Τρόπος προσθήκης αρχείων .Doc ή .Txt σε ιστότοπους

6 Απλά βήματα για την προσθήκη αρχείων .doc ή .txt σε ιστότοπους

Δημιουργήσατε ένα αρχείο .doc χρησιμοποιώντας το αρχείο Microsoft Word ή .txt χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή κειμένου στον υπολογιστή σας, τον οποίο πιστεύετε ότι θα επωφεληθούν οι αναγνώστες σας; Λάβατε την άδεια να προσθέσετε έναν σύνδεσμο σε ένα αρχείο .doc ή .txt στον ιστότοπό σας; Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο προσθέτετε το αρχείο .doc ή .txt στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι αναγνώστες του να μπορούν να το ανοίξουν ή να το κατεβάσουν.

Βεβαιωθείτε ότι επιτρέπονται τα αρχεία .doc ή .txt

Ορισμένες υπηρεσίες φιλοξενίας δεν επιτρέπουν αρχεία με ένα συγκεκριμένο μέγεθος. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που πρόκειται να προσθέσετε στον ιστότοπό σας επιτρέπεται πρώτα από την υπηρεσία φιλοξενίας Ιστού. Δεν θέλετε να κλείσετε τον ιστότοπό σας επειδή δεν ακολουθείτε τους κανόνες ή κάνετε πολλή δουλειά ετοιμάζοντας να προσθέσετε το αρχείο .doc ή .txt στον ιστότοπό σας για να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε.

Εάν η υπηρεσία φιλοξενίας σας δεν σας επιτρέπει να έχετε μεγάλα αρχεία στον ιστότοπό σας και πρέπει να ανεβάσετε ένα μεγάλο αρχείο, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας όνομα τομέα για τον ιστότοπό σας ή να μεταβείτε σε άλλη υπηρεσία φιλοξενίας που επιτρέπει μεγάλα αρχεία στον Ιστό ιστοσελίδες.

Μεταφόρτωση αρχείου .doc ή .txt στον ιστότοπό σας

Μεταφορτώστε τα αρχεία .doc ή .txt στον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το εύκολο πρόγραμμα μεταφόρτωσης αρχείων που παρέχει η υπηρεσία φιλοξενίας ιστού. Εάν δεν το παρέχουν, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα FTP για να μεταφορτώσετε το αρχείο .doc ή .txt στον ιστότοπό σας.

Εύρεση διεύθυνσης αρχείου .doc ή .txt αρχείου (URL)

Από πού ανεβάσατε το αρχείο .doc ή .txt; Προσθέσατε το αρχείο .doc ή .txt στον κύριο φάκελο στον ιστότοπό σας ή σε άλλο φάκελο; Ή, δημιουργήσατε ένα νέο φάκελο στον ιστότοπό σας μόνο για αρχεία .doc ή .txt; Βρείτε τη διεύθυνση του αρχείου .doc ή .txt στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με αυτό.

Επιλέξτε μια τοποθεσία για το αρχείο .doc ή .txt

Ποια σελίδα στον ιστότοπό σας και πού στη σελίδα θέλετε να είναι ο σύνδεσμος στο αρχείο .doc ή .txt; Θα πρέπει να αποφασίσετε πού θέλετε να εμφανίζεται η σύνδεση στο αρχείο .doc ή .txt στην ιστοσελίδα.

Βρείτε την τοποθεσία του αρχείου .doc ή .txt στο HTML σας

Ανατρέξτε στον κώδικα της ιστοσελίδας σας μέχρι να βρείτε το σημείο στο οποίο θέλετε να προσθέσετε το σύνδεσμο στο αρχείο .doc ή .txt. Ενδέχεται να θέλετε να προσθέσετε

πριν εισαγάγετε τον κώδικα, για τη σύνδεση στο αρχείο .doc ή .txt, για να προσθέσετε ένα κενό.

Προσθέστε τη σύνδεση στο αρχείο .doc ή .txt

Προσθέστε τον κώδικα στον τόπο όπου θέλετε να εμφανίζεται ο σύνδεσμος στο αρχείο .doc ή .txt στον κώδικα HTML. Είναι στην πραγματικότητα ο ίδιος κώδικας συνδέσμου που θα χρησιμοποιούσατε για μια κανονική σύνδεση στην ιστοσελίδα. Μπορείτε να κάνετε το κείμενο για τη σύνδεση αρχείου .doc ή .txt να λέει οτιδήποτε θέλετε.

παράδειγμα

Ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε Freeservers

Το όνομα χρήστη για τον ιστότοπό σας είναι "ηλιόλουστο"

Ο ιστότοπός σας βρίσκεται στη διεύθυνση http://sunny.freeservers.com

Μεταφορτώσατε το αρχείο .doc στον κύριο κατάλογο του διαχειριστή αρχείων στον ιστότοπό σας

Το αρχείο .doc ονομάζεται "λουλούδια.doc".

Το κείμενο που θέλετε να κάνει ο αναγνώστης για να κάνει λήψη του αρχείου .doc είναι "Κάντε κλικ εδώ για το αρχείο .doc που ονομάζεται λουλούδια".

Ο κωδικός σας θα μοιάζει με αυτόν τον τύπο:

Κάντε κλικ εδώ για το αρχείο .doc που ονομάζεται λουλούδια.

Αν πρόκειται για αρχείο .txt, τότε ο κώδικας θα μοιάζει με αυτόν:

Κάντε κλικ εδώ για το αρχείο .txt που ονομάζεται λουλούδια.

Αν ανεβάσατε το αρχείο .doc σε ένα φάκελο που ονομάζεται "διασκέδαση", ο κώδικας για τη σύνδεση με το αρχείο .doc θα μοιάζει με αυτό:

Κάντε κλικ εδώ για το αρχείο .doc που ονομάζεται λουλούδια.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα αρχείο .txt, τότε ο κώδικας θα φαίνεται ως εξής:

Κάντε κλικ εδώ για το αρχείο .txt που ονομάζεται λουλούδια.

Δοκιμή του συνδέσμου αρχείου .doc ή .txt

Εάν δημιουργείτε την τοποθεσία Web στον υπολογιστή σας πριν από τη λήψη της τοποθεσίας Web και του αρχείου .doc στον διακομιστή σας και θέλετε να δοκιμάσετε τη σύνδεση με το αρχείο .doc για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά θα πρέπει να συνδέσετε στο αρχείο .doc στο σκληρό σας δίσκο, όπως αυτό: