Ο απλούστερος τρόπος για τη διαγραφή και τη σίγαση ενός ζητήματος του Outlook

Διαγράψτε τον εαυτό σας από μηνύματα ομάδας στο Outlook για να απενεργοποιήσετε όλες τις ειδοποιήσεις

Το Microsoft Outlook σάς επιτρέπει να διαγράψετε τον εαυτό σας από ένα μήνυμα ομάδας με ένα κλικ. Λειτουργεί, επιτρέποντάς σας να σβήσετε τη συνομιλία για να διαγράψετε άμεσα τα τρέχοντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ακόμη και να αποφύγετε να φτάσετε στα εισερχόμενά σας περαιτέρω συνομιλίες (σε αυτό το μήνυμα ομάδας).

Ίσως σας φανεί χρήσιμο να σβήνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook αν βρίσκεστε σε ένα μήνυμα ομάδας που δεν σας αφορά πια, ή εάν προτιμάτε απλώς να αφήσετε την ομάδα χωρίς να ζητήσετε από τους άλλους παραλήπτες να σταματήσουν να σας στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Απλά πατήστε το κουμπί Ignore και θα σταματήσετε αμέσως να λαμβάνετε ομαδικά μηνύματα.

Λάβετε υπόψη ότι η παράβλεψη ενός μηνύματος δεν διαγράφει οριστικά όλα τα άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τους αποστολείς, ούτε αποκλείει τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δεν δημιουργεί φίλτρα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιείται απλώς για την παραβίαση νέων μηνυμάτων σε ένα συγκεκριμένο νήμα / ομάδα μηνύματος. αυτό δεν ισχύει για άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ίδιο αποστολέα.

Συμβουλή: Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς μπορείτε να διαγράψετε μόνιμα ένα μήνυμα στο Outlook αν θέλετε να το κάνετε αυτό.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις συνομιλίες του Outlook

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε μια συνομιλία με ένα κλικ και να αποτρέψετε την εμφάνιση μελλοντικών μηνυμάτων στα εισερχόμενα του Outlook:

  1. Ανοίξτε ένα μήνυμα από την ομάδα ή το νήμα που θέλετε να σιωπήσετε και να διαγράψετε.
  2. Από την καρτέλα Μηνύματα στο ανοιχτό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιλέξτε Παράβλεψη από την ενότητα Διαγραφή .
    1. Σημείωση: Αν δεν ανοίξετε το μήνυμα στο δικό του παράθυρο αλλά αντίθετα την προβάλλετε στη λίστα με άλλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook, αναζητήστε την επιλογή Παράβλεψη στην καρτέλα Αρχική σελίδα.
    2. Θα ειδοποιηθείτε ότι η " επιλεγμένη συνομιλία και όλα τα μελλοντικά μηνύματα θα μεταφερθούν στο φάκελο " Διαγραμμένα ".
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Παράβλεψη συνομιλίας στην προτροπή (αν το δείτε) για να διαγράψετε αμέσως το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να ρυθμίσετε το Outlook για να σβήσετε τις μελλοντικές συνομιλίες σε αυτό το νήμα.

Ενεργοποιήστε μια συνομιλία στο Outlook

Κάντε αυτό για να ανακτήσετε μια συνομιλία από το φάκελο " Διαγραμμένα στοιχεία " και βεβαιωθείτε ότι τα μηνύματα στο νήμα εμφανίζονται στα εισερχόμενα του Outlook:

  1. Ανοίξτε το φάκελο " Διαγραμμένα στοιχεία ".
  2. Ανοίξτε ένα μήνυμα που ανήκει στη συνομιλία που θέλετε να ανακτήσετε.
  3. Στην καρτέλα Μηνύματα , επιλέξτε Παράβλεψη για να την καταργήσετε.
  4. Αν σας ζητηθεί, επιλέξτε Διακοπή παραβίασης συνομιλίας .

Σημείωση: Η σίγαση μιας συνομιλίας θα ανακτήσει όλα τα μηνύματα στο φάκελο " Διαγραμμένα στοιχεία " που ανήκουν σε αυτό το συγκεκριμένο νήμα.