την υψηλή ασφάλεια που το The Bat! παρέχει. Οι επιλογές περιλαμβάνουν το S / MIME και το OpenPGP, την αποτροπή απομακρυσμένων εικόνων, τη διασύνδεση με εργαλεία αντιμετώπισης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και προστασίας από ιούς, καθώς και την αυτόματη κρυπτογράφηση τοπικών δεδομένων. Οι εικόνες σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να ενεργοποιηθούν για αξιόπιστους κεντρικούς υπολογιστές από τους οποίους έχουν ανακτηθεί.

Ο επεξεργαστής μηνυμάτων είναι ισχυρός όταν πρόκειται για απλό κείμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι δυνατότητες σύνθεσης HTML είναι κατάλληλες για τις περισσότερες ανάγκες. Η νυχτερίδα! μπορεί να σας υπενθυμίσει αργότερα σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Φυσικά, το The Bat! περιλαμβάνει επίσης ακριβή και ισχυρό φιλτράρισμα spam Bayesian , αν και θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερα ενσωματωμένο. Όλα τα χαρακτηριστικά του The Bat! Είναι εύκολα προσβάσιμα και αποτελεσματικά για χρήση.

Τώρα, αν η υποστήριξη IMAP ήταν λίγο λιγότερο περίπλοκη, μερικές φασαρίες επιλογές εδώ και εκεί γλίτωσαν και η υποστήριξη HTML λίγο πιο ολοκληρωμένη, The Bat! θα μπορούσε να είναι ο απολύτως τέλειος πελάτης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.