Τα 10 καλύτερα βασικά κινητά τηλέφωνα που θα αγοράσουν το 2018

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεστε είναι απλά ένα απλό τηλέφωνο χωρίς καμπάνες και σφυρίχτρες

Ενώ το smartphone είναι αγαπημένο από εκατομμύρια, δεν χρειάζεται ο καθένας. Για μερικούς, ένα τηλέφωνο που κάνει τηλεφωνικές κλήσεις, έχει ένα βιβλίο διευθύνσεων και αρκετή μπαταρία για να περάσει μέσα από την ημέρα είναι κάτι περισσότερο από αρκετό. Παράκαμψη του κόστους των πακέτων δεδομένων, ροή μουσικής και παρακολούθηση ζωντανής τηλεόρασης. Είτε τους ονομάζετε "dumbphone" είτε "χαρακτηριστικό τηλέφωνο", είτε πρόκειται για οικογένεια είτε για φίλους, ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα πιο δημοφιλή μη-smartphones στην αγορά σήμερα.

Προσφέροντας vibes που θυμίζουν τα παλιά σχολεία Sidekick του σχολείου, το LG Extravert 2 είναι ένα τέλεια βιώσιμο μοντέρνο κινητό τηλέφωνο που δεν θα αναλάβει τη ζωή σας με χαρακτηριστικά smartphone-caliber. Ας ξεκινήσουμε με την οθόνη: Είναι μια οθόνη WQVGA 3,2 ιντσών που προσφέρει τόσο καθαρή, φωτεινή προβολή όσο και εύκολη πλοήγηση στα μενού της οθόνης αφής. Αλλά, όταν έρχεται χρόνος στο κείμενο, μπορείτε να μετακινήσετε το πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, το οποίο δεν είναι μόνο βολικό για την αποστολή κειμένων, αλλά και πολύ καλό για όσους αναζητούν τη νοσταλγία των τηλεφώνων της δεκαετίας του 2000.

Επίσης στο εξωτερικό του τηλεφώνου υπάρχει μια έξυπνη ενδεικτική λυχνία LED, η οποία μπορεί να σας ενημερώσει χωρίς να χρειαστεί να ενεργοποιήσετε την οθόνη, ανάλογα με το εάν έχετε μια αναπάντητη κλήση, ένα μήνυμα κειμένου ή άλλα. Υπάρχει επίσης λειτουργικότητα Bluetooth 3.0, ώστε να μπορείτε εύκολα να συνδέσετε περιφερειακά όπως ένα ακουστικό Bluetooth. Είναι τροφοδοτείται από μια μακράς διάρκειας μπαταρία πολυμερούς ιόντων λιθίου και προσφέρει ακόμη και κινητή περιήγηση στο Web μέσω εφαρμογών που βασίζονται σε Android. Έτσι, ενώ δεν είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο smartphone, προσφέρει ορισμένα περιορισμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές συνομιλίας για βασική χρήση του Διαδικτύου. Το σχέδιο είναι ένα έντονο, shimmery μπλε σε βαθύ μαύρο, που του δίνει μια ωραία, εντυπωσιακή εμφάνιση που δυστυχώς απουσιάζει από πολλές από τις σύγχρονες, προσανατολισμένες προς την οθόνη συσκευές σήμερα.

Η συμπερίληψη ενός πλήρους πληκτρολογίου QWERTY στο κινητό τηλέφωνο ZT32 AT & T της ZTE είναι ένα αληθινό γεγονός που προσφέρει τα οφέλη ενός πληκτρολογίου σε στιλ smartphone χωρίς να το βαρύνει με πάρα πολλά επιπλέον. Διαθέτει οθόνη 2,4 ιντσών, διάρκεια συνομιλίας 4,5 ώρες (10 ημέρες σε κατάσταση αναμονής) και κάμερα που στρέφεται προς τα πίσω. Το Z432 προσφέρει ένα πλήκτρο πλοήγησης τεσσάρων κατευθύνσεων ακριβώς στη μέση της συσκευής για γρήγορη πρόσβαση σε συντομεύσεις ή πλοήγηση στο μενού του τηλεφώνου . Η κάμερα δύο megapixel στο πίσω μέρος της συσκευής και η βιντεοκάμερα QVGA δεν θα κερδίσουν βραβεία ποιότητας, αλλά θα αποτυπώσουν ευχάριστα τις αναμνήσεις φίλων και οικογενειών στη συσκευή ή στην ξεχωριστά αγορά της κάρτας microSD. Με το δίκτυο 3G της AT & T, το Z432 προσφέρει πανελλαδική ευελιξία ως συσκευή που πάει οπουδήποτε και οποτεδήποτε με ένα πληκτρολόγιο που σας βοηθά να βγάζετε γρήγορα μηνύματα ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα τηλέφωνα γραπτών μηνυμάτων που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Τα τηλέφωνα Flip είναι υπέροχα για διάφορους λόγους: Είναι συμπαγή. Μπορούν να υπομείνουν σταγόνες και κάνουν "άκρη-κλήση" λίγο πιο δύσκολο. Το LG Exalt 2 είναι ένα από τα αγαπημένα μας όχι μόνο για την κομψή σχεδίαση αλλά και για την εμφάνισή του. Το τηλέφωνο έχει χαραγμένα καμπύλες άκρες και είναι αναζωογονητικά λεπτό όταν ανοίξει. Η οθόνη τριών ιντσών είναι 240 x 400 εικονοστοιχεία, καθιστώντας εύκολη την ανάγνωση κειμένων χωρίς στραβισμός. Αν εξακολουθείτε να αγωνίζεστε, το τηλέφωνο θα διαβάσει κείμενα δυνατά. Έχει μια φωτογραφική μηχανή πέντε εκατομμυρίων pixel που βρίσκεται πίσω, αλλά δεν διαθέτει ένα μπροστινό μέρος, πολύ για την απογοήτευση των ερασιτέχνες. Συνολικά, είναι μια καλή εμφάνιση για όσους εκτιμούν την απλότητα και ίσως και μια μικρή νοσταλγία.

Η συσκευή πληκτρολογίου QWERTY της ZTE είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό τηλέφωνο που επιδιώκει έξυπνες δυνατότητες με ένα πληκτρολόγιο QWERTY. Τα ζεύγη οθονών TFT 2,4 ιντσών με το πληκτρολόγιο QWERTY για γρήγορες και εύκολες μηνυμάτων SMS και MMS. Εκτός από το πληκτρολόγιό της, η ZTE ξεχωρίζει επίσης με τη φωτογραφική μηχανή δύο megapixel, την επεκτάσιμη υποδοχή μνήμης microSD και την αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο. Προσφέροντας υποστήριξη 2G και 3G, η ZTE λειτουργεί καλά στην AT & T, καθώς και στο δίκτυο της T-Mobile.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές για τα καλύτερα τηλέφωνα ZTE που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Το Z002 flip phone της ZTE είναι μια συσκευή GSM AT & T διπλής ζώνης που προσφέρει παρόμοιες λειτουργίες σε άλλα τηλέφωνα της συγκεκριμένης λίστας (μηνύματα κειμένου, εικόνας και βίντεο). Τα ζεύγη οθόνης TFT δύο ιντσών με μια μπαταρία που επιτρέπει περισσότερες από τέσσερις ώρες χρόνο ομιλίας. Το Z222 προσφέρει μια ακατέργαστη έκδοση ενός προγράμματος περιήγησης WAP, μια πύλη στο Internet, αλλά απαιτεί ένα ξεχωριστό πακέτο δεδομένων για σύνδεση. Η εξωτερική μονόχρωμη οθόνη σάς βοηθά να σας ειδοποιεί για εισερχόμενες κλήσεις, ληφθέντα κείμενα ή αναπάντητες ειδοποιήσεις τόσο για κλήσεις όσο και για κείμενα. Ως τηλέφωνο flip, το Z222 είναι τόσο βασικό όσο παίρνει, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει αξιοπιστία και μεγάλη λήψη σήματος στο δίκτυο της AT & T.

Όπως και το Rugby 4 της Samsung για AT & T, το Convoy 3 είναι ένα άλλο στρατιωτικό-spec τραχύ flip τηλέφωνο που είναι σε θέση να αντέξει σκληρά περιβάλλοντα, εκτός από ανθεκτικό στο νερό, dustproof και πολλά άλλα. Ακριβώς έξω από το κιβώτιο θα παρατηρήσετε δύο μικροφώνια που θα λειτουργήσουν για να ακυρώσουν τον εξωτερικό ήχο για να διατηρήσουν τη σαφήνεια κλήσεων. Ως μπόνους, οι ιδιοκτήτες του Convoy 3 θα έχουν στη διάθεσή τους επιλογές απλής χρήσης για την κλήση, την αποστολή μηνυμάτων και την επανάκληση ενός αριθμού χωρίς να πάρουν τη συσκευή. Το Convoy 3 διαθέτει επίσης μια εξωτερική οθόνη 2,4 ιντσών, καθώς και μια μπαταρία που επιτρέπει 6,5 ώρες χρόνο ομιλίας. Το Convoy συνεργάζεται με το δίκτυο CDMA της Verizon και δεν είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε άλλο μεταφορέα.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα τηλέφωνα της Samsung που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Παρόλο που το πληκτρολόγιό του μπορεί να είναι ελκυστικό για μηνύματα κειμένου, το LG Xpression 2 διαθέτει μια οθόνη τριών ιντσών, που το καθιστά ένα καταπληκτικό βασικό κινητό τηλέφωνο για περιήγηση στο Web. Με το δίκτυο HSDPA 3G της AT & T, το Xpression 2 προσφέρει μια σειρά βασικών λειτουργιών χωρίς να περάσει σε έδαφος smartphone. Η ενημέρωση με την κοινωνική δικτύωση, την αναζήτηση ταινιών ή απλώς τον έλεγχο των ειδήσεων είναι εύκολη με την υπηρεσία Mobile Web της AT & T στην οθόνη αφής WQVGA τριών ιντσών που ανταποκρίνεται με ακρίβεια στις πινελιές των δακτύλων. Η κάμερα δύο megapixel στο πίσω μέρος προσθέτει μια βιντεοκάμερα για εγγραφή βίντεο. Το τηλέφωνο περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες κάμερας "ζουμ" και "νύχτας" για λίγες επιπλέον φωτογραφίες με κάθε φωτογραφία. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής προσθέτει εύκολη πρόσβαση για να προσθέσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια για να σας συνοδεύσουν ενώ περπατάτε γύρω από την πόλη ή γύρω από το μπλοκ. Η μπαταρία των 1.000 mAh επιτρέπει για ώρες συνομιλίας 3.45 ώρες με διάρκεια έως 16 ημέρες και έξι ώρες χρόνο αναμονής προτού απαιτηθεί επαναφόρτιση.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τα αγαπημένα μας τηλέφωνα LG διαθέσιμα για αγορά.

Το Tank II της BLU είναι μια μεγάλη ξεκλειδωμένη συσκευή GSM που λειτουργεί τόσο στο δίκτυο της T-Mobile όσο και στο δίκτυο της AT & T με δυνατότητα τετραπλής ζώνης GSM. Η οθόνη TFT 2,4 ιντσών συνδυάζεται με κάμερα 640 x 480 VGA με φλας LED, καθώς και εγγραφή βίντεο. Η τροφοδοσία της οθόνης και της υπόλοιπης συσκευής είναι μια μπαταρία που προσφέρει απίστευτες 16 ώρες τηλεφωνικής κλήσης, σχεδόν τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτή των πολλών άλλων χαρακτηριστικών τηλεφώνων. Η χρήση της φωτογραφικής μηχανής και του βίντεο απαιτεί την προσθήκη κάρτας microSD και το Tank II υποστηρίζει μέχρι και 16GB πρόσθετης μνήμης. Το music player απομακρύνεται από την επεκταμένη μνήμη για την προσθήκη μελωδιών και υπάρχει ακόμα ένα ραδιόφωνο FM που μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να συνδέονται τα ακουστικά.

