Τι να κάνετε με το παλιό σας iPhone μετά από αναβάθμιση του iPhone

Δώστε στο παλιό σας iPhone μια νέα μίσθωση για τη ζωή

Τα νέα iPhones κυκλοφορούν κάθε χρόνο. Εάν παραμείνετε στην κοπτική άκρη, πιθανόν να αναβαθμίσετε το παλιό σας iPhone πολύ πριν περάσει η ωφέλιμη ζωή του. Τώρα που οι μεταφορείς δεν επιδοτούν τα iPhones όπως ήταν κάποτε, οι τιμές έχουν ξεπεράσει. Στους περισσότερους μεταφορείς και στο Apple Store, μπορείτε να πάρετε μια βαρύ εμπόριο στο deal για το παλιό σας iPhone. Εάν δεν το εμπορεύεστε ή το διατηρείτε ως αντίγραφο ασφαλείας, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το παλιό σας iPhone όταν κάνετε αναβάθμιση στη λαμπερή νέα έκδοση.

Δώστο

Μεταβείτε στο παλιό σας iPhone σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας. Αν το παλιό σας τηλέφωνο διαθέτει SIM, αφαιρέστε το προτού δώσετε το iPhone μακριά. Όσο ο παραλήπτης επιλέγει έναν συμβατό μεταφορέα, μπορεί να πάρει το iPhone και ο μεταφορέας θα τον βοηθήσει να το εγκαταστήσει στο δίκτυο. Εάν το παλιό σας iPhone είναι τηλέφωνο GSM , συμβατοί φορείς είναι η AT & T και η T-Mobile. Αν το iPhone είναι τηλέφωνο CDMA, οι Sprint και Verizon είναι συμβατοί φορείς. Πώς λέτε τη διαφορά; Τα iPhone iPhones διαθέτουν κάρτες SIM. Τα CDMA iPhones δεν το κάνουν.

Γυρίστε το σε ένα iPod Touch

Ένα iPhone χωρίς κινητή υπηρεσία είναι ουσιαστικά ένα iPod touch . Καταργήστε την κάρτα SIM, εάν το iPhone διαθέτει ένα, και έχετε μια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων, μια συσκευή επαφής και ημερολογίου και μια σύνδεση Wi-Fi. Το iPhone χρησιμοποιεί Wi-Fi για να συνδεθεί στο App Store και να κάνει ό, τι μπορεί να κάνει ένα iPod touch. Χαλαρώστε σε μερικά ακουστικά και πηγαίνετε στο τζόκινγκ στις αγαπημένες σας μελωδίες.

Εάν θέλετε να παραδώσετε το iPod touch σε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειάς σας, ο τυχερός παραλήπτης χρειάζεται ένα δωρεάν αναγνωριστικό της Apple για να το λειτουργήσει. Με ένα αναγνωριστικό της Apple, μπορεί να έχει πρόσβαση στο App Store για δωρεάν και πληρωμένες εφαρμογές και να μεταφορτώνει εφαρμογές και μουσική που αγόρασε στο νέο του iPod touch.

Γυρίστε το σε μια κάμερα ασφαλείας

Αν το iPhone σας είναι iPhone 5 ή νεότερο, μπορείτε να το μετατρέψετε σε κάμερα ασφαλείας. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε μια εφαρμογή για αυτό, αλλά στη συνέχεια θα έχετε live streaming, ειδοποιήσεις κίνησης και καταγραφή σύννεφων στα χέρια σας. Αν θέλετε να αποθηκεύσετε και να προβάλετε τα στιγμιότυπα ασφαλείας, θα χρειαστείτε ένα σχέδιο αποθήκευσης και οι εφαρμογές θα χαρούν να σας πουλήσουν ένα. Η εφαρμογή "Παρουσία", η εφαρμογή "Πολλοί" και η εφαρμογή "Κάμερα" του AtHome είναι τρεις εφαρμογές που μπορούν να μετατρέψουν το παλιό σας iPhone σε κάμερα ασφαλείας.

Χρησιμοποιήστε το ως τηλεχειριστήριο της Apple TV

Εάν είστε ένας από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να αντέξουν το τηλεχειριστήριο που συνοδεύει την τηλεόραση Apple , απλώς κατεβάστε την εφαρμογή Apple TV Remote στο παλιό σας iPhone και, presto, έχετε ένα νέο τηλεχειριστήριο. Με μια πρόσφατη τηλεόραση Apple, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri στο iPhone για να το ελέγξετε. Με τις παλιότερες εκδόσεις της Apple TV, χρησιμοποιείτε το πληκτρολόγιο για να αναζητήσετε εκπομπές, κάτι που εξακολουθεί να είναι μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με τη λειτουργία αναζήτησης του απομακρυσμένου τηλεχειριστηρίου.

Ανακυκλώστε το

Μπορείτε να αφαιρέσετε οποιαδήποτε συσκευή Apple στο Apple Store για ανακύκλωση. Εάν δεν ζείτε κοντά σε ένα κατάστημα της Apple, η Apple θα σας στείλει μια προπληρωμένη ετικέτα αλληλογραφίας και μπορείτε να την στείλετε ταχυδρομικά. Η Apple υπόσχεται να ανακυκλώνει υπεύθυνα όλα τα υλικά του τηλεφώνου σας.

Τώρα αν μπορείτε να ανακυκλώσετε μόνο το παλιό σας iPhone και να πάρετε κάποια χρήματα επίσης. Περιμένετε, μπορείτε. Εάν το iPhone σας είναι iPhone 4s ή νεότερο, η Apple θα σας δώσει μια κάρτα δώρου Apple και θα ανακυκλώσει τα κατάλληλα τηλέφωνα. Θα χρειαστεί να μεταβείτε στον ιστότοπο ανακύκλωσης της Apple και να απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το μοντέλο, την χωρητικότητά του, το χρώμα και την κατάστασή του. Στη συνέχεια, η Apple σας λέει τι αξίζει.

Πούλα το

Το διαδίκτυο έχει μια ακμάζουσα αγορά προηγουμένως ανήκει iPhones. Απλά ψάξτε για μεταπωλητές iPhone και δείτε τι αναδύεται. Εάν ρυθμίσετε εύλογα την τιμή σας, είναι πιθανό ότι θα μπορείτε να πουλήσετε το τηλέφωνο χωρίς πολύ κόπο. Όταν ψάχνετε για μέρη που πωλούν το iPhone, σκεφτείτε παλιές αναμονής όπως το eBay και το Craigslist. Για αυτά τα καταστήματα, φροντίστε να επωφεληθείτε από τις γνώσεις και τις συμβουλές άλλων ανθρώπων για να έχετε την καλύτερη τιμή και την ομαλότερη συναλλαγή.

Δοκιμάστε το εμπόριο στην υπηρεσία του Amazon για να πάρετε μια εκτίμηση της αξίας του παλιού σας iPhone. Στείλτε στο τηλέφωνο και η Amazon σας δίνει πίστωση για το συμφωνηθέν ποσό. Δεν ταλαιπωρία. Μπορεί να θέλετε να εξετάσετε μερικά μικρότερα ηλεκτρονικά καταστήματα όπου μπορεί να υπάρχει λιγότερος ανταγωνισμός. Σε αυτή την περίπτωση, αναζητήστε ένα κινητό τηλέφωνο ή Mac-συγκεκριμένες ευκαιρίες online μεταπώλησης.

Όποια και αν είναι η πορεία σας, θυμηθείτε να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα από το iPhone πριν τα παραδώσετε.