Τα 7 καλύτερα μόντελα γραφείου που θα αγοράσουν το 2018

Είτε εργάζεστε σε ένα γραφείο όλη την ημέρα είτε σεφ σε ένα εστιατόριο πέντε αστέρων, στέκεστε στα πόδια σας για ώρες κάθε φορά, παίρνει ένα φόρο ακόμη και για τους πιο υγιείς μεταξύ μας. Ευτυχώς, τα χαλάκια γραφείου ή τα μαξιλάρια κατά της κόπωσης, όπως είναι επίσης γνωστά, μπορούν να κάνουν θαύματα για τα πόδια, τα πόδια, την πλάτη και τις αρθρώσεις σας. Με τη μείωση της δυσφορίας, αυτά τα δημοφιλή χαλάκια σας επιτρέπουν να παραμείνετε περισσότερο και με μεγαλύτερη άνεση σε σύγκριση με ένα χαλί ή γυμνό δάπεδο. Τελικά, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι τα στάσιμα χαλάκια θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο παραγωγικοί και ενεργοποιημένοι στην εργασία ή στο σπίτι.

Αν είστε ενεργός αγωνιζόμενος που ψάχνει για περισσότερη συνολική απορρόφηση, το Mato 26,2 x 29 x 2,7 ιντσών Topo από την Ergodriven είναι μια κορυφαία επιλογή που ελέγχει όλα τα κουτιά σε ένα μαρμάρινο πάγκο. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να τοποθετείται εύκολα με ένα μόνο πόδι, το Topo σας οδηγεί για να μετακινήσετε και να τεντώσετε καθώς στέκεστε στο μαξιλαράκι που είναι κατασκευασμένο από αφρό πολυουρεθάνης. Ο Topo βασίζεται στην ιδέα ότι σε αντίθεση με έναν διάδρομο ή ένα ισορροπημένο πίνακα, η κίνηση είναι υποσυνείδητη και έτσι εξαλείφει τις ανεπιθύμητες περισπασμούς σε ένα χαλάκι που μιμείται το έδαφος των φυσικών περιβαλλόντων. Στο τέλος της ημέρας, η ικανότητα να διασχίζουν τα πόδια σας, να στέκονται με ένα πόδι προς τα εμπρός, πόδια μακριά ή να στέκονται με ένα πόδι από το έδαφος όλα χρησιμεύουν για την εξάλειψη της πίεσης στην πλάτη, τα πόδια σας, τους ώμους και τα τακούνια. Είναι ανθεκτικό σε διαρροές, τρυπήματα και έρχεται με επταετή εγγύηση.

Εάν η αντι-κόπωση είναι το νούμερο ένα κριτήριο, το Ergohead Standing Desk Mat είναι η καλύτερη επιλογή γύρω. Υπάρχουν δύο περιοχές μασάζ στο μπροστινό μέρος, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της εμπλοκής των μυών. Οι τρεις αναβαθμίδες μασάζ γύρω από τις πλευρές και το πίσω μέρος οδηγούν σε κίνηση και κίνηση για να μειωθεί η συνολική κόπωση. Μέτρηση μεγέθους 26 x 28 x 2,6 ίντσες, το Ergohead είναι ιδανικό για ένα μεγαλύτερο χώρο όπου έχετε ήδη χώρο για στάση και κίνηση. Με την τοποθέτηση των άκρων ανοιχτής ακρόασης, το στρώμα επανατοποθετείται εύκολα γύρω από ένα δωμάτιο. Είναι κατασκευασμένο από 100% αφρό πολυουρεθάνης και αισθάνεται βελούδινα.

Ιδανικό για όσους αρέσουν στο γραφείο που απολαμβάνουν μια αλλαγή ρυθμού κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, το Butterfly Ergonomic Non-Flat Standing Desk Το κέντρο του teardrop ενθαρρύνει την κίνηση και το εύρος κίνησης του αστραγάλου. Το φιλικό προς το περιβάλλον ματ αφρού πολυουρεθάνης ολισθαίνει εύκολα από ένα γραφείο με ένα μόνο πόδι για γρήγορη τοποθέτηση καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυξημένες προσκρούσεις στα πτερύγια του στρώματος παρέχουν φυσική τοποθέτηση όπου θα πέσουν οι σφαίρες των ποδιών σας, γεγονός που βοηθά στη δημιουργία μιας χαλαρωτικής, μασάζ-όπως εμπειρία για τα κουρασμένα πόδια. Πρόσθετες ανυψωμένες άκρες στο μέσον του μαξιλαριού, καθώς και σε όλο το εξωτερικό άκρο του, προσφέρουν πληθώρα επιλογών θέσης για μεγαλύτερη ευελιξία και κίνηση για διαγώνιες θέσεις που χωρίζουν τα δάκτυλα σας. Διατίθεται σε τρία χρώματα και έχει μέγεθος 37,2 x 25 x 3,5 ίντσες.

