Γράψτε την Αντίστροφη προς τα κάτω και προς τα πίσω στο διαδίκτυο

Προσθέστε λίγο άκρη στην εικόνα σας

Γράφοντας ανάποδα και προς τα πίσω στον ιστοχώρο σας ή στο blog σας προσθέτετε μια μικρή διασκεδαστική και διασκεδαστική εικόνα - και θα έχετε λίγη διασκέδαση στο παζάρι. Αλλά πώς κάνεις κάτι τέτοιο; Δεν μπορείτε να πληκτρολογήσετε ανάποδα ή προς τα πίσω, αλλά αρκετές ιστοσελίδες σας επιτρέπουν να το κάνετε αυτό σε λεπτό της Νέας Υόρκης. Απλά γράψτε στα παρεχόμενα πλαίσια και αντιγράψτε και επικολλήστε το αποτέλεσμα στο ιστολόγιό σας, στον ιστότοπο ή σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Twitter. Αυτό θα σας πείσει τους φίλους σας.

Μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε το ανάποδα και το προς τα πίσω κείμενο σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου ή σε έναν επεξεργαστή HTML αν και. Δεν θα λειτουργήσει. Το γράψιμο ανάποδα επίσης δεν λειτουργεί για γραφικά, μόνο για κείμενο. Μερικοί από τους ιστότοπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ανάποδα και προς τα πίσω κείμενα προσφέρει επίσης και άλλα ειδικά εφέ, όπως τον ιστότοπο Πολλοί Εργαλεία που σας επιτρέπει επίσης να γράφετε με γράμματα φούσκας, μια άλλη εναλλακτική λύση. Δοκιμάστε αυτές τις ιστοσελίδες:

Άλλα ειδικά εφέ

Για πιο εξωτικά αποτελέσματα, πηγαίνετε στο fsymbols.com. Αυτός ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να μετατρέπετε γράμματα σε σύμβολα, να δημιουργείτε σημάδια τέχνης κειμένου, να κάνετε σύμβολα κειμένου ειδικά για το Facebook και να προσθέτετε επιστολές ξένων γλωσσών στις αναρτήσεις σας Ο ιστότοπος έχει επίσης συνδέσμους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε εικόνες κειμένου στις αναρτήσεις σας, καθώς και σύνθετα emoticons. Κάντε κλικ στους συνδέσμους για να μεταβείτε στη γεννήτρια που θέλετε. Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε και να επικολλήσετε σύμβολα-τσαμπιά από αυτά- στις δημοσιεύσεις σας από την ιστοσελίδα του Samuel Wilkes. Χρησιμοποιήστε το Mega Emoji.com για να προσθέσετε σχεδόν οποιοδήποτε είδος emoticon ή τέχνης κειμένου που μπορείτε να σκεφτείτε στα social media ή στις αναρτήσεις ιστολογίου σας. Είναι λίγο πιο περίπλοκο να το χρησιμοποιήσετε από άλλους ιστότοπους, αλλά έχει μια αφθονία πράγματα διασκέδασης για να διαλέξετε.

Φανταστικά γράμματα

Αν θέλετε να επιχρυσωθεί το κρίνο, πηγαίνετε στο lingojam.com. Εδώ επιλέξατε έναν μεταφραστή και γράφετε κανονικά σε ένα κιβώτιο, και, voila, στο αντίθετο πλαίσιο τα λόγια σας εμφανίζονται στον μεταφραστή που επιλέξατε. Οι επιλογές περιλαμβάνουν: