Καλύτερες ιστοσελίδες δωρεάν ringtone

Κατεβάστε δωρεάν ringtones χωρίς συστοιχίες συνδεδεμένες

Οι δωρεάν ήχοι κλήσης για Android, iPhone και άλλα τηλέφωνα μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν, αλλά μόνο αν ψάχνετε σε λάθος μέρος.

Παρακάτω είναι οι ιστοσελίδες ringtone που προσφέρουν πραγματικά δωρεάν ringtones για μια ποικιλία συσκευών, χωρίς να χρειάζονται συνδρομή ή ακόμα και το ελάχιστο τέλος.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστοτόπους κουδουνισμού

Το iPhone και άλλοι χρήστες του iOS δεν μπορούν να κατεβάσουν ήχους κλήσης απευθείας από το τηλέφωνό τους και αναμένουν να τις χρησιμοποιήσουν ως ήχους κλήσης. Αυτή η λειτουργία είναι δυνατή μόνο σε συσκευές Android .

Εάν βρίσκεστε σε iPhone, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τους περισσότερους από αυτούς τους ιστότοπους με ringtone, αλλά πρώτα θα πρέπει να κάνετε λήψη του αρχείου στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας (συνήθως με το iTunes) για να μεταφέρετε τον ήχο κλήσης στο τηλέφωνό σας.

Ορισμένοι ήχοι κλήσης ενδέχεται να μην έχουν τη σωστή μορφή ήχου για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ήχοι κλήσης στη συσκευή σας. Για παράδειγμα, ίσως έχετε έναν ήχο κλήσης MP3 που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε ένα iPhone. Εάν συμβαίνει αυτό, χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής ήχου για να μετατρέψετε το αρχείο στη σωστή μορφή της συσκευής σας.

Οι συσκευές Android και BlackBerry χρησιμοποιούν τη μορφή MP3, ενώ οι συσκευές iOS όπως τα iPhones και iPad χρησιμοποιούν M4R .

Όλοι οι ιστότοποι κλήσης είναι δωρεάν;

Εάν έχετε σκουπίσει ποτέ το διαδίκτυο για δωρεάν ringtones για το τηλέφωνό σας , τότε έχετε ήδη ανακαλύψει ότι δεν είναι εύκολο να βρείτε αληθινά ελεύθερες. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές ιστοσελίδες σας οδηγούν στο να σκεφτείτε ότι αυτά που προσφέρουν είναι εντελώς δωρεάν και δεν έχουν συστοιχίες συνδεδεμένες - μέχρι να προσπαθήσετε να κατεβάσετε κάτι.

Ορισμένοι ιστότοποι σας ανακατευθύνουν σε μη συσχετιζόμενες σελίδες γεμάτες διαφημίσεις και άλλοι μπορεί να σας ζητήσουν να πληρώσετε μια συνδρομή ή μια χρέωση για να λάβετε ένα ringtone. Τότε, τελικά, υπάρχει το ζήτημα της νομιμότητας.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που δεν θεωρούνται πραγματικά 100% νόμιμες παρόλο που έχουν μερικούς ήχους κλήσης που θεωρούνται νόμιμοι. Το περιεχόμενο που προσφέρεται συνήθως σας δίνει μια ιδέα: αν ένας ιστότοπος δίνει ringtones από τα πιο πρόσφατα τραγούδια, τότε είναι πιθανώς καλύτερα να κρατήσετε μακριά από τη λήψη αυτών των συγκεκριμένων ringtones.

