Τα 9 καλύτερα προπληρωμένα κινητά τηλέφωνα που θα αγοράσουν το 2018

Βρείτε τα προπληρωμένα σχέδια κινητής τηλεφωνίας - δεν απαιτείται σύμβαση!

Για ορισμένους πελάτες, οι πιο ελκυστικές επιλογές κατά την επιλογή ενός ασύρματου φορέα δεν είναι οι πιο καυτές συσκευές ή οι ταχύτερες ταχύτητες. Αντίθετα, το χαμηλότερο κόστος, οι πιστωτικοί έλεγχοι, οι συμβάσεις και η αυξημένη ευελιξία είναι οι πιο ελκυστικές πτυχές της επιλογής ενός ασύρματου μεταφορέα και εκεί μπαίνουν τα σχέδια προπληρωμένων επιτοκίων.

Έχουμε εξετάσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές στην προπληρωμένη αγορά σήμερα για να βοηθήσουμε να περιορίσουμε τις καλύτερες επιλογές για πελάτες με προϋπολογισμό ή εκείνους που αναζητούν τα καλύτερα προνόμια και ακόμη και εκείνους που θέλουν τη μεγαλύτερη περιοχή κάλυψης, ανεξάρτητα από την τιμή.

Με μια ποικιλία επιλογών γραμμής και γραμμής γραμμής, η MetroPCS προσφέρει τις καλύτερες συνολικές χρεώσεις για προπληρωμένους συνδρομητές σε ολόκληρο τον κλάδο.

Είτε πρόκειται για σχέδιο τεσσάρων γραμμών για $ 100 το μήνα είτε για δύο γραμμές για $ 60, το MetroPCS περιλαμβάνει φόρους και βίντεο μαζί με απεριόριστη συζήτηση, κείμενο και δεδομένα. Υπάρχουν λιγότερο ακριβά προσφορές, καθώς και για άτομα ή οικογένειες, συμπεριλαμβανομένης μιας προσφοράς $ 30 που προσθέτει απεριόριστη ομιλία, κείμενο και 2GB δεδομένων.

Όλα τα σχέδια του MetroPCS περιλαμβάνουν επίσης σύνδεση 4G LTE για κινητά hotspot καθώς και κλήσεις Wi-Fi και κάλυψη σε εθνικό επίπεδο χάρη στο δίκτυο ακτών-ακτών της μητρικής εταιρείας T-Mobile.

Ως προπληρωμένος χρήστης, μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε την πλήρη τιμή για την αγορά μιας συσκευής, συμπεριλαμβανομένων smartphone smartphone όπως το Samsung Galaxy S8 ή το Apple iPhone X. Παράλληλα, καλείτε να συνδέσετε το δικό σας συμβατό smartphone στη γραμμή MetroPCS οποιαδήποτε στιγμή.

Αν απεριόριστα δεδομένα με μια δέσμη των πρόσθετων προνομίων είναι αυτό που ακολουθείτε, κοιτάξτε στο Boost Mobile για μεγάλη τιμολόγηση και απεριόριστα δεδομένα για όλη την οικογένεια.

Απεριόριστα προγράμματα ομιλίας, κειμένου και δεδομένων ξεκινούν από $ 50 για μία γραμμή και $ 100 το μήνα για μια οικογένεια πέντε. Με τη συμπερίληψη απεριόριστων δεδομένων, οι πελάτες Boost λαμβάνουν βίντεο με ροή βελτιστοποιημένο για κινητά καθώς και 8GB κινητής τηλεφωνίας για μελλοντική χρήση.

Επιπλέον, οι πελάτες της Boost μπορούν να προσθέσουν επιπλέον 10 δολάρια στο μηνιαίο επιτόκιο για την αύξηση της ποιότητας του βίντεο από φιλική προς κινητά 480p σε φιλική προς το περιβάλλον ποιότητα streaming στα 1080p.

