Καλύτερες εναλλακτικές μουσικής γάλακτος για τον Samsung Galaxy

Η μουσική του γάλακτος δεν λειτουργεί; Ακολουθούν κάποιες άλλες επιλογές

Αν σας αρέσει να παίζετε μουσική στο τηλέφωνο Galaxy σας τότε ίσως έχετε χρησιμοποιήσει τη δική σας υπηρεσία της Samsung, που ονομάζεται Milk Music. Αυτό ξεκίνησε αρχικά από τον ηλεκτρονικό κολοσσό το 2014 για να ανταγωνιστεί με άλλες εξατομικευμένες ραδιοφωνικές υπηρεσίες Διαδικτύου. Και, ως εκ τούτου, εξυπηρετεί τα ρεύματα ήχου στη συσκευή σας σε ραδιοφωνικό στυλ.

Στη συνέχεια, ίσως να μην καταλάβετε καν ότι η Samsung προσφέρει μια υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής. Δεν είναι πραγματικά έκπληξη. Σε σύγκριση με ορισμένες από τις πιο γνωστές και καθιερωμένες υπηρεσίες, όπως το Spotify και το Pandora Radio, δεν είναι σχεδόν τόσο δημοφιλές.

Αυτό οφείλεται κυρίως στη Samsung που προσφέρει μόνο την υπηρεσία τους στους ιδιοκτήτες μιας από τις επιλεγμένες συσκευές τους. Μπορείτε να ελέγξετε αν η συσκευή σας Galaxy είναι συμβατή με την υπηρεσία Milk Music χρησιμοποιώντας τη λίστα συσκευών της Samsung στον ιστότοπό της υποστήριξης.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η Milk Music έχει μέχρι στιγμής περιορισμένη επιτυχία είναι η παγκόσμια κάλυψη. Η εταιρεία δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα πλατφόρμα Slacker Radio για να παρέχει το περιεχόμενο, το οποίο δεν υπερβαίνει αυτές τις δύο χώρες.

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις για την Milk Music που λειτουργούν ακριβώς στο smartphone του Galaxy σας. Εδώ είναι τα αγαπημένα μας:

01 από 04

Slacker Radio

Εφαρμογή Slacker Radio για Android. Εικόνα © Slacker Inc.

Η μουσική γάλακτος, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τροφοδοτείται από το ραδιόφωνο Slacker. Έτσι, μπορεί να έχει πολύ νόημα να μεταβείτε σε αυτήν την υπηρεσία αν σας αρέσει ήδη το περιεχόμενο που έχετε. Ωστόσο, αν ζείτε εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών ή του Καναδά, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε μία από τις άλλες υπηρεσίες που προτείνεται σε αυτό το άρθρο.

Η εφαρμογή Slacker Radio Android σας επιτρέπει να μεταφέρετε μουσική στον γαλαξία σας χρησιμοποιώντας τη μορφή των οικείων σταθμών. Η χρήση του βασικού επιπέδου αυτής της υπηρεσίας δεν απαιτεί συνδρομή, ώστε να μπορείτε να ακούτε δωρεάν, όπως συμβαίνει με τη Μουσική Milk.

Μετά την εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής στη συσκευή σας που βασίζεται στο Android θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 200 προεγκατεστημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Εκτός από την ακρόαση αυτών των επαγγελματικά επιμελημένων ραδιοφωνικών σταθμών, μπορείτε επίσης να συντάξετε και τις δικές σας προσαρμοσμένες.

Για μια λογική μηνιαία αμοιβή (επί του παρόντος $ 3,99), η αναβάθμιση στο Slacker Radio Plus προσθέτει πολύ περισσότερες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης διαφημίσεων και ενός απεριόριστου αριθμού παραληπτικών τραγουδιών. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του επιπέδου πληρωμής είναι να μπορείτε να κατεβάζετε τραγούδια στο χώρο αποθήκευσης του Galaxy σας - ιδανικό όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο Internet.