01 από 07

Tones7

Οθόνες ομιλίας με μενού για τα είδη. Mark Harris

Εάν οι παραπάνω ιστότοποι έχουν πάρα πολλά κουδούνια και σφυρίχτρα για τις προτιμήσεις σας, τότε θα αγαπήσετε τον τόνο ringtones Tones7 επειδή είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Αναζητήστε έναν ήχο κλήσης ή περιηγηθείτε σε έναν κατά δημοτικότητα, προσθήκη πρόσφατα ή είδος. Μετά την προεπισκόπηση του ήχου κλήσης, μπορείτε να το κατεβάσετε ως αρχείο MP3 ή M4R.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, ο ενσωματωμένος κατασκευαστής κουδουνισμάτων σας επιτρέπει να φτιάξετε τον δικό σας ήχο κλήσης 30 δευτερολέπτων χρησιμοποιώντας ένα αρχείο μουσικής από τον υπολογιστή σας. Περισσότερο "

02 του 07

Zedge

Το Zedge διαθέτει μια μεγάλη κοινότητα χρηστών που δημιουργούν και ανεβάζουν περιεχόμενο κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα κινητών τηλεφώνων, συμπεριλαμβανομένης μιας καλής επιλογής δωρεάν ringtones που καλύπτουν διάφορα θέματα. Αυτά μπορούν είτε να μεταφορτωθούν στον υπολογιστή σας είτε να σταλούν απευθείας στο τηλέφωνό σας.

Είναι πραγματικά εύκολο να βρείτε δωρεάν ringtones στο Zedge, επειδή αν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό τους, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε το τηλέφωνό σας από ένα μενού, όπως ένα Android ή iPhone, για να δείτε όλους τους ήχους κλήσης που υποστηρίζονται για τη συγκεκριμένη συσκευή και στη συνέχεια να τις δείτε προτού κατεβάσετε .

Ένας άλλος γρήγορος τρόπος για να βρείτε τους ήχους κλήσης που θέλετε είναι να δείτε τις κατηγορίες. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν το Comedy, Dance, Games και Sound Effects .

Οι εφαρμογές για κινητά είναι επίσης χρήσιμες αλλά για διάφορους λόγους. Υπάρχουν δύο εφαρμογές iOS - μία για wallpapers και άλλη για ringtones. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή ringtone Zedge για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τους ήχους κλήσης που μεταφορτώνετε.

Η εφαρμογή Zedge για Android είναι λίγο πιο εύκολη στη χρήση, επειδή μπορείτε να κατεβάσετε πραγματικά ringtones απευθείας στο τηλέφωνο χωρίς να χρειαστείτε υπολογιστή. Περισσότερο "

03 του 07

Ήχοι ειδοποίησης

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, μπορείτε να κατεβάσετε εδώ ringtones ειδοποίησης.

Ορισμένες από τις κατηγορίες που σας βοηθούν να βρείτε δωρεάν ringtones από αυτήν την ιστοσελίδα περιλαμβάνουν Ζώα, Αστεία, Μήνυμα ήχων, Τυποποιημένα ήχοι κλήσης, Ήχοι ειδοποίησης, Ήχοι αφύπνισης και Μίνι τραγούδια ήχου κλήσης .

Μόλις δείτε τον ήχο κλήσης για να βεβαιωθείτε ότι είναι αυτό που θέλετε στη συσκευή σας, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες μορφές ήχου. Τα περισσότερα έρχονται ως OGG , MP3 και M4R. Περισσότερο "

04 του 07

mobile9

Λήψη ringtones από το κινητό9 μέσω της ιστοσελίδας τους ή μέσω της εφαρμογής για κινητά για συσκευές Android. Αν βρίσκεστε στον ιστότοπο, απλώς αναζητήστε τη συσκευή σας για να ξεκινήσετε.

Μπορείτε να ταξινομήσετε τους ήχους κλήσης στο κινητό9 από αυτό που είναι δημοφιλές σήμερα, τους νεότερους ήχους κλήσης που έχετε προσθέσει ή το καλύτερο ringtones όλων των εποχών. Τα φίλτρα σάς επιτρέπουν να επιλέξετε ποια κατηγορία ή ήχο κλήσης να αναζητήσετε και ότι το "Οικογενειακό φίλτρο" μπορεί να κρύψει τους ήχους κλήσης ενηλίκων.

