Κορυφαίες 9 Εφαρμογές Οδηγού Εστιατορίου iPhone

Βάλτε το "νίκη" πίσω στην τραπεζαρία

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη εξαιρετικών εφαρμογών εστιατορίων στο App Store, αλλά αυτά τα εννέα έβαλαν πραγματικά το μπαρ ψηλά. Χρησιμοποιήστε τα για να βρείτε νέα εστιατόρια, να βαθμολογήσετε κρασί ή να υπολογίσετε συμβουλές. Είναι καθένα μια εξαιρετική επιλογή για φαγητό ή για εκείνους που αγαπούν να τρώνε έξω.

Εάν το φαγητό έξω δεν είναι το πράγμα σας, ελέγξτε τις καλύτερες εφαρμογές συνταγών iPhone για κάποια μαγειρική έμπνευση ή καλύτερες εφαρμογές παροχής υπηρεσιών τροφίμων για να έχετε το γεύμα σας παραδοθεί κατευθείαν στην μπροστινή πόρτα σας.

01 από 09

Τρόφιμα

image copyright Foodspotting Inc

Το Foodspotting (δωρεάν) λειτουργεί σαν το Urbanspoon, επειδή έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να βρείτε νέα εστιατόρια. Ωστόσο, η Foodspotting παίρνει μια οπτική προσέγγιση - η εφαρμογή εμφανίζει φωτογραφίες που έδωσαν οι χρήστες φαγητού και πιάτων σε κοντινά εστιατόρια. Η ποιότητα των εικόνων εξαρτάται από τον χρήστη, αλλά η εφαρμογή περιλαμβάνει πολλές άσχημες φωτογραφίες. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ένα εστιατόριο με το όνομα και να δείτε τι μοιάζει με το φαγητό. Έχουν επίσης συμπεριληφθεί οδηγοί εμπειρογνωμόνων από τους Anthony Bourdain. Το Foodspotting είναι μια μοναδική ιδέα, και η διασύνδεση είναι πτώση νεκρή πανέμορφη.

Ωστόσο , οι αναθεωρήσεις των πρόσφατων εκδόσεων της εφαρμογής δεν ήταν θετικές, με καταγγελίες για σφάλματα και λείπουν λειτουργίες. Περισσότερο "

02 του 09

HappyCow

image copyright Happy Cow

Για τους χορτοφάγους και τους vegan τρώγοντες, το HappyCow είναι ένα απαραίτητο στοιχείο λήψης. Απαριθμεί εστιατόρια που είναι all-vegan, όλα χορτοφαγικά ή φιλικά και στα δύο, με βάση την τοποθεσία σας. Κάθε καταχώρηση περιλαμβάνει σχόλια που υποβάλλονται από τον χρήστη και συνδέσμους σε ιστότοπους, οδηγίες και συναφείς πληροφορίες. Η εφαρμογή είναι καλύτερη στις πόλεις, όπου υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τα εστιατόρια. Σε περισσότερες αγροτικές περιοχές, όπου κάποια εστιατόρια μπορεί να έχουν ένα ή δύο πιάτα veggie μέσα σε πολλά κρέατα - και όπου χρειάζεστε περισσότερη καθοδήγηση - η εφαρμογή είναι λιγότερο ικανή να εντοπίσει βιώσιμες επιλογές. Περισσότερο "

03 του 09

OpenTable

επιταγή πνευματικών δικαιωμάτων Open Table, Inc

Η εφαρμογή OpenTable (δωρεάν) έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την πραγματοποίηση κρατήσεων εστιατορίων. Περισσότερα από 30.000 εστιατόρια υποστηρίζονται. Όχι μόνο μπορείτε να δείτε μενού και αξιολογήσεις χρηστών, αλλά η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης τη διαθεσιμότητα πίνακα σε πραγματικό χρόνο και τη λειτουργικότητα κράτησης εντός εφαρμογής. Το OpenTable έχει επίσης μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά, όπως η ενσωμάτωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ώστε να μπορείτε να στείλετε πρόσκληση για δείπνο στους φίλους σας), τραπεζικές ανταμοιβές και μια λίστα με κοντινά εστιατόρια. Οι πιο πρόσφατες εκδόσεις της εφαρμογής περιλαμβάνουν έναν εντοπισμό εστιατορίων, σχόλια χρηστών, δημοφιλή πιάτα σε κάθε εστιατόριο, ανταμοιβές πόντων και μια εφαρμογή Apple Watch . Περισσότερο "

04 του 09

Oysterpedia

image copyright Το Mermaid Inn

Το Oysterpedia είναι μια εξαιρετική εφαρμογή εστιατορίου που αποσυνθέτει το στρείδι. Είναι ένας καλός σύντροφος για το επόμενο ταξίδι σας σε εστιατόριο με θαλασσινά, με καταχωρίσεις για περισσότερες από 200 ποικιλίες στρειδιών. Κάθε λίστα περιέχει αναλυτικές πληροφορίες, όπως γεύση, μέγεθος, θέση συγκομιδής και σημειώσεις γευσιγνωσίας. Όχι ο καθένας μπορεί να είναι οπαδός ακατέργαστων στρείδι, αλλά η Oysterpedia είναι μια χρήσιμη εφαρμογή που σίγουρα κάνει τα στρείδια λίγο πιο προσιτά. Περισσότερο "

05 του 09

Τύπος

image copyright Sophia Teutschler

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να υπολογίζουν συμβουλές στο κεφάλι τους, αλλά για όλους εμάς, το Tipulator (δωρεάν) είναι μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή εστιατορίου που υπολογίζει την συμβουλή σας σε δευτερόλεπτα. Η κομψή διασύνδεση το καθιστά απλό - απλά εισάγετε το ποσό του λογαριασμού, εφαρμόστε το ποσοστό που θέλετε και η άκρη θα υπολογιστεί αυτόματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Tipulator για να διαχωρίσετε τους ελέγχους των εστιατορίων ή να διαιρέσετε την συμβουλή. Περισσότερο "

06 του 09

Urbanspoon

image copyright Zomato Media Pvt. Ε.Π.Ε.

Το Urbanspoon (δωρεάν) είναι μια μεγάλη εφαρμογή για εστιατόρια που έχετε στη διάθεσή σας όταν επισκέπτεστε μια νέα πόλη. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το ενσωματωμένο GPS του iPhone για να βρείτε κοντινά εστιατόρια. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε μια πλήρη λίστα των εστιατορίων από την κουζίνα και το εύρος τιμών, ή να τινάξετε το iPhone σας για μια τυχαία ιδέα εστιατόριο. Αφού εντοπίσετε ένα καλό σημείο εστίασης, το Urbanspoon περιλαμβάνει επίσης αξιολογήσεις χρηστών, εικόνες και μενού. Αυτή η εφαρμογή σπάνια απογοητεύει. Περισσότερο "

07 του 09

Βραβεία για το εστιατόριο Wine Spectator Restaurant

image copyright Μ. Shanken Communications, Inc.

Αν επιλέξετε το εστιατόριό σας με βάση τη λίστα κρασιών του και όχι με το μενού του, η εφαρμογή Wine Spectator Restaurant Awards (δωρεάν) είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες για τα 3.500 εστιατόρια που έχουν κερδίσει βραβεία Wine Spectator σε περισσότερες από 70 χώρες και στις 50 πολιτείες. Με αυτό, μπορείτε να βρείτε βραβευμένες τοποθεσίες κοντά σας χρησιμοποιώντας το GPS ή αναζητώντας κριτήρια όπως το στυλ κουζίνας, τον τύπο του βραβείου, την τιμή του κρασιού και την τιμή της κουζίνας. Όταν βρείτε τον προορισμό σας, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να κάνετε μια κράτηση και να αρχίσετε να προετοιμάζετε τον ουρανίσκο σας. Περισσότερο "

08 από 09

Ούρλιασμα

image copyright Yelp

Πιθανώς το μεγαλύτερο όνομα στην εύρεση εστιατορίων στην ψηφιακή εποχή, το Yelp εξακολουθεί να είναι ισχυρό με το iPhone app του (δωρεάν). Σε αυτό, θα μπορείτε να βρείτε εστιατόρια με βάση την τοποθεσία σας, τις προτιμήσεις σας γύρω από το φαγητό, την τιμή και την ατμόσφαιρα. Μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε τις δικές σας κριτικές, να αναζητήσετε λίστες που δημιουργούνται από το Yelp και από τους χρήστες και να λάβετε βασικές πληροφορίες όπως ώρες, μενού και οδηγίες. Μια εφαρμογή Apple Watch τοποθετεί όλη την ισχύ και τις γνώσεις του Yelp στον καρπό σας. Μια βασική εφαρμογή. Περισσότερο "

09 του 09

Zagat

image copyright Google

Ο Zagat είναι ο βασιλιάς των εστιατορίων για τις μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές και τις πόλεις foodie όπως η Νέα Υόρκη, το Τόκιο ή το Παρίσι. Η εφαρμογή σας δίνει βαθμολογίες και κριτικές για ένα κάθε έτος για κάθε εστιατόριο που έχει βαθμολογηθεί με Zagat σε 45 πόλεις - είναι μια καταπληκτική προσφορά αφού θα ξοδέψετε περίπου 13 δολάρια για έναν τυπωμένο οδηγό που καλύπτει μόνο μία πόλη ή 16 δολάρια για μια λίστα με την κορυφή εστιατόρια. Μια από τις καλύτερες δυνατότητες είναι η περιήγηση εκτός σύνδεσης, ώστε να μπορείτε να περιηγείστε σε εστιατόρια χωρίς σύνδεση στο Internet . Περισσότερο "