Αλλάξτε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά στο Windows Live Mail ή στο Outlook Express

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά και το χρώμα γραμματοσειράς

Το 2005, η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook Express μετονομάστηκε σε Windows Mail για Windows Vista. Το Windows Mail στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από το Windows Live Mail το 2007.

Το 2014, η Microsoft διέκοψε το Windows Live Mail 2012, η ​​οποία ήταν η τελική έκδοση του προγράμματος-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Απολαύθηκε περιορισμένης υποστήριξης με λογαριασμούς Hotmail έως ότου η υπηρεσία αυτή έγινε το Outlook.com. Δεν είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη, αλλά ορισμένοι χρήστες εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιούν το Windows Live Mail με το Gmail και άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν ανήκουν στη Microsoft.

Αλλάξτε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά σε Outlook Express, Windows Mail ή Windows Live Mail

Από προεπιλογή, το Windows Live Mail, το Windows Mail και το Outlook Express χρησιμοποιούν το Arial ως γραμματοσειρά για μηνύματα και απαντήσεις. Ωστόσο, οι πάροχοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε το προεπιλεγμένο πρόσωπο και το χρώμα γραμματοσειράς που χρησιμοποιείται για μηνύματα και απαντήσεις.

Για να ορίσετε μόνιμα το προεπιλεγμένο πρόσωπο και χρώμα γραμματοσειράς για νέα μηνύματα στο Windows Live Mail, Windows Mail ή Outlook Express:

Η γραμματοσειρά φαίνεται αφύσικα μικρή;

Αν αλλάξατε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά σε μεγαλύτερο τύπο, αλλά δεν μπορείτε να δείτε αυτό που πληκτρολογείτε, μπορεί να είναι η βλάβη των ρυθμίσεων γραμματοσειράς ανάγνωσης. Ελέγξτε στο κύριο παράθυρο Windows Mail ή Outlook Express στο πλαίσιο Προβολή | Μέγεθος κειμένου και προσαρμόστε εάν είναι απαραίτητο.

Το προεπιλεγμένο χαρτί αντικαθιστά την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά

Για να βεβαιωθείτε ότι το Windows Live Mail, το Windows Mail ή το Outlook Express χρησιμοποιούν τη γραμματοσειρά που μόλις καθορίσατε, μην ορίσετε μια προεπιλεγμένη χαρτικά . Οι ρυθμίσεις γραμματοσειράς της γραμματοσειράς χρησιμοποιούνται ανεξάρτητα από αυτό που καθορίζετε στις Ρυθμίσεις γραμματοσειρών.