Πέντε δωρεάν και φθηνά πακέτα λογισμικού ψυχαγωγίας Mac

Είτε ψάχνετε για λογισμικό κινουμένων σχεδίων που θα σας επιτρέψει να μάθετε χωρίς να σας κοστίζει μια περιουσία, αυτές οι εφαρμογές τόσο για Mac όσο και για Windows είναι εξαιρετικές επιλογές για να εξετάσετε.

01 από 05

Toon Boom Harmony

Το Toon Boom Harmony, παλαιότερα γνωστό ως Toon Boom Express, έρχεται σε τρία επίπεδα πακέτων λογισμικού:

Το επίπεδο Essentials της Harmony έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον αρχάριο ή τον εμψυχωτή animator και είναι μια κλιμακωτή έκδοση των πακέτων λογισμικού υψηλότερου επιπέδου.

Το Toon Boom έχει γίνει ένα στέλεχος στη βιομηχανία κινούμενων σχεδίων. Περισσότερο "

02 του 05

Moho 2D Animation Studio

Το Moho 2D Animation Software της SmithMicro (προηγουμένως ονομάζεται Anime Studio) είναι μια άλλη λύση χαμηλού κόστους 2D animation για Mac και Windows.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του λογισμικού: Moho Professional και Moho Debut. Και οι δύο εκδόσεις προσφέρουν δωρεάν δοκιμή περιορισμένης διάρκειας 30 ημερών.

Το Moho Debut είναι ένα πρωτοποριακό αλλά ισχυρό λογισμικό κινουμένων σχεδίων που είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, σύμφωνα με την SmithMicro. Τα μαθήματα βίντεο βοηθούν τους χρήστες να μάθουν την εφαρμογή. Το Moho Debut είναι κάτω από $ 100.

Το Moho Professional είναι πιο προηγμένο λογισμικό για καλλιτέχνες και επαγγελματίες στούντιο (και έχει αντίστοιχα υψηλότερη τιμή) με μια σειρά από εργαλεία για τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας κινούμενων σχεδίων, συμπεριλαμβανομένων νέων λειτουργιών όπως χειρολαβές Bezier, θαμπάδα κινήσεων και εργαλεία στρέβλωσης που σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε προσαρμοσμένα μάτια εύκολα. Περισσότερο "

03 του 05

Cheetah3D

Στο τρισδιάστατο μοντέλο και στο μπροστινό μέρος της κίνησης, το Cheetah3D φέρει μια απλοποιημένη ομοιότητα με το 3D Studio Max. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για Mac και ενώ μπορεί να μην έχει όλα τα κουδούνια και τα σφυρίγματα ενός μεγάλου πακέτου λογισμικού, δεν είναι καμιά φορά όταν πρόκειται για εργαλεία κινούμενων σχεδίων. Τα βασικά εργαλεία είναι όλα εδώ για να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να μοντελοποιείτε από το μηδέν και να ζωντανέψετε σε 3D, και το Cheetah3D έχει χώρο για να μεγαλώσετε στην εμπειρία. Υποστηρίζει μορφές αρχείων από πολλά από τα μεγάλα πακέτα 3D, επιτρέποντάς σας να εισάγετε αρχεία εργασίας από άλλα προγράμματα.

Το Cheetah3D είναι ελεύθερο για λήψη και χρήση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για να παίζετε, να αισθανθείτε και να μαθαίνετε, αλλά εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τα αρχεία σας, θα πρέπει να το αγοράσετε. Περισσότερο "

04 του 05

Kinemac

Παρόλο που είναι λίγο πιο ακριβό, η Kinemac φέρνει ένα ισχυρό 3D πακέτο στο Mac, με χαρακτηριστικά που επιτρέπουν τον ακριβή έλεγχο των βασικών καρέ και την ρεαλιστική κίνηση. Το βασικό σημείο πώλησης της Kinemac είναι ότι προσφέρει την ευελιξία του 3D, που ελέγχεται από την ίδια απλότητα με ένα εργαλείο παρουσίασης 2D.

05 του 05

Poser

Το Poser και το Poser Pro είναι λίγο υψηλότερα σε σχέση με κάποιες από τις εφαρμογές της λίστας αλλά πολλοί χρήστες θα σας πουν ότι αξίζει την τιμή απλά για την ευκολία δημιουργίας των δικών 3D κόσμων και ανθρώπων σε λίγα λεπτά.

Το Poser έρχεται με ένα πλήρες σύνολο προσαρμόσιμων μοντέλων που μπορείτε να τροποποιήσετε όσο θέλετε και το πρόγραμμα είναι δημοφιλές σε όσους επιθυμούν να δημιουργήσουν εύκολα, διασκεδαστικά σχέδια και κινούμενα σχέδια αλλά δεν γνωρίζουν πολλά για το λογισμικό κινούμενων σχεδίων.