Έχετε πάντα ισχύ μπαταρίας

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας της βιντεοκάμερας είναι πολύ σημαντική. Χωρίς ισχύ μπαταρίας, μπορείτε να γίνετε γρήγορα άχρηστοι. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να κάνετε τις μπαταρίες σας να διαρκέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αγοράστε τη μπαταρία Longlife

Η αγορά πρόσθετης μπαταρίας μεγάλης διάρκειας ζωής είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι έχετε αρκετή ενέργεια για να φτάσετε στην εκδήλωση. Όταν αγοράζετε μπαταρία μακράς διάρκειας, κρατάτε την αρχική μπαταρία σας φορτισμένη ως εφεδρεία για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Φόρτισε την μπαταρία

Οι μπαταρίες της βιντεοκάμερας ενδέχεται να χάσουν τη φόρτιση όταν έχουν αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμη και αν έχετε αποθηκεύσει τη μπαταρία με πλήρη φόρτιση, συνδέστε τη βιντεοκάμερά σας τη νύχτα πριν για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη μέγιστη δυνατή ενέργεια από τη μπαταρία όταν έχει σημασία.

Χρησιμοποιήστε το Σκόπευτρο

Η χρήση της οθόνης LCD μπορεί να είναι δελεαστική όταν κάνετε εγγραφή ενός γεγονότος. Η οθόνη LCD χρησιμοποιεί περισσότερο από το διπλάσιο της ενέργειας της μπαταρίας από ό, τι το σκόπευτρο της βιντεοκάμερας. Αν βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου θέλετε να εξοικονομήσετε ενέργεια από τις μπαταρίες της βιντεοκάμερας, προσπαθήστε να κλείσετε την οθόνη LCD και αντί να χρησιμοποιήσετε το σκόπευτρο.

Παρακολουθήστε την ταινία σας αργότερα

Μπορεί να είναι δελεαστικό να θέλετε να παρακολουθήσετε το αστείο γεγονός που μόλις καταγράψατε. Αν περιμένετε και παρακολουθήσετε το συμβάν αργότερα μόλις συνδεθεί η βιντεοκάμερά σας, τότε θα μπορείτε να αποθηκεύσετε την ισχύ της μπαταρίας σας για την εγγραφή πιο διασκεδαστικών γεγονότων.

Κάντε την κίνηση σας ομοιόμορφη

Η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της βιντεοκάμερας και η μεγέθυνση και σμίκρυνση της κάμερας μπορεί να πάρει πολλή ισχύ μπαταρίας. Θα θελήσετε να κάνετε ζουμ και να απενεργοποιήσετε τη βιντεοκάμερά σας όταν πρόκειται να σταματήσετε την εγγραφή για μια στιγμή είναι μια καλή ιδέα. Προσπαθήστε να κρατήσετε τέτοια πράγματα στο ελάχιστο όταν μπορείτε.

Αγοράστε έναν εξωτερικό φορτιστή μπαταρίας

Εάν η βιντεοκάμερά σας χρησιμοποιείται ως φορτιστής μπαταρίας, τότε ίσως θελήσετε να αγοράσετε έναν επιπλέον εξωτερικό φορτιστή μπαταρίας. Εάν έχετε δύο μπαταρίες τότε μπορείτε να αφήσετε ένα στο φορτιστή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, ενώ εσείς και η οικογένειά σας είναι έξω για την ημέρα, σταματήστε πίσω από το απόγευμα και να αλλάξετε την μπαταρία στο φορτιστή για την μπαταρία της φωτογραφικής μηχανής σας. Με έναν εξωτερικό φορτιστή μπαταρίας έχετε τη δυνατότητα να φορτίζετε συνεχώς μια μπαταρία και να χρησιμοποιείτε πάντα τη βιντεοκάμερά σας.