Πώς μπορώ να διορθώσω το Wii U Sound Lag;

Πώς μπορώ να διορθώσω το Wii U Sound Lag;

Το Wii U εκπέμπει ήχο τόσο από την τηλεόραση όσο και από το gamepad. Ορισμένα παιχνίδια χρησιμοποιούν τα δύο ηχεία για διαφορετικούς ήχους, αλλά στα παιχνίδια όπου και τα δύο ηχεία παίζουν τον ίδιο ήχο, πολλοί παίκτες θεωρούν ότι τα ηχεία είναι ελαφρώς εκτός συγχρονισμού. Μπορεί να προληφθεί η προκύπτουσα ηχώ;

TV Lag: Τι συμβαίνει;

Αυτό είναι ένα ζήτημα με ορισμένες τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας, οι οποίες χρειάζονται λίγο χρόνο για να επεξεργαστεί τον ήχο. Αυτό είναι γνωστό ως καθυστέρηση. όσο χαμηλότερη είναι η καθυστέρηση της τηλεόρασής σας, τόσο μικρότερη είναι η καθυστέρηση που θα έχετε. Οι παίκτες είχαν προβλήματα με την καθυστέρηση πριν από το Wii U, καθώς σε μερικά παιχνίδια ο ήχος δεν ταιριάζει αρκετά με τα γραφικά, τα οποία οι τηλεοράσεις επεξεργάζονται πιο γρήγορα, αλλά το Wii U είναι η πρώτη κονσόλα όπου μπορείτε να ακούσετε την υστέρηση. Τα άτομα που χρησιμοποιούν τηλεοράσεις Standard Definition δεν έχουν αναφέρει ότι παρουσιάζουν καθυστέρηση.

Λύσεις: Ξεκινήστε απλό

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει τρόπος να προσθέσετε καθυστέρηση στο gamepad, είναι απαραίτητο να βρείτε έναν τρόπο μείωσης του χρόνου επεξεργασίας του ήχου της τηλεόρασής σας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε είναι να ρυθμίσετε την έξοδο βίντεο σε λειτουργία παιχνιδιού εάν είναι διαθέσιμη, καθώς αυτό έχει σχεδιαστεί, εν μέρει, για να μειωθεί η υστέρηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό είναι το μόνο που απαιτείται για να συγχρονιστεί ο ήχος.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε με τις άλλες ρυθμίσεις της τηλεόρασής σας. Θεωρητικά, όσο λιγότερο επεξεργάζεται η τηλεόρασή σας, τόσο πιο γρήγορα ο ήχος θα βγει από αυτό, οπότε προσπαθήστε να απενεργοποιήσετε οτιδήποτε βελτιώνει τον ήχο ή το βίντεο.

Λύσεις: Προηγμένες

Υπάρχει μια άλλη, πιο προηγμένη επιλογή, η οποία είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στο κρυφό μενού της τηλεόρασης σας. Αυτό είναι ένα ειδικό μενού σχεδιασμένο για χρήση μόνο από το προσωπικό εξυπηρέτησης και προσφέρει πολύ περισσότερες ρυθμίσεις για να τσιμπηθεί.

Η μετάβαση στο μενού υπηρεσιών της τηλεόρασής σας θα διαφέρει ανάλογα με την τηλεόρασή σας. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να κάνετε αναζήτηση στο διαδίκτυο για την τηλεόραση / μοντέλο σας μαζί με τη φράση "μενού υπηρεσιών". Μπορεί να ανακαλύψετε ότι διαφορετικές τοποθεσίες δίνουν διαφορετικούς κωδικούς και ότι δεν δουλεύουν όλοι. Για παράδειγμα, το eHow μου είπε να ενεργοποιήσω την τηλεόραση Sony και, στη συνέχεια, πατήστε Power, Display, Volume +, 5, Power, κάτι που δεν μου δούλεψε. Στις AVforums μου είπαν να σβήσω την τηλεόραση μου, στη συνέχεια πιέζω το Display, 5, Volume +, Power, το οποίο έλειπε. Ένας χώρος είπε να τους πιέσει όλα ταυτόχρονα, αλλά βρήκα ότι έπρεπε να τα πιέσω γρήγορα διαδοχικά. Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει απλώς και μόνο επειδή μερικοί άνθρωποι παρουσιάζουν λανθασμένες πληροφορίες ή επειδή αυτά τα πράγματα διαφέρουν από τη μία τηλεόραση στην άλλη, ακόμη και μέσα σε ένα εμπορικό σήμα.

Εάν εισάγετε με επιτυχία το μενού υπηρεσιών, θα πρέπει να πειραματιστείτε ή να προσπαθήσετε να βρείτε συμβουλές στο Διαδίκτυο. Πριν κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές σε οτιδήποτε στο μενού υπηρεσιών, βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη την αρχική ρύθμιση, σε περίπτωση που συμβεί κάτι καταστροφικό.

Μερικοί άνθρωποι αναφέρουν ότι μία αλλαγή έφερε το πρόβλημα. κάποιος στο reddit με μια τηλεόραση LG λέει ότι ορίστηκε το πρόβλημα θέτοντας το "lipsync" στο 0.

Εάν ο άλλος αποτύχει: Αντιμετωπίστε το

Στην περίπτωσή μου, η Sony Bravia TV μου δεν έχει επιλογή "lipsync" και δεν μπορούσα να βρω τίποτα σε απευθείας σύνδεση που να υποδηλώνει ότι ο καθένας είχε καταλάβει πώς να αποκαταστήσει την καθυστέρηση σε οτιδήποτε από τη Sony.

Στην περίπτωση ορισμένων τηλεοράσεων όπως η δική μου φαίνεται ότι δεν υπάρχει τρόπος να τερματιστεί η καθυστέρηση. Σε αυτή την περίπτωση, εάν η ηχώ σας ενοχλεί, μπορείτε να κρατήσετε τον ήχο του παιχνιδιού για οποιοδήποτε παιχνίδι που εξάγει τους ίδιους ήχους τόσο στην τηλεόραση όσο και στον ελεγκτή. Λίγα παιχνίδια χρησιμοποιούν το ηχείο του παιχνιδιού για οτιδήποτε άλλο εκτός από την επανάληψη του ήχου της τηλεόρασης, αλλά όταν το κάνουν, ξοδεύω συχνά κάποιο χρόνο αναρωτιούνται γιατί δεν ακούω τίποτα μέχρι να θυμάστε να εμφανιστεί ο όγκος του παιχνιδιού. Είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά είναι φθηνότερο από την αγορά μιας νέας τηλεόρασης.