Αλλαγή του ήχου κλήσης του Android σας

Το Droid σας δεν χρειάζεται να ακούγεται σαν droid

Όταν πρόκειται να κάνετε το τηλέφωνό σας πραγματικά δικό σας, έχουν προσαρμοσμένες ringtones είναι απαραίτητη. Είτε επιλέγετε έναν ήχο κλήσης για όλες τις εισερχόμενες κλήσεις είτε ορίζετε έναν συγκεκριμένο τόνο για κάθε καλούντα, το λειτουργικό σύστημα Android διαθέτει όλη την ισχύ και την ευελιξία που χρειάζεστε.

Σημείωση: Οι παρακάτω οδηγίες πρέπει να ισχύουν ανεξάρτητα από το ποιος έκανε το τηλέφωνο Android σας: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi κ.λπ.

Ρύθμιση προεπιλεγμένων κλήσεων

Ανάλογα με το μοντέλο του τηλεφώνου Android που διαθέτετε, μπορείτε να επιλέξετε από διάφορους ήχους κλήσης. Για να περιηγηθείτε στους τόνους που συνοδεύουν το τηλέφωνό σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Από την αρχική οθόνη, πατήστε το πλήκτρο Μενού και στη συνέχεια επιλέξτε Ρυθμίσεις .
  2. Μετακινηθείτε στη λίστα Ρυθμίσεις μέχρι να βρείτε την επιλογή Ήχος.
  3. Πατήστε την επιλογή Ήχος . Με αυτόν τον τρόπο θα εμφανιστεί μια λίστα ρυθμίσεων που μπορείτε να προσαρμόσετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
  4. Επιλέξτε την επιλογή " Ήχος κλήσης τηλεφώνου". Σημείωση: Αυτό θα μπορούσε να εμφανίσει ένα παράθυρο διαλόγου που θα σας ρωτήσει αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε είτε το σύστημα Android είτε την αποθηκευμένη μουσική για να αντιστοιχίσετε τον ήχο κλήσης σας. Για λόγους αυτού του παραδείγματος, επιλέξτε το σύστημα Android.
  5. Επιλέξτε οποιοδήποτε από τους διαθέσιμους ήχους κλήσης για να ακούσετε τι ακούγεται. Όταν βρείτε ένα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως προεπιλεγμένο κουδούνι, απλά πατήστε Εντάξει για να αποθηκεύσετε την επιλογή σας. Σημείωση: Σε μοντέλα όπως το Samsung Galaxy Note 8 , δεν υπάρχει κουμπί Okay για να πατήσετε. Απλά πατήστε το κουμπί Αρχική οθόνη και πηγαίνετε για την ημέρα σας.

Ώρα να πάμε για ψώνια

Εάν τα ringtones απόθεμα δεν προσφέρουν το επίπεδο προσαρμογής που επιθυμείτε, ανοίξτε το Google Play και πραγματοποιήστε μια γρήγορη αναζήτηση για ήχους κλήσης . Θα λάβετε πολλά αποτελέσματα από αυτήν την αναζήτηση. μερικές θα πληρώνονται εφαρμογές και μερικές είναι δωρεάν. Εδώ είναι δύο δωρεάν εφαρμογές που πρέπει να εξετάσετε:

  1. Mabilo: Αυτή η εφαρμογή σάς δίνει πρόσβαση σε εκατοντάδες δωρεάν ringtones που μπορείτε να κατεβάσετε και να μεταβιβάσετε. Το Mabilo είναι σαν μια αγορά σχεδιασμένη αποκλειστικά για ringtones. Χρησιμοποιώντας το Mabilo, θα μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένα τραγούδια ή κλιπ ήχου ταινιών ή μπορείτε να περιηγηθείτε στις κατηγορίες. Μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση ενός ήχου κλήσης πριν το μεταφορτώσετε, καθώς και να δείτε πώς άλλοι χρήστες βαθμολόγησαν τον ήχο κλήσης. Αφού φορτωθεί, μπορείτε να αντιστοιχίσετε τον ήχο κλήσης σε ένα συγκεκριμένο άτομο στη λίστα επαφών σας πατώντας απλά το κουμπί "εκχωρήσετε" και μετακινηθείτε στη λίστα επαφών σας. Βρείτε την επαφή που θέλετε να αντιστοιχίσετε στον ήχο κλήσης, επιλέξτε την πατώντας το όνομα και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε πατώντας "εντάξει". Παρόλο που το Mabilo έχει διαφημίσεις που εκτελούνται στο κάτω μέρος της οθόνης, είναι μια μικρή τιμή για να πληρώσετε για αυτό που σας προσφέρει αυτή η εφαρμογή στην προσαρμογή.
  2. RingDroid: Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ένα τραγούδι στη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας, να επιλέξετε έως και 30 δευτερόλεπτα από το τραγούδι και να δημιουργήσετε έναν ήχο κλήσης από αυτό. Παίρνει λίγο χρόνο για να συνηθίσετε στη διεπαφή και τη λειτουργία της εφαρμογής, αλλά μόλις φτιάξετε μερικούς ήχους κλήσης, θα διαπιστώσετε ότι η διαδικασία είναι εύκολη και αποτελεσματική.

Εάν αυτές οι δύο εφαρμογές δεν σας προσφέρουν το επίπεδο προσαρμογής που θέλετε ή εάν θέλετε ένα πολύ συγκεκριμένο σύνολο ήχων κλήσης, συνεχίστε να κάνετε κύλιση στα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google Play μέχρι να βρείτε κάτι που σας αρέσει.

Περίληψη

Το Android διευκολύνει την εκχώρηση προσαρμοσμένων ήχων κλήσης για την εξατομίκευση του τηλεφώνου σας Android και την απαλλαγή από τον ενοχλητικό ήχο "DROID" κάθε φορά που κουδουνίζει το τηλέφωνό σας. Και με την αγορά του Android που έχει τόσες πολλές εφαρμογές ringtone διαθέσιμες, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει να έχετε παλιό ringer ως προεπιλεγμένο ringtone σας.