Συνολικά, η δωρεάν εφαρμογή του Slacker Radio αξίζει να κοιτάξετε εάν θέλετε μια εναλλακτική λύση Milk Music που είναι επίσης μεγάλη για να ανακαλύψετε νέα μουσική. Περισσότερο "

02 από 04

Spotify

Spotify app για Android. Εικόνα © Spotify Ltd.

Τι λίστα θα ήταν πλήρης χωρίς να αναφερθεί η εξαιρετικά δημοφιλής υπηρεσία μουσικής Spotify. Έχει αναπτυχθεί σε μια πραγματικά παγκόσμια κλίμακα και είναι πλέον διαθέσιμη σε πολλές διαφορετικές χώρες.

Η εφαρμογή Spotify για Android σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε αρκετή ενέργεια στη συσκευή σας Galaxy. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το Spotify πολύ, τότε μπορεί να νομίζετε ότι δεν διαθέτει ραδιοφωνικό χαρακτηριστικό. Αλλά, κάνει και είναι, επομένως, ένα εξαιρετικό υποκατάστατο της Μουσικής Γάλακτος. Η δωρεάν έκδοση του Spotify συνοδεύεται από μια εξατομικευμένη επιλογή ραδιοφώνου, ώστε να μπορείτε να ακούτε τραγούδια που ταιριάζουν στο είδος της μουσικής σας. Και όπως και άλλες υπηρεσίες όπως το Pandora Radio, όσο περισσότερο προσαρμόζετε την ακρόασή σας τόσο το καλύτερο Spotify παίρνει στη μουσική που σας αρέσει.

Παρόλο που δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν επίπεδο Spotify, έρχεται με διαφημίσεις (όπως θα περιμένατε). Έτσι, ίσως σε κάποιο σημείο θέλετε να σκεφτείτε την αναβάθμιση σε Spotify Premium αν το χρησιμοποιείτε πολύ. Με αυτόν τον τρόπο καταργούνται οι διαφημίσεις και μπορείτε να αναπαράγετε τραγούδια με οποιαδήποτε σειρά, αντί να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναπαραγωγής Shuffle Play "μόνο για ανάγνωση". Δεν περιορίζεστε στον αριθμό των επιλογών που μπορείτε να κάνετε ανά ώρα είτε με μηνιαία συνδρομή - η δωρεάν έκδοση είναι αυτή τη στιγμή το πολύ 6 παραλείψεις ανά κομμάτι.

Ακόμη και αν παραμείνετε στο ελεύθερο επίπεδο ροής και δεν πληρώνετε συνδρομή, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Spotify για την εισαγωγή των δικών σας τραγουδιών και λιστών αναπαραγωγής - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi) για να συγχρονίσετε αυτό το περιεχόμενο.

Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την υπηρεσία (και το γαλαξία σας), το επίπεδο Spotify Premium προσφέρει πολλά επιπλέον χρήματα που αξίζει να εξεταστεί. Μπορείτε, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε μια επιλογή που ονομάζεται Λειτουργία χωρίς σύνδεση, την οποία ίσως έχετε ακούσει. Αυτό είναι ένα εύχρηστο χαρακτηριστικό που σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τραγούδια στο γαλαξία σας. Ωστόσο, προτού να πάρετε πολύ ενθουσιασμένος για την προοπτική της λήψης τραγουδιών για να κρατήσει για πάντα, είναι μόνο να παίξετε ενώ πληρώνετε μια συνδρομή. Ωστόσο, είναι χρήσιμο για στιγμές που δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet. Και, φυσικά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του επιπέδου Premium είναι ότι παίρνετε ένα απεριόριστο ποσό ροής. Περισσότερο "

03 του 04

Ράντο Ράντορα

Δημιουργία σταθμών στο ραδιόφωνο της Pandora. Εικόνα © Pandora

Μια άλλη αστρική εναλλακτική λύση για το Samsung Galaxy είναι το Pandora Radio. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ αυτή την υπηρεσία πριν από αυτό, θα πρέπει να βρίσκεστε στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία ή τη Νέα Ζηλανδία για εκκίνηση. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, ειδικά βλέποντας ότι η εταιρεία αγόρασε "ορισμένα μέρη" της τώρα αποσταθεροποιημένης υπηρεσίας Rdio.

Η εγκατάσταση της δωρεάν εφαρμογής ραδιόφωνο Pandora στη συσκευή σας Galaxy αξίζει σίγουρα αν θέλετε μια αλλαγή από τη μουσική του γάλακτος. Για την ανακάλυψη μουσικής σε στυλ ραδιοφώνου, η Pandora διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα αντίχειρων προς τα επάνω / κάτω, το οποίο οδηγείται στον πυρήνα του από το μοναδικό Project Genome Project της εταιρείας . Αυτό έχει σχεδιαστεί για να μάθετε τις προτιμήσεις σας και τις αντιπαθείς για να βελτιώσετε την ακρίβεια στην υποβολή νέων τραγουδιών στο μέλλον. Σίγουρα λειτουργεί πολύ καλά και θα πρέπει να πιέσετε σκληρά για να βρείτε έναν καλύτερο πόρο για τις εξατομικευμένες ανάγκες σας για ακρόαση μουσικής.

Μπορείτε να ακούσετε δωρεάν μέσω της εφαρμογής και να δημιουργήσετε σταθμούς με βάση έναν συγκεκριμένο καλλιτέχνη, ένα τραγούδι ή ακόμα και ένα είδος, αν θέλετε ένα ευρύτερο μίγμα κομματιών. Όπως ακριβώς και άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν δωρεάν streaming, υπάρχει ένα όριο παράλειψης μαζί με διαφημίσεις. Το επίπεδο συνδρομής (που ονομάζεται Pandora One) καταργεί τις διαφημίσεις και επίσης αυξάνει πόσες παραλείψεις μπορείτε να κάνετε σε μια 24ωρη περίοδο.

Για δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να πραγματοποιήσετε 6 μεταπήδηση ανά σταθμό σε 1 ώρα - με ημερήσιο σύνολο 24 παραλειπών που επιτρέπονται σε 1 ημέρα. Αυτό επαναφέρεται μετά από 24 ώρες. Παρόλο που το όριο skips μπορεί να είναι ενοχλητικό κατά περιόδους, το Pandora Radio εξακολουθεί να αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τη συσκευή Galaxy σας για να ανακαλύψετε νέα μουσική σε στυλ ραδιοφώνου. Περισσότερο "

04 του 04

iHeartRadio

εφαρμογή iHeartRadio για Android. Εικόνα © iHeartMedia, Inc.

Εάν θέλετε να μπορείτε να κάνετε ζωντανή ραδιοφωνική προβολή στο γαλαξία σας, τότε η εγκατάσταση της εφαρμογής iHeartRadio θα μπορούσε να είναι η ιδανική λύση. Επί του παρόντος υπάρχουν πάνω από 1.500 σταθμοί στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία και είναι ίσως ένας από τους πιο διαδεδομένους ραδιοφωνικούς πόρους του Διαδικτύου αυτού του τύπου.

Με την εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή σας, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς με βάση ένα τραγούδι ή έναν καλλιτέχνη. Υπάρχει επίσης μια επιλογή αγαπημένων, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύσετε τους σταθμούς που έχετε κάνει. Αυτά μπορούν επίσης να μοιραστούν μέσω της εφαρμογής, η οποία είναι μια ωραία λειτουργία κοινωνικής δικτύωσης.

Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό από τη συνηθισμένη καλλιέργεια μουσικών υπηρεσιών, τότε το iHeartRradio είναι μια καλή επιλογή όταν θέλετε ένα εργαλείο ανακάλυψης μουσικής να αντικαταστήσει τη Μουσική Milk της Samsung. Περισσότερο "