Κοινά ζητήματα φιλοξενίας και ιδέες για την αντιμετώπισή τους

01 από 04

Συχνά συνάντησε προβλήματα φιλοξενίας με νέες επιχειρήσεις

Michael Bocchieri / Συντελεστής / Getty Images

Όταν ξεκινάτε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, ένα από τα πιο συχνά συναντά προβλήματα είναι το καπάκι στο εύρος ζώνης όταν δεν θέλετε να συμβεί. Κακά πράγματα συμβαίνουν πάντα όταν χρειάζεστε πραγματικά κάποιο χώρο για να αναπνεύσετε, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, όταν ξεκινάτε μια νέα εταιρεία φιλοξενίας και κερδίζετε μερικούς πελάτες, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις εύρους ζώνης όταν συναντήσετε ξαφνική αύξηση στο εύρος ζώνης χρήσης.

Αν έχετε έναν μεταπωλητή ή έναν λογαριασμό VPS, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης του σχεδίου σας ή την επιλογή ενός αποκλειστικού διακομιστή αμέσως. Από την άλλη πλευρά, αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε τη δική σας υποδομή, τότε τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν δύσκολα.

Όταν επιθυμείτε να αυξήσετε την χωρητικότητα του εύρους ζώνης, συνήθως υπάρχει ένας χρόνος διακοπής, ο οποίος μπορεί να απογοητεύσει τους πελάτες σας. Αλλά, με το σωστό σχεδιασμό και την καλή back-up, θα πρέπει να είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αναβάθμισης χωρίς κόπο. Οι πρόσφατες αναβαθμίσεις του ServInt με μηδενική διακοπή λειτουργίας ήταν τα τέλεια παραδείγματα για νέες εταιρείες φιλοξενίας.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για την κάλυψη ασυνήθιστα υψηλού εύρους ζώνης σε όλες τις χρονικές στιγμές, αν δεν θέλετε να χάσετε την αξιοπιστία σας και να ενοχλήσετε τους πελάτες σας.

02 από 04

Προγραμματίζοντας τα πράγματα εκ των προτέρων

Μίλτον Μπράουν / Getty Images
Η γρήγορη αναβάθμιση μόνο για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες είναι πολύ διαφορετική από τον μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και κάνει μια τεράστια αναβάθμιση στρατηγικά. Θυμηθείτε, η ολοκλήρωση του δικτύου και η επέκταση υποδομών έρχονται πάντα μαζί με απροσδόκητους λόξυγγες και περίεργες στιγμές που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, πρέπει να εξετάζετε συνεχώς τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και να ορίσετε ρεαλιστικούς στόχους για κάθε οικονομικό έτος, έτσι ώστε οι ελάχιστες εκπλήξεις να φτάσουν στο δρόμο σας.

Επιπλέον, πρέπει συνεχώς να προσθέτετε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να πληρώνετε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό αμέσως, όταν ξεκινάτε να εξαντλείτε το διάστημα.

03 του 04

Διατήρηση της αναφοράς σας όσον αφορά την τεχνική υποστήριξη / υποστήριξη πελατών

Tom Merton / Getty Images

Η τεχνική υποστήριξη και η υποστήριξη πελατών είναι η πιο κρίσιμη πτυχή της επιχείρησης φιλοξενίας ιστοσελίδων και εάν αποτύχετε να διατηρήσετε τους πελάτες σας ευτυχείς από την άποψη αυτή, τότε η δημιουργία της ακόμη καλύτερης υποδομής στον κόσμο γίνεται εντελώς άχρηστη!

Αν έχετε μια μικρή ομάδα αντιπροσώπων υποστήριξης πελατών, πρέπει πάντα να βεβαιωθείτε ότι έχετε λίγους εφεδρικούς πόρους για να αναλάβετε ευθύνη, εάν τα τακτικά μέλη του προσωπικού σας δεν είναι διαθέσιμα για κάποιο λόγο.

Η καθυστέρηση στην απάντηση σε απλά ερωτήματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών σας μπορεί να σημαίνει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στις περισσότερες περιπτώσεις. δεν θέλεις να κάνεις τα πράγματα επάνω, έτσι;

Τέλος, συνιστάται επίσης να διατηρείτε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας χωρίς να διατηρείτε πάρα πολλά μέλη του προσωπικού υποστήριξης πελατών / τεχνικών.

04 του 04

Αντιμετώπιση των Downtimes σε περίπτωση μεταπωλητή / φιλοξενίας VPS

Paul Bradbury

Εάν έχετε έναν μεταπωλητή που φιλοξενεί ή ένας λογαριασμός VPS από μια αξιόπιστη εταιρεία, θα πρέπει επίσης να είστε προετοιμασμένοι για διακοπές! Θυμηθείτε ότι οι πελάτες σας δεν γνωρίζουν ότι έχετε πάρει λογαριασμό μεταπωλητή και δεν διαθέτετε την απαραίτητη υποδομή, οπότε το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι οι πελάτες σας να συνειδητοποιήσουν ότι η επιχείρησή σας δεν μπορεί να χειριστεί παρόμοιες δυσμενείς καταστάσεις.

Για να αντιμετωπίσετε τέτοιες καταστάσεις, συνιστάται να έχετε λογαριασμό backup μεταπωλητή με έναν άλλο κεντρικό υπολογιστή. ενδεχομένως να θελήσετε να φιλοξενήσετε μερικούς στατικούς ιστότοπους, ιστολόγια χαμηλής επισκεψιμότητας και μικρές εφαρμογές ιστού σε αυτόν τον λογαριασμό φιλοξενίας υποστήριξης για να λάβετε το κτύπημα για το buck σας. Έτσι, εκεί έχετε μερικά από τα κοινά θέματα φιλοξενίας, καθώς και ιδέες για την αντιμετώπισή τους, έτσι ώστε να εκτελέσετε με επιτυχία μια εταιρεία web hosting με ελάχιστο hiccups.