Τα 10 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια HTML5 που μπορείτε να παίξετε στο Wii U

Είναι δωρεάν, και κάποιοι από αυτούς είναι αρκετά κακοί

Η απόφαση της Nintendo να μην υποστηρίζει φλας στο πρόγραμμα περιήγησης Wii U σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παίξετε κανένα από τα παιχνίδια flash που θα μπορούσατε να παίξετε στο Wii , αλλά η υποστήριξη του προγράμματος περιήγησης HTML5 σημαίνει ότι υπάρχουν κάποια δωρεάν προγράμματα περιήγησης που μπορείτε να παίξετε στο Wii U.

Το καλύτερο μέρος για να βρείτε τα παιχνίδια περιήγησης που είναι συμβατά με το Wii U είναι το PlayBoxie. Ο ιστότοπος παραθέτει τα περισσότερα από τα παιχνίδια HTML5 που μπορούν να αναπαραχθούν στο Wii U, παρόλο που το μπαρ για αναπαραγωγή είναι λίγο χαμηλό - μερικά παιχνίδια τρέχουν σαν λάσπη στο Wii U. Μπορείτε επίσης να βρείτε συμβατά παιχνίδια στο Playscript.

Πριν καταγράψω τα πιο αξιοσημείωτα παιχνίδια HTML5, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να σημειώσω. Αρχικά, το πρόγραμμα περιήγησης Wii U δεν υποστηρίζει επί του παρόντος τον ήχο HTML5, επομένως όλα τα παιχνίδια είναι σιωπηλά. Επίσης, θα πρέπει συχνά να απενεργοποιήσετε τη γραμμή πλοήγησης για να δείτε ολόκληρη την περιοχή του παιχνιδιού. ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε την κάνοντας κλικ στο αριστερό αναλογικό ραβδί. Τέλος, δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε την πρόοδο του παιχνιδιού σας, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε παιχνίδι που ξεκλειδώνει επίπεδα καθώς προχωράτε, όπως το Cut the Rope, θα έχει όλα τα επίπεδα κλειδωμένα ξανά όταν επιστρέψετε σε αυτό.

Επίσης, την τελευταία φορά που έχω κάνει κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους στο Wii U από αυτή τη σελίδα, διαπίστωσα ότι όταν έκανα κλικ σε έναν σύνδεσμο, τίποτα δεν θα φορτώθηκε, αλλά όταν έκανα κλικ στον επόμενο σύνδεσμο, ο πρώτος αυτός σύνδεσμος θα φορτώνεται. Δεν έχω καμία εξήγηση γι 'αυτό και δεν ξέρω αν θα συμβεί σε άλλους ανθρώπους, αλλά ήθελα να το αναφέρω.

01 από 11

Εκοψε το σκοινί

ZeptoLab

Υπέροχο παιχνίδι παζλ στο οποίο χρησιμοποιείτε τη γραφίδα για να κόψετε τα σχοινιά και τις φυσαλίδες ποπ για να καθοδηγήσετε ένα κομμάτι καραμελών μέσα από τα αστέρια πριν τρώτε από ένα χαριτωμένο βάτραχο. Ίσως το πιο slickest πρόγραμμα περιήγησης HTML5 που παίζεται στο Wii U. Υπάρχει τουλάχιστον ένα δωρεάν sequel επίσης: Κόψτε το σχοινί: Time Travel . Περισσότερο "

02 από 11

2048

Gabriele Cirulli

Αυτό το παιχνίδι είναι τελείως κακό. είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια όπου συνειδητοποιείτε ξαφνικά ότι παίζετε για τρεις ώρες, αποφασίσετε να παίξετε ένα ακόμα παιχνίδι και να βρείτε άλλες τρεις ώρες που έχουν εξαχθεί. Απλά χρησιμοποιήστε το d-pad για να μετακινήσετε τα πλακίδια αριθμών σε ένα πλέγμα για να κάνετε υψηλότερους αριθμούς μέχρι να δημιουργήσετε ένα πλακάκι 2048. Δεν το χτύπησα αυτό - έπρεπε να αναγκάσω τον εαυτό μου να σταματήσει πριν αναλάβει τη ζωή μου - αλλά ένας φίλος μου λέει ότι έχετε τη δυνατότητα να συνεχίσετε να πηγαίνετε στο 4096 αν είστε θλιμμένος για τιμωρία. Περισσότερο "

03 από 11

Το Wii U Reversi της MassiveGalaxy

MassiveGalaxy

Αυτό είναι ένα παιχνίδι δύο ατόμων ειδικά σχεδιασμένο για το Wii U. Ο πίνακας ταιριάζει απόλυτα με το gamepad, με κάθε παίκτη να παίρνει τη μία πλευρά του παιχνιδιού. (Δημιούργησα τον τίτλο · ο ιστότοπος δεν το λέει τίποτα.) Περισσότερα »

04 από 11

1899 Steam'n'Spirit

Moloc Lab

Αυτό το παιχνίδι περιπέτειας με το point-and-click διαθέτει το Winston Churchill ως νεαρό αγγλικό κατάσκοπο. Τα παζλ είναι αρκετά δύσκολα, και κάποια βρήκα λίγο άδικο, αλλά αν θέλετε να παίξετε ένα παλιό σχολικό παιχνίδι περιπέτειας στο Wii U, αυτό είναι.

05 από 11

Το Σύμπαν Μέσα

universewithin.net

Μοναδικό μικρό παιχνίδι στο οποίο αποφεύγετε να πετάτε αντικείμενα καθώς ταξιδεύετε από το εξωτερικό σύμπαν στα άτομα ενός χεριού. Επειδή αυτό το παιχνίδι μπορεί να ελεγχθεί με την κλίση του gamepad, είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια του Wii U browser που μπορείτε να παίξετε κοιτάζοντας την τηλεόραση αντί της οθόνης αφής. Περισσότερο "

06 από 11

8cave

Αγαπημένα Έργα

Κατευθύνετε μια συνεχώς μετακινούμενη γραμμή μέσω ενός θυελλώδους περάσματος πιέζοντας και αφήνοντας τη γραφίδα. Αυτό φαίνεται να είναι ένα δημοφιλές υπο-είδος. Το Dragon Dash και το Strandead χρησιμοποιούν τον ίδιο βασικό μηχανισμό παιχνιδιών. Περισσότερο "

07 από 11

Zombie Grinder

Chainsawrus Wreaks Παιχνίδια

Μην πάρετε πολύ ενθουσιασμένος από τον τίτλο, είναι απλά Tetris. Η συστροφή είναι ότι αντί να πέφτουν μπλοκ έχετε πτώση μέρη του σώματος. Αναμένασα να ακούσω τις λεπίδες και το χτύπημα σιδήρου όταν προσπάθησα την έκδοση του PC, αλλά δεν έχει περισσότερο ήχο από το Wii U. Περισσότερα »

08 από 11

Μπλέξιμο

Gopherwood Studios

Δοκιμάστε και διαμορφώστε τη μακρύτερη δυνατή συνεχή γραμμή. περιστρέψτε τα πλακάκια με το d-pad, αγγίξτε το για να το τοποθετήσετε στη θέση του. Περισσότερο "

09 από 11

Τύπος X

Phoboslab

Ένας καλοδουλεμένος, γραφικά ευχάριστος διαστημικός σκοπευτής. Χρησιμοποιήστε το μοχλό d-pad και αγγίξτε για να πυροβολήσετε. Περισσότερο "

10 από 11

Πετώντας λάκτισμα

Aaron Steed

Έξυπνο παιχνίδι παζλ που περιλαμβάνει άλματα και κλωτσιές που εκτελούνται με το d-pad, αν και μπορείτε να πετάξετε επ 'αόριστον στον αέρα πριν κλωτσήσετε. Αυτό γίνεται με puzzlescript, μια απλή γλώσσα HTML5 scripting των οποίων τα παιχνίδια φαίνεται να λειτουργούν καλά με το Wii U. Σημειώστε ότι για επαναφορά ή αναίρεση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μενού μικρών καρτελών στα αριστερά και μετά από αυτό πρέπει να πατήσετε παγίδα πάλι μέχρι να αρχίσει να ανταποκρίνεται. Περισσότερο "

11 από 11

Κι αλλα …

Jellimatic

Όπως ανέφερα προηγουμένως, δεν κάθε παιχνίδι που περιλαμβάνεται στη σελίδα Wii U της PlayBoxie τρέχει πραγματικά στην κονσόλα, οπότε εδώ είναι μια λίστα με εκείνες που παίζουν αρκετά αξιοπρεπώς για να αξίζουν τον έλεγχο.

Free Rider HD (χρησιμοποιήστε το d-pad για να στείλετε τον ποδηλάτη κατά μήκος περίτεχνα κομμάτια που έχουν δημιουργηθεί από τον χρήστη), Flog (παιχνίδι παζλ στο οποίο χρησιμοποιείτε αντικείμενα για να στείλετε μια σφαίρα σε μια τρύπα), Curvy για να συνδέσετε τις κόκκινες και μπλε γραμμές.), Μινιμαλισμός (τραβήξτε αστέρια αγγίζοντας τη σωστή πύλη) Jelly Collapse (αφαιρέστε τα συνδεδεμένα μπλοκ από ζελέ πατώντας τους), Doodle Jump (άλμα προς τα επάνω και προς τα πάνω - αριστερά / δεξιά d- (αστεροειδές παιχνίδι με τέρατα - αριστερό / δεξιό d-pad), Sumon (ελεγκτές προσθήκης), Sand Trap (τρέχει άμμος μέσω λαβύρινθου σε κάδο - περιστρέφεται με d-pad), Lunch Bug (παζλ παιχνίδι: ζωοτροφών με φυτά - έλεγχοι βρύσης), Spike Dislike (πατήστε d-pad την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε άλμα με μπάλα πάνω και κάτω από αιχμές), Solitaire (ποτέ δεν ήξερα κλασικό πασιέντζα ονομάζεται Klondike) match-3 παιχνίδι που είναι τραχύ αλλά μπορεί να αναπαραγάγεται στα χειριστήρια του Wii U-tap), Pokemon Showdown (online μάχη), Browser Quest (MMORPG).

Μόλις εξαντληθούν τα παιχνίδια HTML5, μπορείτε να δείτε κάποια από τα 100 δωρεάν παιχνίδια Javascript στο Lutanho. Αυτά είναι πολύ απλά παιχνίδια όπως το Tetris, αλλά είναι ένα καλό μέρος για παιχνίδια δύο παικτών όπως το Connect4. Έχω παίξει μόνο μερικά από αυτά, αλλά όλα αυτά που προσπάθησα εργάστηκε στο πρόγραμμα περιήγησης Wii U.