Ισχυρό φίλτρο του κωδικού αναγνώρισης αντικειμένου θεραπευτικής λήψης

Ελέγξτε τον κώδικα αναγνωριστικού στοιχείου για το Strong Potion of Healing, έναν κωδικό εξαπατή για το The Elder Scrolls IV: Oblivion, την τέταρτη δόση της σειράς παιχνιδιών Elder Scrolls για τον υπολογιστή.

Ισχυρό φίλτρο της θεραπείας Κωδικός είδους: 00009311

Αυτό το στοιχείο είναι ταξινομημένο ως Alchemy μέσα στο παιχνίδι. Ο κώδικας προγραμματιστή του παιχνιδιού είναι: PotionRestoreHealthS (δεν χρησιμοποιείται για την εισαγωγή cheat).

Σημείωση : Εάν υπάρχουν περισσότεροι από ένας κωδικοί για αυτό το στοιχείο, όλες αναφέρονται παραπάνω. Ωστόσο, μόνο μία είναι απαραίτητη καθώς όλοι κάνουν το ίδιο πράγμα.

Επίσης, κατά την εισαγωγή των κωδικών δεν χρειάζεται να εισάγετε τα μηδενικά στην αρχή του κώδικα.

Παράδειγμα του τρόπου χρήσης αυτού του κωδικού στοιχείου στο παιχνίδι

Πατήστε το πλήκτρο tilde (~) και πληκτρολογήστε το: player.additem 00009311 1

Σημειώστε τον τελικό αριθμό 1 στο παραπάνω παράδειγμα, αυτή είναι η ποσότητα που θέλετε και μπορεί να αλλάξει σε οποιονδήποτε αριθμό.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κωδικούς παιχνιδιών PC Oblivion

PC απατεώνες Oblivion
Αυτή είναι η κύρια σελίδα εξαπατήσει για το Elder Scrolls IV: Oblivion. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την εισαγωγή οποιουδήποτε από αυτούς τους κωδικούς, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε εδώ, καθώς η σελίδα περιέχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο εισαγωγής των κωδικών.

Υποδείξεις λήψης, συμβουλές και κόλπα
Διαβάστε τις εκατοντάδες συμβουλές, συμβουλές και τεχνάσματα που υποβλήθηκαν από τον χρήστη για το Oblivion στον υπολογιστή, το Xbox 360 και το PS3.

Δείκτης λήψης
Αν μια εξαπατήσει έχει κάποια σχέση με το Oblivion, όλα αναφέρονται εδώ.