Προβάλετε ήχους προεπισκόπησης αν θέλετε ή πηγαίνετε κατευθείαν στη λήψη. Ωστόσο, γνωρίζετε ότι οι κινητές ringtones δεν θα μεταφορτωθούν αμέσως. πρέπει να περιμένετε 30 δευτερόλεπτα για καθένα. Περισσότερο "

05 του 07

Melofania

Η Melofania είναι ένας πολύ καλός τόπος ringtone που σας επιτρέπει όχι μόνο να κατεβάζετε ringtones δωρεάν, αλλά και να φτιάξετε τα δικά σας ringtones από τα online βίντεο ή από τα δικά σας μουσικά αρχεία.

Αναζητήστε ήχους κλήσης ή χρησιμοποιήστε τα γράμματα στην κορυφή της σελίδας για να βρείτε καλλιτέχνες με αυτό το όνομα. Η αρχική σελίδα εμφανίζει επίσης εμφανή και ζεστά ringtones.

Όπως και οι περισσότεροι ιστότοποι ringtone, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του ήχου κλήσης προτού το φτάσετε, αλλά αυτός ο ιστότοπος παρέχει επίσης παραλλαγές ενός ήχου κλήσης, αν άλλοι χρήστες έχουν κάνει παρόμοιο ήχο κλήσης με το ίδιο τραγούδι / ήχο.

Για να κατεβάσετε έναν ήχο κλήσης από την Melofania, απλώς κάντε κλικ ή αγγίξτε το Android (mp3) ή το iPhone (m4r) από τη σελίδα λήψης.

Σημείωση: Πολλοί από τους ήχους κλήσης σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν αποσπαστεί από δημοφιλή τραγούδια. Βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε αυτούς τους ήχους κλήσης αν διακινδυνεύετε να παραβιάσετε πνευματικά δικαιώματα. Περισσότερο "

06 του 07

MyTinyPhone

Υπάρχουν πάνω από μισό εκατομμύριο δωρεάν ringtones στο MyTinyPhone και είναι πολύ εύκολο να φτάσετε σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Περιηγηθείτε στις κατηγορίες κλήσης, όπως Ροκ, Φωνή, Τζαζ, Διασκέδαση, Χώρα και Κλασσική , και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα κατάλληλο κουμπί λήψης για να λάβετε τον ήχο κλήσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ σάς επιτρέπει να ανοίξετε τον ήχο κλήσης από τη συσκευή σας Android, το SAVE TO PC αποθηκεύει τον ήχο κλήσης σε ένα αρχείο MP3 και το SAVE FOR IPHONE θα αποκτήσει την έκδοση M4R του ήχου κλήσης.

Το MyTinyPhone επίσης παρουσιάζει εφαρμογές, wallpapers, θέματα και παιχνίδια. Περισσότερο "

07 του 07

Audiko

Το Audiko είναι ένας άλλος ιστότοπος ringtone που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας ringtones καθώς και να κάνετε λήψη ringtones από άλλους.

Στην αρχική σελίδα εμφανίζονται τα πιο δημοφιλή ringtones, τα ringtones SMS και τα κορυφαία ringtones στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν επίσης δημοφιλή είδη που μπορείτε να περιηγηθείτε για να βρείτε ringtones που σχετίζονται με ροκ, ηλεκτρονικά, trance, techno, heavy metal, 80s και άλλα.

Ή ίσως θέλετε να μεταβείτε απευθείας στα κορυφαία 100 ringtones που μπορείτε να κατεβάσετε από την Audiko.

Ανεξάρτητα από το πώς φτάνετε στον ήχο κλήσης που θέλετε, απλά επιλέξτε να το κατεβάσετε για να το στείλετε στη σελίδα "Τα Ringtones μου", όπου μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το iPhone από τη σελίδα Οι Ringtones μου εάν χρειάζεστε τον ήχο κλήσης σας για να εργαστείτε για iOS, διαφορετικά οι ήχοι κλήσης θα μεταφορτωθούν ως MP3.

Οι χρήστες Android μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Audiko για να αποκτήσουν δωρεάν ringtones. Περισσότερο "