Τι είναι ένα αρχείο CMBL;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία CMBL

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου CMBL είναι ένα αρχείο δεδομένων Logger Pro που μπορεί να περιέχει βίντεο, υπολογιστικά φύλλα και άλλες αναλυτικές πληροφορίες.

Τα αρχεία CMBL χρησιμοποιούνται γενικά από τους μαθητές για την αποθήκευση δεδομένων που συλλέγονται από επιστημονικά και μαθηματικά πειράματα.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο CMBL

Τα αρχεία CMBL βασίζονται σε XML , πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε δωρεάν επεξεργαστής κειμένου για να τα δείτε, όπως το Σημειωματάριο των Windows ή ένα πρόγραμμα από τη λίστα των καλύτερων Επεξεργαστών Δωρεάν Κειμένου .

Ορισμένα προγράμματα περιήγησης ιστού ενδέχεται να προσπαθήσουν να ανοίξουν τα αρχεία CMBL ως αρχείο κειμένου και να το εμφανίσουν στο πρόγραμμα περιήγησης. Εάν ένας επεξεργαστής κειμένου ή πρόγραμμα περιήγησης στο Web εμφανίζει το αρχείο CMBL σε περίεργη ή μη αναγνώσιμη μορφή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Logger Pro (μπορείτε να πάρετε δωρεάν ένα demo εδώ).

Η δωρεάν εφαρμογή Vernier Graphical Analysis iOS μπορεί να ανοίξει αρχεία CMBL, αλλά μπορεί να μην είναι σε θέση να διαβάσει όλες τις πληροφορίες που περιέχονται στο αρχείο.

Σημείωση: Προσέξτε να μην συγχέεται ένα αρχείο CML με ένα αρχείο CMBL. Τα αρχεία CML ενδέχεται να είναι αρχεία γλώσσας χημικής σήμανσης, κρυπτογραφημένα αρχεία CrytoMailer ή αρχεία Crazy Machine Lab, αλλά καμία από αυτές τις μορφές δεν είναι ίδια με τα αρχεία δεδομένων Logger Pro, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι δυνατό να ανοίξουν με τον ίδιο τρόπο όπως τα αρχεία CMBL.

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο CMBL, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα ανοιχτών αρχείων CMBL, ανατρέξτε στο θέμα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο CMBL

Εάν το αρχείο CMBL μπορεί να διαβαστεί εκτός του Logger Pro, μπορείτε να το ανοίξετε σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου ή ακόμα και στο Microsoft Excel και, στη συνέχεια, να το αποθηκεύσετε σε μια νέα μορφή. Το Excel μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για να σχεδιάσει πληροφορίες από ένα αρχείο CMBL σε ένα γράφημα χωρίς τη χρήση του Logger Pro.

Σημείωση: Αυτό το βίντεο Μετατροπή CMBL Into Excel Το YouTube είναι χρήσιμο αν θέλετε να το κάνετε αυτό.

Διαφορετικά, σας συνιστώ να εγκαταστήσετε τη δοκιμαστική έκδοση του Logger Pro, ώστε να μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο CMBL εκεί για να το αποθηκεύσετε / να το εξάγετε σε διαφορετικό τύπο αρχείου, πιθανώς ακόμα και σε αρχείο εγγράφου Logger Lite (.GMBL).

Σημείωση: Αν το Logger Pro δεν σας επιτρέπει να εξάγετε το CMBL σε GMBL, ίσως μπορέσετε να εισαγάγετε το αρχείο στο δωρεάν πρόγραμμα Logger Lite και, στη συνέχεια, να το αποθηκεύσετε ως αρχείο GMBL.

Με τη δοκιμή Logger Pro, μπορείτε πιθανότατα επίσης να "εκτυπώσετε" το αρχείο CMBL σε ένα αρχείο PDF , εάν έχετε εγκαταστήσει έναν εκτυπωτή PDF .

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο μετατροπής cmbl2csv online αν θέλετε να μετατρέψετε το CMBL σε CSV .

Περισσότερες Βοήθεια με αρχεία CMBL

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω ποια προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου CMBL και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.