Δεν υπάρχουν φανταχτερά άκρα ή κορυφογραμμές στο CumulusPRO Commercial Couture Anti-Fatigue Comfort Mat, αλλά αυτό είναι ακριβώς το σημείο. Διατίθεται σε γκρι και μαύρο χρώμα και έχει διαστάσεις 24 x 36 x 75 ίντσες. Το μαξιλάρι λαμβάνει βοήθεια από τεχνολογία πυριτίου-πυρήνα και αφρό πολυουρεθάνης για τη μείωση της κόπωσης. Επιπλέον, το CumulusPRO είναι μια ιδανική επιλογή για να στέκεστε όλη την ημέρα χωρίς να αφαιρείτε παπούτσια. Διαθέτει εγγύηση διάρκειας ζωής, αλλά είναι επίσης ανθεκτική στη διάτρηση, χάρη στο φιλικό προς το περιβάλλον επίστρωμα από συνθετικό δέρμα.

Εάν η στάση καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι υψηλή στη λίστα σας, το TerraMat Standing Desk Mat είναι μια φανταστική επιλογή που προσφέρει πολλαπλές θέσεις για διαφορετικά είδη επιφανειών ποδιών και τοποθέτησης. Μέτρηση μεγέθους 30 x 27 x 2,5 ίντσες, το TerraMat προσφέρει συνολικά 11 διαφορετικές πιθανές θέσεις, διασφαλίζοντας ότι θα βρείτε πολλές κινήσεις και τρόπους για να ενεργοποιήσετε ξανά όλη την ημέρα. Το επίπεδο κομμάτι αντι-κόπωσης του στρώματος προσφέρει ένα σπάσιμο για τα πόδια, ενώ τα τεθωρακισμένα σημεία δίνουν στα πόδια σας και τις καμάρες λίγο μασάζ. Η σφήνα υποστήριξης και η σφήνα τροφοδοσίας βοηθούν στην εναλλαγή των σημείων στα πόδια για το τέντωμα των εξωτερικών μόσχων και οι κορυφές πίεσης σας παρακαλούν να απογειώσετε τα παπούτσια σας και να ξυπνήσετε τα πόδια σας με κάποια καλωσόριστη διέγερση. Η μπάρα ζυγοστάθμισης στρογγυλεύεται από το υπόλοιπο της πιθανής τοποθέτησης, η οποία προορίζεται για το πόδι που στηρίζεται στο μπαρ (μπορείτε να εναλλάσσετε τα πόδια ή ακόμα και τα δύο πόδια επάνω).

Οικολογικό και προσβάσιμο σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, το μαξιλάρι Sky Mat Comfort Anti-Fatigue Mat είναι μια καταπληκτική επίπεδη ματ επιλογή για όσους αναζητούν άνεση χωρίς φανταχτερά χτυπήματα ή πρόσθετα μασάζ. Μειώνοντας την πίεση στα πόδια σας, τα γόνατα και το κάτω μέρος της πλάτης σας μέχρι και 32%, μια οκτάωρη εργάσιμη ημέρα θα περάσει αβίαστα καθώς τα πόδια και τα πόδια σας αισθάνονται ανανεωμένα και χαλαρά όταν είστε έτοιμοι να το κεφάλι στο σπίτι. Μετρώντας 20 x 39 x .75 ίντσες, το συνολικό μήκος του μαξιλαριού προσφέρει αρκετή πλευρική κίνηση καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας για να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος. Κριτικές χρηστών επαίνεσε το Sky Mat για τη διατήρηση της εμφάνισής του και της μαλακής αίσθησης για χρόνια μετά την αγορά, χωρίς εμφανή σπασίματα ή δάκρυα γύρω από τις άκρες. Οι λοξότμητες γωνίες εμποδίζουν το να σκοντάφτουν ενώ περπατούν πάνω ή έξω από το μαξιλάρι με ή χωρίς παπούτσια.

Η στάση όλη την ημέρα δεν είναι για όλους. Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για παιχνίδι, μερικές φορές χρειάζεστε ένα διάλειμμα, το οποίο έρχεται στην εικόνα με το βασικό μαξιλάρι Comfort Anti-Fatigue Comfort. Μετρούμε 20 x 39 x .75 ίντσες σε μέγεθος και ανακουφίζει έως 40 τοις εκατό της πίεσης στα πόδια σας, στα γόνατα, στο κάτω μέρος της πλάτης και στις αρθρώσεις. Το σχέδιο παραμονής σε επίπεδη επιφάνεια διασφαλίζει ότι το στρώμα δεν θα κινείται ελεύθερα και ότι είναι επίσης ανθεκτικό σε διάτρηση και δάκρυ. Έρχεται σε μια σειρά από χρώματα, όπως μαύρο, μπορντό και καραμέλα καφέ.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .