Γεωργία στο "SimCity 4"

Οικοδομώντας Κοινότητες Γεωργίας

Το "SimCity 4" διαθέτει ένα ειδικό εργαλείο χωροταξικού σχεδιασμού για τη γεωργία. Η γεωργική ζώνη είναι βιομηχανική χαμηλής πυκνότητας και απαιτεί μόνο την ανάπτυξη της ενέργειας και των οδικών συνδέσεων. Με το "SimCity 4 Rush Hour" εγκατεστημένο, τα αγροκτήματα θα συνεισφέρουν θέσεις εργασίας και χρήματα στην πόλη. Χρησιμοποιώντας την ειδική ζώνη για τα αγροκτήματα, δεν ανησυχείτε για άλλες βιομηχανίες που αγοράζουν τις ζώνες και χάνουν τις εκμεταλλεύσεις. Μπορείτε να κρατήσετε τις πραγματικές πόλεις της χώρας σας

Αγροτικές ανταμοιβές

Τα αγροκτήματα δεν παρέχουν πολλά θετικά για την πόλη σας. Κερδίζουν χρήματα για την πόλη (μόνο με εγκατεστημένο το "Rush Hour") και παρέχουν μερικές θέσεις χαμηλής αμοιβής. Το μεγαλύτερο θετικό είναι η ανταμοιβή της αγοράς του αγρότη και της κρατικής έκθεσης. Η ανταμοιβή της Αγροτικής Αγοράς παρέχει μια ανακούφιση κεφαλαιοποίησης από 20.000 RS και 150.000 RSS. Μπορείτε να μπουλντίζετε τα αγροκτήματα σας και να διατηρείτε ακόμα την Αγορά του Αγρότη, αλλά δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική.

Αγροκτήματα & amp; Ρύπανση

Οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις παράγουν πολλή ρύπανση των υδάτων. Μόλις φτάσει η ρύπανση των υδάτων, πρέπει να φυτέψετε δέντρα για να αντισταθμίσετε τις επιπτώσεις της ρύπανσης. Οι γεωργικές εκμεταλλεύσεις κοντά στο νερό θα κάνουν το νερό καφέ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν απαιτούνται αγροτικές ζώνες για την ανάπτυξη της πόλης σας.

Γεωργία Λήψεις

Ένα μοντέλο γεωργίας που θα πολλαπλασιάσει τις θέσεις εργασίας στις γεωργικές ζώνες είναι διαθέσιμο στη SimTropolis. Μπορείτε να κατεβάσετε τα ploppables της RCI στον ίδιο χώρο.