Τι είναι ένα αρχείο EFX;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία EFX

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου EFX είναι ένα αρχείο eFax Fax Document. Χρησιμοποιούνται από την υπηρεσία eFax, η οποία σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε φαξ μέσω του Διαδικτύου.

Τα αρχεία Jedi Knight Effects χρησιμοποιούν επίσης την επέκταση αρχείου EFX. Εάν το αρχείο σας EFX δεν είναι αρχείο φαξ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτή τη μορφή, η οποία χρησιμοποιείται για τη διατήρηση πληροφοριών σχετικών με τα αποτελέσματα για το τηλεοπτικό παιχνίδι Jedi Knight Academy Jedi Knight: Jedi Academy .

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο EFX

Τα αρχεία φαξ EFX μπορούν να ανοίξουν και να χρησιμοποιηθούν με την εφαρμογή eFax Messenger. Παρόλο που το πρόγραμμα είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και εγκατάσταση, δεν θα λειτουργήσει στην πραγματικότητα εκτός εάν συνδεθείτε με τον λογαριασμό Plus, Pro ή Corporate.

Το eFax Messenger χρησιμοποιείται επίσης για την δημιουργία ενός αρχείου EFX. μπορείτε να ανοίξετε απευθείας TIF , HOT, JPG , GIF , BMP , AU, JFX και άλλα απευθείας στο πρόγραμμα για να αποθηκεύσετε το αρχείο στη μορφή EFX ή να το στείλετε αμέσως ως νέο φαξ.

Αφού ανοίξετε το αρχείο EFX ή οποιαδήποτε υποστηριζόμενη μορφή για αυτό το θέμα, χρησιμοποιήστε το στοιχείο μενού Αρχείο> Δημιουργία νέου φαξ ... για να στείλετε το φαξ.

Άλλα αρχεία EFX χρησιμοποιούνται από το Παιχνίδι Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, αλλά είναι απίθανο να μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο EFX με το χέρι μέσα στο παιχνίδι. Οι πιθανότητες είναι ότι το αρχείο EFX χρησιμοποιείται από το παιχνίδι με βάση τις ανάγκες και αποθηκεύεται κάπου στον φάκελο εγκατάστασης του παιχνιδιού, αλλά δεν προορίζεται για χρήση από εσάς.

Συμβουλή: Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο EFX αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία EFX, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν συγκεκριμένο οδηγό επέκτασης αρχείου για την πραγματοποίηση αυτής της αλλαγής στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο EFX

Το δωρεάν πρόγραμμα eFax Messenger μπορεί να μετατρέψει ένα αρχείο EFX σε μορφή PDF , TIF και JPG. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω του στοιχείου του Αρχείου> Εξαγωγή ... του προγράμματος. Χρησιμοποιήστε το Αρχείο> Αποθήκευση ως ... εάν θέλετε να μετατρέψετε άλλα έγγραφα στη μορφή EFX ή να αποθηκεύσετε το φαξ ως ασπρόμαυρη εικόνα TIF.

Εάν χρειάζεστε το αρχείο EFX να είναι σε κάποια άλλη μορφή που δεν υποστηρίζεται από το eFax Messenger, μετατρέψτε πρώτα σε μια υποστηριζόμενη μορφή (όπως JPG) και στη συνέχεια μετατρέψτε το αρχείο σε κάτι άλλο χρησιμοποιώντας έναν δωρεάν μετατροπέα αρχείων .

Σημείωση: Δεν μπορείτε να δείτε την επιλογή Εξαγωγή στο μενού μέχρι να αλλάξετε τη λειτουργία επεξεργασίας φαξ eFax Messenger, την οποία μπορείτε να κάνετε από τη δεξιά πλευρά του προγράμματος.

Είναι εξαιρετικά απίθανο το αρχείο EFX που χρησιμοποιείται με το βιντεοπαιχνίδι Star Wars να μετατραπεί σε οποιαδήποτε άλλη μορφή. Στην πραγματικότητα, αυτό θα το έκανε πιθανώς άχρηστο στο παιχνίδι.

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου EFX και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.