Η προσθήκη διεθνών κλήσεων στο Μεξικό είναι μόνο $ 5 ανά μήνα ανά γραμμή μαζί με προαιρετικές προσφορές όπως η Boost Dealz που επιτρέπουν στους πελάτες να παρακολουθούν μηνιαίες διαφημίσεις στα smartphone τους, για να μειώσουν το συνολικό μηνιαίο κόστος του λογαριασμού τους.

Υποστηριζόμενη από τη μητρική εταιρεία Sprint, το δίκτυο Boost φτάνει σχεδόν σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ για κάλυψη σε εθνικό επίπεδο.

Για τους καθημερινούς χρήστες τηλεφώνου που δεν χρειάζονται φανταχτερά έξτρα όπως τα σχέδια βίντεο συνεχούς ροής, η Republic Wireless παρέχει μια προπληρωμένη επιλογή φιλική προς τον προϋπολογισμό που αξίζει να εξεταστεί.

Αρχίζοντας από 20 δολάρια το μήνα για απεριόριστα, ομιλία, κείμενο και 5GB δεδομένων, οι πελάτες της Δημοκρατίας μπορούν να βάλουν ένα επιπλέον $ 5 ανά μήνα για κάθε 1GB πρόσθετων δεδομένων μέχρι και 15GB. Ευτυχώς, ως προπληρωμένη επιλογή, οι πελάτες μπορούν να μετακινούνται κάθε μέρα κάθε μέρα με κατανομές δεδομένων και να μην συνδέονται με κάποια συγκεκριμένη ποσότητα κάθε μήνα, όπως μπορεί να έχετε με ένα μη προπληρωμένο σχέδιο από έναν από τους τέσσερις μεγάλους μεταφορείς.

Η ευκαιρία να ελέγξετε πλήρως τι πληρώνετε καθιστά τη Δημοκρατία μια απίστευτα ελκυστική επιλογή για γενική ασύρματη χρήση και επειδή λειτουργεί τόσο από τα δίκτυα Sprint όσο και από την T-Mobile, είστε σχεδόν πάντα σίγουροι για την κάλυψη οπουδήποτε στη χώρα.

Όταν πρόκειται για τα βασικά, κοιτάξτε στο GoSmart Mobile για ένα προπληρωμένο σχέδιο που προσφέρει φιλικές προς τον προϋπολογισμό χρεώσεις με μερικές αξιοσημείωτες επιπλέον παροχές.

Ξεκινώντας από $ 25 ανά μήνα για απεριόριστη συζήτηση, κείμενο και 1GB δεδομένων 3G, το GoSmart ξεπερνάει τα 55 δολάρια το μήνα, επιτρέποντας απεριόριστα δεδομένα σε ταχύτητες 3G, ενώ επιπλέον 10 δολάρια προσθέτουν κινητή σύνδεση hotspot.

Ενώ ο περιορισμός ταχύτητας 3G ξεχωρίζει, το GoSmart κάνει απεριόριστη διεθνή αποστολή μηνυμάτων καθώς και απεριόριστη πρόσβαση 4G LTE τόσο στο Facebook όσο και στο Facebook Messenger.

Ανεξάρτητα από το ποια από τα σχέδια GoSmart εσείς συνεχίζετε, κάθε πελάτης λαμβάνει απεριόριστη χρήση της πλατφόρμας Facebook. Για να έχετε πρόσβαση στο 4G LTE στο Facebook, πρέπει να έχετε μια συσκευή 4G LTE και πρέπει να το κάνετε μόνοι σας, καθώς το GoSmart παρέχει μόνο την υπηρεσία και την κάρτα SIM, απαιτώντας έτσι να φέρετε τη δική σας συσκευή.

Υποστηριζόμενο από το γνωστό όνομα και το πανελλαδικό δίκτυο της μητρικής εταιρείας Sprint, η Virgin Mobile USA προσφέρει στους πελάτες εξαιρετική αξία σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Το μηνιαίο σχέδιο της Virgin των $ 50 προσφέρει απεριόριστη ομιλία, κείμενο και δεδομένα με μια διαφημιστική εκστρατεία, καθώς οι πρώτοι έξι μήνες προσφέρονται για μόλις $ 1 το μήνα. Είναι μια ευκαιρία περιορισμένης χρονικής διάρκειας, αλλά αυτή που είναι δύσκολο να παραβλέψουμε, καθώς καμία προσφορά ανταγωνιστή δεν πλησιάζει την αντιστοίχιση αυτής της αξίας.

Ευτυχώς, η αξία αξίζει είτε την αξία $ 1 ή $ 50 με πρόσβαση σε απίστευτα οφέλη μελών, όπως αγοράστε ένα, πάρτε ένα εισιτήριο κινηματογράφου, 20% off airfare Virgin America ή 25% off παπούτσια Reebok.

Πέρα από τα οφέλη των μελών, οι πελάτες της Virgin μπορούν να προσθέσουν επιπλέον 10 δολάρια στο πρόγραμμά τους κάθε μήνα για 10GB δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και επιπλέον 5 $ ανά μήνα για απεριόριστη κλήση σε 70 χώρες παγκοσμίως.

Ενώ ο ανταγωνισμός στον προπληρωμένο χώρο είναι έντονος, η επιλογή Simply Mobile είναι μια εξαιρετική επιλογή για μεμονωμένους αγοραστές που αναζητούν μια ενιαία γραμμή εξυπηρέτησης.

Με απεριόριστη ομιλία, κείμενο και έως και 10GB δεδομένα 4G LTE για $ 50 το μήνα, οι πελάτες της Simply Mobile έχουν τη δυνατότητα να φέρουν τη δική τους συσκευή ή να αγοράσουν ένα απευθείας από τον πάροχο. Το kicker είναι όταν οι πελάτες εγγράφονται με autopay κάθε μήνα, το ποσοστό πέφτει ένα επιπλέον $ 5 φέρνοντας το νέο μηνιαίο σύνολο σε μόνο $ 45 το μήνα.

Εάν θέλετε να πηδήσετε λίγο παραπάνω για να προσθέσετε 6GB συνδεσιμότητας σε κινητά hotspot, μπορείτε να επιλέξετε το μηνιαίο πρόγραμμα χρεώσεων των 55 δολαρίων που μειώνεται στα $ 52 με αυτόματη ανανέωση.

Ένα διεθνές σχέδιο $ 15 είναι επίσης διαθέσιμο προσφέροντας απεριόριστη κλήση σε περισσότερες από 60 χώρες και επιπλέον $ 5 θα σας καθαρή διεθνή περιαγωγή στο Μεξικό και τον Καναδά.

Η AT & T δεν είναι η πρώτη εταιρεία που έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται για προπληρωμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, αλλά θα πρέπει να εξεταστούν. Η AT & T έχει πολλά σχέδια για να διαλέξει τόσο για μεμονωμένους χρήστες όσο και για οικογενειακούς χρήστες.

Το σχέδιο που προσφέρει την καλύτερη προσφορά στην AT & T lineup είναι το 50 $ ανά μήνα απεριόριστο, ομιλία και σχέδιο κειμένου που περιλαμβάνει 8 GB δεδομένων υψηλής ταχύτητας. Η AT & T ανακοίνωσε τον Απρίλιο ότι αυξάνει την έκπτωση που παρέχεται στα προγράμματα αυτόματης αμοιβής, κάνοντας αυτό το σχέδιο μόλις $ 40 το μήνα με τη μηνιαία αυτόματη πληρωμή.

Αν νομίζετε ότι θα χρειαστείτε περισσότερα δεδομένα υψηλής ταχύτητας ή εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την κινητή σας συσκευή ως ασύρματο hotspot, η AT & T προσφέρει επίσης ένα απεριόριστο πρόγραμμα ομιλίας, κειμένου και δεδομένων που περιλαμβάνει 10GB δεδομένων hotspot για μόλις $ 85 το μήνα ($ 75 με αυτόματη πληρωμή).

Πρόσθετες εκπτώσεις ισχύουν για όσους έχουν πολλές γραμμές. Η AT & T τώρα εκπτώνει δύο ενεργές γραμμές ανά μήνα κατά $ 10 και τέσσερις ενεργές γραμμές ανά μήνα κατά $ 20. Αυτό σημαίνει ότι μια τετραμελής οικογένεια μπορεί να έχει απεριόριστη ομιλία και κείμενο, με 8 GB δεδομένων υψηλής ταχύτητας ανά γραμμή για $ 140 το μήνα.

Τα ποσοστά τους ενδέχεται να μην είναι πάντοτε τα πιο ανταγωνιστικά, αλλά είναι δύσκολο να αμφισβητηθεί η δέσμευση της Verizon για το δίκτυό τους, καθιστώντας την την καλύτερη επιλογή για πελάτες με προπληρωμένες χρεώσεις.

Τα πιο δημοφιλή προπληρωμένα σχέδια της Verizon ξεκινούν από $ 30 για την πρώτη γραμμή και προσφέρουν απεριόριστα, ομιλία, κείμενο και 3GB δεδομένων και φτάνουν μέχρι και $ 75 για μια ατομική γραμμή με απεριόριστα δεδομένα 4G LTE.

Κάθε πρόγραμμα χρεώσεων προσφέρει απεριόριστη γραπτή αποστολή σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως, ενώ τα σχέδια υψηλότερης κατηγορίας περιλαμβάνουν απεριόριστη ομιλία τόσο στο Μεξικό όσο και στον Καναδά. Τα οικογενειακά σχέδια είναι διαθέσιμα σε όλα τα ποσοστά αν και το συνολικό κόστος σας αυξάνεται γρήγορα για μια οικογένεια των 5.

Ευτυχώς, το υψηλότερο κόστος ισοδυναμεί με ισχυρότερη κάλυψη, καθώς το δίκτυο της Verizon θεωρείται ευρέως ως το καλύτερο στη χώρα για ταχύτητες λήψης και λήψη όπου και πότε το χρειάζεστε περισσότερο.

Για τους ηλικιωμένους που θέλουν απλώς τα γυμνά κόκαλα με ένα προπληρωμένο σχέδιο, η Consumer Cellular είναι αυτό που ψάχνετε.

Σχεδιασμένο με γνώμονα τον παλαιότερο πελάτη, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν προγράμματα ενός ή δύο γραμμών, 250 ή απεριόριστα λεπτά και σχέδια δεδομένων που αρχίζουν μόλις 250MB το μήνα.

Ένα μέσο του σχεδίου οδικού επιτοκίου για δύο άτομα θα διαρκέσει περίπου 65 δολάρια το μήνα με 5GB δεδομένα. Η συμφωνία γίνεται ακόμα πιο ελκυστική για τα μέλη του AARP που μπορούν να εξοικονομήσουν 5% από την μηνιαία υπηρεσία τους, μειώνοντας το μηνιαίο τους κόστος σε ένα ακόμη ελκυστικότερο κόστος 61,75 δολάρια.

Ευτυχώς, δεν είστε ποτέ παντρεμένοι με ένα μόνο σχέδιο, καθώς η Cellular Consumer επιτρέπει στους πελάτες να αλλάζουν σχέδια κάθε μήνα για να αντιμετωπίσουν διαφορετικές ανάγκες και προϋπολογισμούς.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν συσκευές απευθείας από την Consumer Cellular, συμπεριλαμβανομένων των flip phones σχεδιασμένα ειδικά για έναν παλαιότερο πελάτη με μεγαλύτερα κουμπιά και οθόνη, καθώς και νεότερες συσκευές ναυαρχίδων όπως το iPhone X και το Samsung Galaxy Note 8.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές για τους ηλικιωμένους; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα σχέδια για κινητά τηλέφωνα .

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .