Τα σχέδια δεδομένων της AT & T: Όλες οι λεπτομέρειες

Η AT & T ανακοίνωσε πρόσφατα το τέλος των απεριόριστων σχεδίων δεδομένων για άτομα που αγοράζουν το iPhone και άλλα smartphones . Αντί για μια κατ 'αποκοπή απεριόριστη επιλογή, ο μεταφορέας προσφέρει τώρα επίπεδα εξυπηρέτησης που επιτρέπουν στους χρήστες μια ορισμένη ποσότητα πρόσβασης δεδομένων κάθε μήνα.

Σημειώστε ότι αυτές οι τιμές είναι μηνιαίες δαπάνες μόνο για δεδομένα. θα πρέπει επίσης να εγγραφείτε σε ένα φωνητικό σχέδιο για να πραγματοποιήσετε κλήσεις.

Ακολουθεί μια επισκόπηση κάθε σχεδίου.

DataPlus: $ 15

Το σχέδιο DataPlus της AT & T σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε 200 ΜΒ κάθε μήνα. Η AT & T λέει ότι 200MB δεδομένων είναι αρκετά για να:

Εάν υπερβείτε το όριο 200MB, θα λάβετε επιπλέον 200MB δεδομένων για άλλα $ 15. Ωστόσο, τα επιπλέον 200MB δεδομένων πρέπει να χρησιμοποιούνται στον ίδιο κύκλο χρέωσης.

Η AT & T λέει ότι το 65% των πελατών της στο smartphone χρησιμοποιούν κατά μέσο όρο λιγότερα από 200MB μηνιαίων δεδομένων ανά μήνα.

Αν νομίζετε ότι θα χρησιμοποιήσετε με συνέπεια περισσότερα από 200MB δεδομένων, το σχέδιο DataPlus δεν είναι η καλύτερη επιλογή σας, καθώς θα πληρώσετε 30 δολάρια το μήνα για 400MB δεδομένων. Μια καλύτερη επιλογή θα ήταν η επόμενη λίστα, το σχέδιο DataPro των 25 δολαρίων ανά μήνα.

DataPro: 25 δολάρια

Το σχέδιο DataPro της AT & T σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα 2GB κάθε μήνα. Η AT & T δηλώνει ότι 2GB δεδομένων είναι αρκετά για να:

Εάν υπερβείτε το όριο των 2GB, θα λάβετε επιπλέον 1GB δεδομένων για $ 10 το μήνα. Αυτό το επιπλέον 1GB δεδομένων πρέπει να χρησιμοποιείται στον ίδιο κύκλο χρέωσης, ωστόσο.

Η AT & T δηλώνει ότι το 98% των πελατών της smartphone χρησιμοποιεί κατά μέσο όρο λιγότερα από 2GB μηνύματα ανά μήνα.

Δέσμευση: $ 20

Εάν το smartphone σας επιτρέπει τη σύνδεση, που σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μόντεμ για τη σύνδεση άλλων συσκευών στο Internet (μια λειτουργία που θα είναι διαθέσιμη στο iPhone iOS 4 του iPhone ), θα χρειαστεί να προσθέσετε ένα σχέδιο πρόσδεσης.

Για να χρησιμοποιήσετε ένα σχέδιο πρόσδεσης , πρέπει επίσης να εγγραφείτε στο σχέδιο DataPro της AT & T και στη συνέχεια θα χρειαστεί να προσθέσετε την επιλογή tethering πάνω από αυτό.

Λάβετε υπόψη ότι όλα τα δεδομένα που χρησιμοποιείτε κατά τη σύνδεση του smartphone σας υπολογίζονται σε σχέση με το όριο των 2GB του σχεδίου σας DataPro.

Παρακολούθηση της χρήσης των δεδομένων σας

Η AT & T δηλώνει ότι θα ειδοποιήσει τους πελάτες μέσω μηνύματος κειμένου (και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν είναι δυνατόν) όταν πλησιάζουν το όριο μηνιαίων δεδομένων. Η AT & T δηλώνει ότι θα στείλει 3 ειδοποιήσεις: όταν οι πελάτες φτάσουν το 65 τοις εκατό, το 90 τοις εκατό και το 100 τοις εκατό της κατανομής μηνιαίων στοιχείων τους.

Η AT & T επιτρέπει επίσης στους πελάτες με iPhones και άλλες "επιλεγμένες" συσκευές να χρησιμοποιούν την εφαρμογή AT & T myWireless για να ελέγχουν τη χρήση δεδομένων . Η δωρεάν εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store της Apple από το iPhone, καθώς και σε άλλα καταστήματα εφαρμογών smartphone .

Επιπλέον επιλογές για τον έλεγχο της χρήσης δεδομένων περιλαμβάνουν την κλήση * DATA # από ​​το smartphone σας ή την επίσκεψη att.com/wireless.

Αν δεν είστε βέβαιοι για το ποιο σχέδιο δεδομένων είναι κατάλληλο για εσάς, μπορείτε να υπολογίσετε τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων με τον αριθμομηχανή δεδομένων της AT & T. Είναι στο att.com/datacalculator.