Κατάργηση πρόσθετων διακοπών σε έγγραφα του Word

Δεν είναι ασυνήθιστο να θέλετε να αλλάξετε τη μορφοποίηση του εγγράφου σας Microsoft Word αφού το δημιουργήσετε. Η αλλαγή μορφοποίησης ενός εγγράφου στο Word είναι συνήθως αρκετά εύκολη. Απλά επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να αλλάξετε. Στη συνέχεια, εφαρμόζετε τη νέα μορφοποίηση.

Ωστόσο, μπορείτε να αντιμετωπίσετε επιπλοκές. Για παράδειγμα, ενδέχεται να μην έχετε χρησιμοποιήσει τις επιλογές μορφοποίησης για να καθορίσετε την απόσταση μεταξύ παραγράφων ή γραμμών κειμένου. Αντ 'αυτού, μπορεί να έχετε εισάγει επιπλέον επιστροφές. Πρέπει να κάνετε κύλιση στο έγγραφό σας, αφαιρώντας τις πρόσθετες επιστροφές μη αυτόματα;

Η διαδικασία θα ήταν κουραστική. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να διαγράψετε τη σελίδα υπάρχει μια εναλλακτική λύση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα εύρεσης και αντικατάστασης του Word για να καταργήσετε τα επιπλέον διαλείμματα.

Κατάργηση πρόσθετων διακοπών

  1. Πατήστε Ctrl + H για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου Εύρεση και αντικατάσταση.
  2. Στο πρώτο πλαίσιο, πληκτρολογήστε ^ p ^ p (το p πρέπει να είναι πεζά).
  3. Στο δεύτερο πλαίσιο, πληκτρολογήστε ^ p .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αντικατάσταση όλων .

Σημείωση: Αυτό θα αντικαταστήσει δύο διαλείμματα παραγράφων με ένα. Μπορείτε να ορίσετε άλλες επιλογές, ανάλογα με τον αριθμό των διαλυμάτων παραγράφων που θέλετε μεταξύ των παραγράφων. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε μια αλλαγή παραγράφου με άλλο χαρακτήρα αν επιλέξετε.

Εάν αντιγράψατε το κείμενο από το διαδίκτυο , αυτό ίσως να μην λειτουργήσει για εσάς. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν διαφορετικοί τύποι διακοπών στα αρχεία HTML. Μην ανησυχείτε, υπάρχει μια λύση:

  1. Πατήστε Ctrl + H για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου Εύρεση και αντικατάσταση.
  2. Στο πρώτο πλαίσιο, πληκτρολογήστε ^ l (το "l" πρέπει να είναι πεζά).
  3. Στο δεύτερο πλαίσιο, πληκτρολογήστε ^ p .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Αντικατάσταση όλων .

Στη συνέχεια μπορείτε να αντικαταστήσετε τα διπλά σπασίματα όπως είναι απαραίτητο.