Πώς να διορθώσω το iPad με Disabled

Κάνοντας ένα απενεργοποιημένο iPad να λειτουργήσει ξανά

Αν το iPad σας κλαπεί και κάποιος προσπαθήσει να χάσει τον κώδικα, το iPad σας θα απενεργοποιήσει τον εαυτό του για να συνεχίσει τις προσπάθειές του να συμβεί. Αλλά τι θα ήταν αν είσαι αυτός που την απενεργοποίησε κατά λάθος; Ένα iPad θα απενεργοποιηθεί μετά από πάρα πολλές προσπάθειες κωδικού πρόσβασης , μια λειτουργία ασφαλείας στο iPad που μπορεί να είναι χρήσιμη και απογοητευτική. Ευτυχώς, μπορείτε να το επαναλάβετε.

Πόσο θα είναι Απενεργοποιημένη;

Το iPad θα απενεργοποιηθεί αρχικά για ένα λεπτό. Εάν πληκτρολογήσετε και πάλι λάθος κωδικό πρόσβασης, θα απενεργοποιηθεί για πέντε λεπτά. Εάν συνεχίσετε να εισάγετε λάθος κωδικό πρόσβασης, το iPad τελικά θα απενεργοποιηθεί πλήρως. Αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να κάνουμε το iPad να δουλεύει και πάλι.

Το iPad μου είναι απενεργοποιημένο και δεν πληκτρολογώ έναν λάθος κωδικό πρόσβασης

Αν το iPad σας είναι απενεργοποιημένο, κάποιος πληκτρολόγησε λάθος κωδικό πρόσβασης αρκετά ώστε να τον απενεργοποιήσει. Αν έχετε ένα μικρό παιδί ή ακόμα και ένα μεγαλύτερο παιδί, μπορεί να έχουν πληκτρολογήσει λάθος κωδικό πρόσβασης χωρίς να συνειδητοποιήσουν τι μπορεί να συμβεί στο iPad. Συνήθως, αυτό ακριβώς έχει ως αποτέλεσμα μια από τις προσωρινές απενεργοποιήσεις, αλλά με αρκετή επιμονή, ακόμη και ένα μικρό παιδί μπορεί να κλειδώσει ένα iPad εντελώς. Ίσως θελήσετε να προστατέψετε το iPad σας αν έχετε παιδιά.

Εάν έχετε μια ρύθμιση κωδικού πρόσβασης στο iPad σας και εισάγετε λάθος κωδικό πρόσβασης πάρα πολλές φορές, το iPad θα γίνει απενεργοποιημένο, κλείνοντας σας από αυτό. Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, το iPad θα απενεργοποιηθεί προσωρινά, ζητώντας σας να δοκιμάσετε ξανά μετά από ένα λεπτό. Αλλά εάν συνεχίσετε να πληκτρολογείτε λάθος κωδικό πρόσβασης, το iPad μπορεί να απενεργοποιηθεί μόνιμα.

Πώς να πάρετε μια iPad εργασίας με ειδικές ανάγκες εργασίας πάλι

Εάν το iPad σας έχει απενεργοποιηθεί μόνιμα, η μόνη επιλογή θα είναι η επαναφορά του στην προεπιλεγμένη κατάσταση του εργοστασίου. Αυτή είναι η κατάσταση κατά την οποία το πήρατε για πρώτη φορά. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν τιμωρία, αλλά είναι στην πραγματικότητα για τη δική σας προστασία. Εάν κάποιος έκλεψε το iPad και προσπάθησε να το ξεκλειδώσει, το iPad θα καθίστατο μόνιμα απενεργοποιημένο, με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσβαση το άτομο στα δεδομένα του iPad.

Εάν ρυθμίσετε το Find My iPad , ο ευκολότερος τρόπος για να επαναφέρετε το iPad είναι μέσω του iCloud . Η λειτουργία Find My iPad περιέχει έναν τρόπο επαναφοράς του iPad από το απομακρυσμένο και ενώ το iPad δεν χάνεται ή κλαπεί στην πραγματικότητα, αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά του χωρίς να καταφύγει στο iTunes . Δείτε πώς:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό iCloud στο www.icloud.com.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Εύρεση του iPhone μου .
  3. Επιλέξτε το iPad σας.
  4. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Διαγραφή iPad .

Εάν δεν έχετε ρυθμίσει το Find My iPad, η επόμενη καλύτερη επιλογή είναι να την επαναφέρετε από τον ίδιο υπολογιστή που χρησιμοποιήσατε για να το ρυθμίσετε ή να χρησιμοποιήσετε για να συγχρονίσετε το iPad στο iTunes .

Κάνετε αυτό συνδέοντας το iPad με τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο που συνοδεύει το iPad και εκκινώντας το iTunes. Αυτό θα ξεκινήσει τη διαδικασία συγχρονισμού.

Αφήστε αυτό να τερματίσει έτσι ώστε να έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για όλα τα πράγματα στο iPad σας? στη συνέχεια, επιλέξτε να επαναφέρετε το iPad .

Τι εάν δεν συγχρονίζω το iPad μου με τον υπολογιστή μου;

Η λειτουργία Find My iPad είναι πολύ σημαντική. Όχι μόνο θα είναι ένα iPad-saver εάν χάσετε ποτέ τη συσκευή σας ή αν το tablet έχει ποτέ κλαπεί, μπορεί επίσης να προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να επαναφέρετε το iPad.

Εάν δεν το έχετε ρυθμίσει και ποτέ δεν έχετε ρυθμίσει το iPad με τον υπολογιστή σας, μπορείτε ακόμα να το ξεκλειδώσετε περνώντας από τη λειτουργία αποκατάστασης του iPad. Αυτή είναι μια διαδικασία που εμπλέκεται λίγο περισσότερο από μια κανονική αποκατάσταση.

Θυμηθείτε: Αφού επαναφέρετε το iPad σας, βεβαιωθείτε ότι το iPad μου είναι ενεργοποιημένο σε περίπτωση που έχετε προβλήματα στο μέλλον.