Call of Duty: Παγκόσμιοι πόλεμοι και μυστικά - Nintendo Wii

Απατεώνες, συμβουλές και συμβουλές για το Call of Duty World στον πόλεμο στο Nintendo Wii.

Call of Duty: Παγκόσμιοι πόλεμοι και μυστικά - Nintendo Wii

Κωδικοί εξαπατήσει

Δεν υπάρχουν προς το παρόν γνωστοί κωδικοί εργασίας για εξαπάτηση για το Call of Duty: World at War σχετικά με το σύστημα παιχνιδιών Nintendo Wii. Αντ 'αυτού, οι απατεώνες ενεργοποιούνται με τη συλλογή καρτών θανάτου μέσα στο παιχνίδι, δείτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

Ξεκλειδώνονται

Υπάρχουν δύο τρόποι παιχνιδιού που μπορούν να ξεκλειδωθούν στο Call of Duty: World at War. Τρόπος βετεράνων και λειτουργία ζόμπι.

Βετεράνος Λειτουργία
Προσέξτε το επίπεδο 32 για να ξεκλειδώσετε τη λειτουργία Veteran. Ο τρόπος των βετεράνων έχει πολύ πιο σκληρούς εχθρούς για την απόλαυση του co-op.

Λειτουργία ζόμπι
Ολοκληρώστε με επιτυχία την καμπάνια για να ξεκλειδώσετε τη λειτουργία Zombie. Μόλις ολοκληρώσετε το παιχνίδι (σε ​​οποιαδήποτε δυσκολία) οι πιστώσεις θα κυλήσουν και θα ξεκινήσει το μίνι παιχνίδι, που ονομάζεται Natch der Untoten, που σημαίνει Night of the Undead. Ατελείωτα κύματα επίθεσης των Ζόμπι ... διασκέδαση, διασκέδαση.

Συμβουλές και συμβουλές

Οι παρακάτω συμβουλές παιχνιδιού θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας στο Call of Duty: World at War. Αυτές οι συμβουλές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε έκδοση του παιχνιδιού και έχουν παρασχεθεί από την Activision.

Διαχείριση Όπλων
Μπορείτε να μεταφέρετε μόνο δύο όπλα κάθε φορά, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε μεγιστοποιήσει το οπλοστάσιό σας. Πάντα να αλλάζετε τα όπλα και να δίνετε προσοχή σε αυτό που μεταφέρετε προτού να σηκώσετε ένα νέο. Δεν θέλετε να χάσετε αυτό το Flamethrower!

Αντιμετώπιση επιθέσεων Banzai
Εάν αποτύχετε να καταρρίψετε έναν εχθρό χρέωσης, μπορείτε να αντιμετωπίσετε την επίθεση Banzai με μια μαζική κίνηση. Αυτό πρέπει να εκτελεστεί γρήγορα πριν εξαφανιστεί η εντολή στην οθόνη ή τελειώσει το παιχνίδι!

Χειροβομβίδες μαγειρικής
Προκειμένου να αποτρέψετε τους εχθρούς από το να ρίξουν πίσω τις χειροβομβίδες σας, πρέπει να «μαγειρέψετε» τους πριν τους πετάξετε. Αυτό γίνεται κρατώντας πατημένο το κουμπί Grenade για λίγα δευτερόλεπτα (μερικά μόνο!) Πριν το πετάξετε. Μην παλαιώνετε σε μια ζωηρή χειροβομβίδα πολύ καιρό ή θα ανατινάξει στο χέρι σας! Το μαγείρεμα προφανώς δεν συνιστάται όταν επαναφέρετε μια χειροβομβίδα του εχθρού.

Κάρτες θανάτου
Οι μυστικές κάρτες θα μπορούν να βρεθούν σε ορισμένα επίπεδα του παιχνιδιού. Οι κάρτες θανατηφόρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη λειτουργία co-op για να δημιουργηθούν ειδικά εφέ "cheat" που προσθέτουν διαφορετικές ανατροπές στο παιχνίδι. Αναζητήστε Κάρτες Θανάτου σε κράνη που στηρίζονται από τυφέκια που είναι κολλημένα στο έδαφος (όπως αυτοσχέδιους τάφους).

Ακούστε το διοικητή σας
Δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια; Όταν ακούτε το όνομα "Miller" ή "Demitri" εσείς, στρατιώτης! Ο Roebuck ή ο Sullivan μερικές φορές θα σας διδάξουν να καλύψετε φωτιά, να ρίξετε μια χειροβομβίδα καπνού κλπ. - προσέξτε λοιπόν!

Λειτουργία ζόμπι - Natch der Untoten!
Για μια μικρή διασκέδαση Call of Duty: World at War περιλαμβάνει ένα μίνι-παιχνίδι ως αποσπώμενο μπόνους αν ολοκληρώσετε την Solo Campaign. Ξεκινήστε με ένα πιστόλι και φτιάξτε το δρόμο σας, καθώς αγωνίζεστε για να υπερασπιστείτε την καμπίνα σας από μια εισβολή του μεταπολεμικού ζόμπι!

Zombie Mode - Καταπολέμηση για να επιζήσει
Κερδίστε πόντους για να αγοράσετε όπλα, αναβαθμίσεις, χώρο καμπίνας και πολλά άλλα. Με κάθε γύρο τα ζόμπι γίνονται ταχύτερα και πιο επιθετικά, αυξάνοντας την αίσθηση του πανικού καθώς προσπαθείτε να επιβιώσετε ως η τελευταία ανθρώπινη στάση!

Λειτουργία ζόμπι - Co-op Play
Ο παράγοντας διασκέδασης πολλαπλασιάζεται στη λειτουργία co-op όταν συνεργαζόμαστε με άλλους και αντιμετωπίζουμε την ατελείωτη φρενίτιδα. Εργαστείτε μαζί ή κάντε ορδή σημεία σε ανταγωνιστικό παιχνίδι. Συμβουλή: Δεν θα φτάσετε πολύ μακριά.

Zombie Mode - Διασκεδαστικό σε Arcade
Το παιχνίδι "Natch der Untoten" είναι ένα παιχνίδι μέσα σε ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει άφθονη στρατηγική και δεξιότητες. Πρόκειται για μια εθιστική πρόκληση που ολοκληρώνει το πιο χαρακτηριστικό παιχνίδι COD μέχρι σήμερα.