Μέρος του κορυφαίου δικτύου της Walmart για οικονομικά προσιτές τιμές, Straight Talk, αυτό το LG "χαζό τηλέφωνο" δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο χαζός. Δεν προσφέρει τόνο σύγχρονων χαρακτηριστικών, αλλά οι λίγες δυνατότητες που έχει, το κάνουν καλά. Περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση δύο ιντσών, η οποία είναι εξαιρετική επειδή προσφέρει βασική πρόσβαση στο Internet σε ταχύτητες 3G.

Προσφέρει στάνταρ κλήσεις, καθώς και κλήσεις χωρίς χέρια και ανοιχτή συνομιλία, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη συσκευή ενώ οδηγείτε ή έχετε προδιάθεση με άλλο τρόπο. Μπορεί να χωρέσει μέχρι και 500 επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογο, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε ολόκληρο τον αριθμό των αριθμών και αυτό είναι υπέροχο επειδή αυτό το τηλέφωνο είναι τεχνικά προπληρωμένο, οπότε έρχεται με ένα σύνολο λεπτών που περιλαμβάνονται. Αυτό που είναι υπέροχο για την προπληρωμένη πτυχή είναι μόλις χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα λεπτά, μπορείτε απλώς να αγοράσετε περισσότερα από το μοντέλο που πληρώνετε ανά πάσα στιγμή, οπότε δεν πληρώνετε υπερβολικά ένα περιττό, καθορισμένο μηνιαίο σχέδιο. Στο τέλος της ημέρας, αυτό το τηλέφωνο δεν είναι αυτό που θα ονομάζατε "full-featured", αλλά η τιμή θα σας οδηγήσει σε ένα διεθνές ταξίδι ή σε ένα τηλεφωνικό Σαββατοκύριακο χωρίς πρόβλημα (και χωρίς να βάλετε βαθούλωμα στο πορτοφόλι σας) .

Αυτό το flip phone της ZTE, που έχει προπληρωθεί μέσω της Verizon, θα σας κάνει να κάνετε διπλή λήψη - σας δίνει την αίσθηση της νοσταλγίας να ανοίξετε το τηλέφωνό σας ανοιχτό για να απαντήσετε σε μια κλήση (και να βγάλετε τα κείμενα μέσω αριθμητικού πληκτρολογίου). είναι διαφορετικά, βασικά, ένα πλήρως εξοπλισμένο, έτοιμο για σύνδεση στο Internet τηλέφωνο 4G. Αρχικά, μιλήστε για την κατασκευή: Σε μόλις 4,4 ουγκιές, αυτό το μικρό πράγμα είναι εξαιρετικά ελαφρύ και δεν θα προσθέσει περιττό όγκο και βάρος στην τσέπη σας ή στο πορτοφόλι σας.

Η πλάτη προσφέρει μια υφή που μοιάζει με ίνα άνθρακα και είναι τόσο ανθεκτική όσο και ανθεκτική (ως εκ τούτου το σημείο ανθεκτικότητάς της σε αυτόν τον κατάλογο). Η εσωτερική οθόνη 2,6 ιντσών QVGA είναι εκπληκτικά καθαρή για το κόστος και η εξωτερική οθόνη OLED εξωτερικής οθόνης σχεδόν μια ίντσας είναι αρκετά φωτεινή ώστε να διαβάζει τα μηνύματά σας και τις εισερχόμενες κλήσεις σας, ακόμα και σε άμεσο ηλιακό φως. Η αφαιρούμενη μπαταρία είναι αρκετά μεγάλη σε 1.500 mAh, η οποία θα πρέπει να σας δώσει έναν τόνο του χρόνου αναμονής.

Η Verizon έχει φορτώσει τη λειτουργία κλήσης με την τεχνολογία φωνής HD, ώστε οι συνομιλίες σας να είναι εξαιρετικά σαφείς και σας έχουν συνδέσει ακόμη και με λειτουργίες Bluetooth για μια αρκετά σύγχρονη εμπειρία. Η κάμερα στο εξωτερικό είναι 2MP και μπορείτε επίσης να εγγράψετε βίντεο υψηλής ποιότητας, τα οποία μπορούν να αποθηκευτούν σε μια αφαιρούμενη υποδοχή κάρτας SD που υποστηρίζει μέχρι 32GB.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .