Αναθεώρηση: Εξωτερική τεχνολογία Bluetooth Buckshot Bluetooth Speaker

Το μεγαλύτερο δεν είναι πάντα καλύτερο.

Πάρτε για παράδειγμα ένα μεγάλο subwoofer της Honkin. Ως μέρος ενός συστήματος οικιακού κινηματογράφου, τίποτα δεν φουσκώνει τη στέγη αρκετά σαν ένα κυματοειδές ομιλητή με πολλά κακόβουλα παπούτσια. Αλλά σε ένα ποδήλατο; Δεν σκέφτομαι φίλε, αν και σίγουρα θα ήθελα να σας δω να δοκιμάσετε.

Και πάλι, πολλά φορητά ασύρματα ηχεία αυτές τις μέρες μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητα για να λουρίσουν σε ένα ποδήλατο. Για τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ποδήλατα ή απλά να βγουν έξω και για να εκθέσουν τα πλάσματα της φύσης ή το ευρύ κοινό στην αγάπη τους για τον Barry Manilow, η Outdoor Tech τοποθετεί το ηχείο Buckshot Bluetooth ως πιθανή επιλογή. Ανθεκτικό και συμπαγές σε μήκος μόλις 3 ½ ίντσες, το Buckshot είναι κάπως σαν τον Justin Bieber με άσπρη μούχλα, εκτός από το ότι το τρίχωμα στα αυτιά. Μωρό, μωρό, μωρό, ω, μάλιστα.

Για το σχεδιασμό του, το Buckshot πηγαίνει για ένα κυλινδρικό σχήμα που είναι μακρύτερο ακόμα πιο λεπτό από τα ηχεία όπως το Divoom Bluetune Solo . Αυτό όχι μόνο διευκολύνει τη συγκράτηση αλλά και ευκολότερη σύνδεση με τις λαβές του ποδηλάτου σας με τον παρεχόμενο ιμάντα. Το εξωτερικό επίσης διαθέτει ένα σχέδιο διαμαντιού σε μια ελαστική επιφάνεια για καλύτερη πρόσφυση και πρόσθετη προστασία. Για ανθρώπους που θέλουν ακόμα περισσότερη επιβίωση, το Buckshot έχει βαθμό IPX5, παρέχοντας μια ορισμένη προστασία από το νερό και τη σκόνη. Αυτό σημαίνει ότι είναι αρκετά ανθεκτικό στο νερό αν και δεν έχει σχεδιαστεί για να είναι βυθισμένο στο νερό όπως το πιο υδατοστεγές ECOROX από το ECOXGEAR . Ωστόσο, είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς, γεγονός που το καθιστά ικανό να επιβιώνει με σταγόνες ή και ανωμαλίες από άγριο έδαφος, το οποίο τείνει να συμβαίνει σε ένα ή άλλο σημείο στις συσκευές που συχνά παίρνετε μαζί σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα για το Buckshot είναι η ασύρματη δυνατότητα του, επιτρέποντάς του να χρησιμοποιηθεί χωρίς καλώδια με συμβατές συσκευές Bluetooth. Η αντιστοίχιση με συσκευές iPhone, iPad ή Android είναι αρκετά εύκολη. Απλά πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί πολλαπλών λειτουργιών μέχρι να αναβοσβήνει και, στη συνέχεια, αναζητήστε το Buckshot στη λίστα συσκευών στο μενού Bluetooth του τηλεφώνου ή του tablet σας. Η εμβέλεια όταν συνδυάζεται είναι αρκετά καλή σε λίγο πάνω από 30 πόδια. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης αρκετά μεγάλη έως και 16 ώρες. Η φόρτιση γίνεται μέσω ενός καλωδίου USB, αλλά από τη στιγμή που το ηχείο χρησιμοποιεί μια τυπική υποδοχή microUSB, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καλώδια φόρτισης για συσκευές όπως η σειρά τηλεφώνων Samsung Galaxy. Για να έχετε πρόσβαση στη θύρα φόρτισης, τραβήξτε απλά το προστατευτικό κάλυμμα.

Με την ενσωμάτωση ενός ενσωματωμένου μικροφώνου, το Buckshot μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανοικτής συνομιλίας hands-free μόλις συνδεθεί. Διαθέτει επίσης πολλά ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου, επιτρέποντας στους χρήστες να ρυθμίζουν χωριστά την ένταση του ήχου, καθώς και να παίζουν, να παίζουν ή να παρακάμπτουν κομμάτια. Ο ίδιος ο ήχος είναι καλός για ένα ηχείο το μέγεθός του. Όπως και με κάθε μικρό ηχείο, ο παράγοντας μορφής του Buckshot συνεπάγεται ορισμένους συμβιβασμούς όσον αφορά την ποιότητα του ήχου. Δεν θα ακούγεται τόσο δυναμική όσο το Cambridge Audio Minx 100, οπότε η μουσική θα είναι σίγουρα πιο επίπεδη. Η ώθηση της έντασης ήχου σε υψηλότερα επίπεδα ή η χρήση μιας εφαρμογής EQ για την άντληση της βάσης οδηγεί επίσης σε παραμόρφωση.

Παρόλα αυτά, αυτό είναι το ίδιο για την πορεία, όταν πρόκειται για μικροσκοπικά ομιλητές και το Buckshot λειτουργεί καλά σε σχέση με τους άλλους μικρότερους ανταγωνιστές του. Το γεγονός ότι έρχεται με δυνατότητα Bluetooth και διπλασιάζει ως ηχείο ανοικτής ακρόασης είναι ένα πλεονέκτημα. Τότε υπάρχουν οι ανθεκτικές ικανότητές του. Με αντοχή στο νερό, ανθεκτικό σε κραδασμούς και σκόνη, το ηχείο έχει καλύτερη επιβίωση από πολλά άλλα συμπαγή ηχεία.

Συνολικά, το $ 50 Buckshot είναι μια καλή αξία δεδομένων όλων των χαρακτηριστικών που έχει. Αν ψάχνετε για έναν πιο δυναμικό ομιλητή και δεν σας ενδιαφέρει η ανθεκτικότητα, υπάρχουν καλύτερες επιλογές εκεί έξω. Αλλά εάν εκτιμήσετε τη φορητότητα καθώς και την πρόσθετη δυνατότητα επιβίωσης στο ύπαιθρο για το ομιλητή σας, τότε το Buckshot αξίζει μια ματιά.

Τελική βαθμολογία: 4 αστέρια από 5

Για περισσότερα σχετικά με τα φορητά ηχεία, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον κόμβο των Ακουστικών και Ηχείων.