Τα καλύτερα πρότυπα βιογραφικού της Microsoft ή εκτυπώσιμα

01 από 09

Αποκτήστε δωρεάν πρότυπα επανάληψης για το Microsoft Office

Συνέχιση προτύπων. (γ) Ariel Skelley / Blend Images / Getty Images

Όταν πρόκειται για το κυνήγι μιας εργασίας, ένα ισχυρό βιογραφικό είναι συνήθως απαραίτητο. Χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο παίρνει μέρος του εκφοβισμού επειδή το κλειδί σε οποιοδήποτε βιογραφικό είναι η επεξεργασία και η στίλβωση.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για τη δημιουργία και τη διαχείριση υποβολών υποβολής.

Μερικοί άνθρωποι με ρώτησαν αν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο, δεδομένου ότι θα μπορούσε να κάνει το βιογραφικό σας μοιάζει με το υπόλοιπο. Λάβετε υπόψη ότι τα πρότυπα μπορούν να προσαρμοστούν. Μου αρέσει η δομή που δίνει ένα πρότυπο, οπότε δεν ξεκινάτε με μια κενή σελίδα.

Επίσης, βρήκα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν σε ένα καθαρότερο βιογραφικό σημείωμα που μεταδίδει τις πληροφορίες σας σε έναν μελλοντικό εργοδότη.

02 του 09

Πτυχίο Ακαδημαϊκού Προϋπολογισμού ή Εισαγωγή Επίπεδο Επίπεδο Εισόδου

Μια συνέχιση σελίδας για το πρόσφατο πρότυπο πτυχιούχου κολλεγίου. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μια άλλη επιλογή για ένα βασικό βιογραφικό είναι αυτό το προπτυχιακό πτυχίο κολλεγίου ή το επίπεδο επαναφοράς επιπέδου εισόδου για το Microsoft Word.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αρχίσετε να συλλέγετε πληροφορίες και υποψήφιους εργοδότες για την ιστορία σας.

Ανοίξτε το Microsoft Word και, στη συνέχεια, επιλέξτε Νέο σαν να θέλατε να ξεκινήσετε ένα νέο έγγραφο. Στην επάνω αριστερή πλευρά, θα πρέπει να δείτε ένα πλαίσιο αναζήτησης όπου μπορείτε να εισαγάγετε λέξεις-κλειδιά. Η διεπαφή θα ενημερωθεί με επιλογές προτύπου για αυτές τις λέξεις. Θα βρείτε επίσης γράμματα που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα.

03 του 09

Πρότυπο επανάληψης εσωτερικής μεταφοράς

Πρότυπο επανάληψης εσωτερικής μεταφοράς για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Κατά την εναλλαγή των ρόλων μέσα σε μια εταιρεία, ο υποψήφιος μπορεί να επισημάνει συγκεκριμένα επιτεύγματα που θα ενδιαφέρει η επιτροπή αναθεώρησης.

Με μια καθαρή παρεμποδισμένη διάταξη, αυτό το Πρότυπο Επαναφοράς Εσωτερικής Μεταφοράς ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Word σάς βοηθά να καταγράψετε και το επαγγελματικό ιστορικό και άλλες πληροφορίες.

Στο Word, επιλέξτε Νέα και κατόπιν αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

04 του 09

Χρονικό πρότυπο συνέχισης ή εκτυπώσιμο

Χρονικό πρότυπο συνέχισης για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Όταν βάζετε το βιογραφικό σας μαζί, προσαρμόστε πάντα τις δυνάμεις και την κατάστασή σας.

Ένας δημοφιλής τύπος βιογραφικού εστιάζει στην εμπειρία σας, όπως αυτό το Πρότυπο Χρονικού Βιογραφικού ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Word. Θα πρέπει επίσης να μπορείτε να βρείτε επιπλέον χρονολογικές επιλογές επίσης.

Στο Word, επιλέξτε Νέα και κατόπιν αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

05 του 09

Πρότυπο λειτουργικής συνέχισης για εκτύπωση

Ελάχιστο λειτουργικό πρότυπο συνέχισης για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μπορεί να έχετε περισσότερες δεξιότητες παρά εμπειρία. Εάν ναι, κάτι σαν αυτό το Πρότυπο Λειτουργίας Συνεχής ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Word είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πείτε την ιστορία των δυνατών σας. Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές επιλογές που μπορείτε να βρείτε με αυτές τις λέξεις-κλειδιά.

Ανοίξτε το Word, στη συνέχεια, αναζητήστε με τους κύριους όρους, για να βρείτε μια επιλογή που σας αρέσει.

06 του 09

Βιογραφικό Βιογραφικό Βιογραφικό ή Πρότυπο Βιογραφικού Βιογραφικού

Δωρεάν πρότυπο ακαδημαϊκού εκπαιδευτικού ή διδακτικού βιογραφικού για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η δουλειά σας μπορεί να απαιτήσει κάτι περισσότερο σαν ένα βιογραφικό σημείωμα παρά ένα βιογραφικό σημείωμα.

Αν ναι, μπορεί να σας ενδιαφέρει κάτι σαν αυτό το βιογραφικό βιογραφικό βιογραφικού ή βιογραφικό σημείωμα για το Microsoft Word.

Επιλέξτε "Αρχείο" και "Νέα" για να αναζητήσετε διάφορες επιλογές για τη δημιουργία αυτού του τύπου εγγράφου αναζήτησης εργασίας.

07 του 09

Δωρεάν υπόδειγμα αναφοράς βιογραφικών

Δωρεάν πρότυπο αναφοράς εργασίας για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η αναζήτηση εργασίας γίνεται ταραχώδης. Μπορείτε να σώσετε τον εαυτό σας με κάποιους πονοκέφαλους έχοντας ένα φύλλο αναφοράς για να πάει μαζί με το βιογραφικό σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν προσπαθείτε να φτάσετε μαζί, όταν μερικές θέσεις εργασίας ζητούν ένα.

Για παράδειγμα, ανατρέξτε σε αυτό το Πρότυπο Αναφοράς Βιογραφικού ή Εκτυπώσιμη για το Microsoft Word και παρόμοιες επιλογές, ανοίγοντας το Word, επιλέγοντας Νέο και αναζητώντας με το όνομα.

08 από 09

Επαναλάβετε τις υποβολές και το πρότυπο παρακολούθησης αναζήτησης εργασίας

Πρότυπο συνέχισης του Tracker για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η εύρεση μιας εργασίας μπορεί να θεωρηθεί ως παιχνίδι αριθμών. Θα πρέπει πιθανότατα να στείλετε τόσα πολλά βιογραφικά, μπορεί να είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσετε όλα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να σας φανεί χρήσιμο να διατηρήσετε τα πράγματα οργανωμένα με κάτι παρόμοιο με αυτό το βιογραφικό σημείωμα και το πρότυπο αναζήτησης εργασίας αναζήτησης για το Microsoft Excel.

Στο Excel, επιλέξτε Νέα και μετά αναζητήστε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

09 του 09

Έγγραφο βιογραφικού με βάση το χρώμα

Πρότυπο επανάληψης χρωμάτων για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Δεν πρέπει όλα τα βιογραφικά να είναι ασπρόμαυρα. Εάν θεωρείτε ότι ενδείκνυται, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο επανάληψης με βάση το χρώμα. Αυτό είναι περίπου τόσο πολύχρωμο όσο θα έλεγα να πηγαίνω, αλλά αυτός ο σύνδεσμος θα σας δείξει επίσης μερικές από τις πιο δημιουργικές επιλογές προτύπων της Microsoft.

Όπως συμβαίνει με άλλα πρότυπα, αναζητήστε το με λέξη-κλειδί κάτω από το Αρχείο - Νέο.

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερα πρότυπα, δοκιμάστε: