Το τελευταίο Apple TV 5 φήμες

Όλες οι ειδήσεις σχετικά με το τι θα προσφέρει η 5η γενιά της Apple TV

Λεπτομέρειες σχετικά με το Apple TV 4K

Η επόμενη γενιά της Apple TV έχει κυκλοφορήσει με τη μορφή της Apple TV 4K. Αυτή η συσκευή περιλαμβάνει μια σειρά από λειτουργίες που έχουν φημολογηθεί, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης βίντεο 4K και ταχύτερη απόδοση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αναβαθμισμένο αποκωδικοποιητή, συγκρίνετε κάθε μοντέλο της Apple TV .

****

Η νέα μας χρυσή εποχή της τηλεόρασης οδηγείται εν μέρει από τις Netflix, Amazon και Apple (μαζί με πολλούς άλλους) που εκπέμπουν δισεκατομμύρια σε νέες και βραβευμένες εμφανίσεις. Οι περισσότερες από αυτές τις εκπομπές είναι διαθέσιμες μόνο μέσω ροής και πρέπει να πάρετε μια συσκευή από Roku , Amazon ή Apple για να τις απολαύσετε.

Η τρέχουσα Apple TV ενημερώθηκε για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2015 και αναφέρεται ως Apple TV (4η γενιά) . Ενώ η Apple δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την Apple TV 5, το μύλο των φημών αναδύεται με ιδέες για το τι θα προσφέρει και πότε θα μπορέσουμε να φτάσουμε στα χέρια μας.

Τι να περιμένετε από την 5η γενιά της Apple TV

Αναμενόμενη ημερομηνία εκπομπής της Apple TV: Late 2017
Αναμενόμενη τιμή: $ 149- $ 199

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τηλεοπτικές φήμες της Apple Next-Generation

Το 4K είναι το νέο πρότυπο βίντεο υψηλής ευκρίνειας. Η τρέχουσα ανάλυση ανώτατου επιπέδου, 1080p, είναι μια εικόνα 1920x1080. Από την άλλη πλευρά, το 4Κ είναι 3840x2160 , δύο φορές το ψήφισμα των 1080p. Περιττό να πούμε ότι το 4K προσφέρει μια πολύ πιο λεπτομερή και πλούσια εικόνα.

Το πρότυπο 4K γίνεται ολοένα και πιο συνηθισμένο, με πολλές τηλεοράσεις HDTV να το προσφέρουν και υπηρεσίες streaming όπως το Netflix που προσφέρουν τουλάχιστον μερικούς από τους καταλόγους τους στο ψήφισμα. Δεδομένου ότι είναι τόσο ξεκάθαρο το επόμενο βήμα στην ανάλυση της τηλεόρασης, θα ήταν μεγάλη έκπληξη εάν η Apple δεν την συμπεριλάβει στην επόμενη γενιά της Apple TV.

Βαθύτερη ολοκλήρωση του Siri

Η 4η γενιά της Apple TV υποστηρίζει ήδη το Siri -it για το πώς μπορείτε να αναζητήσετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με φωνή - αλλά αναμένετε ότι το Apple TV 5 θα κάνει πολύ περισσότερα με το Siri. Το έξυπνο ομιλητή HomePod της Apple παρέχει μια καλή ιδέα για το τι μπορεί να μοιάζουν με τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά του Siri σε μια τηλεόραση Apple. Πέρα από την αναζήτηση περιεχομένου, το Siri στο Apple TV 5 θα σας επιτρέψει να ελέγξετε τη συσκευή συμβατή με το HomeKit με φωνή, να ζητήσετε από την Apple TV για αθλητικές αποδόσεις ή προβλέψεις και να αφήσετε τους προγραμματιστές να προσθέσουν εφαρμογές φωνής άλλων κατασκευαστών.

Συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης

Έχουν υπάρξει φήμες για χρόνια ότι η Apple θα παραδώσει μια streaming video υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν μόνο στα καλωδιακά κανάλια που παρακολουθούν. Με αυτό, θα μπορούσατε τελικά να αποχαιρετήσετε την πληρωμή για μια δέσμη καναλιών που δεν θέλετε, όπως απαιτούν οι εταιρείες καλωδιακής τηλεόρασης σήμερα.

Το χαρακτηριστικό αυτό δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, αλλά η έναρξη της Apple TV 5 θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να το αποκαλύψει. Όταν συζητήθηκε για τελευταία φορά, η υπηρεσία θεωρήθηκε ότι προσφέρει ένα πακέτο 25 καναλιών, με επικεφαλής τους δίκτυα όπως το ABC, το CBS και το Fox, για $ 30- $ 40 / μήνα.

HomeKit Hub

Το HomeKit είναι η πλατφόρμα της Apple για τη σύνδεση των συσκευών Internet of Things , όπως οι θερμοστάτες, οι λαμπτήρες και οι καμπάνες των θυρών και τους επιτρέπει να ελέγχονται από το iPhone ή το iPad. Το Apple TV 4 διαθέτει κάποιες λειτουργίες HomeKit, αλλά ένα σπίτι που είναι εντελώς συνδεδεμένο με αυτές τις συσκευές απαιτεί συνήθως έναν διανομέα για τον συντονισμό και τον έλεγχο όλων. Φήμες έχουν ότι το Apple TV 5 θα περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο hub HomeKit, διευκολύνοντας τον έλεγχο αυτών των συσκευών.

Ταχύτερη απόδοση

Το Apple TV 4 είναι άφθονη από την άποψη της απόδοσης, είτε παίζετε βίντεο είτε παίζετε παιχνίδια. Η Apple έχει κάνει μεγάλα βήματα στην απόδοση των επεξεργαστών σειράς Α που χρησιμοποιούνται στο iPhone και το iPad από την κυκλοφορία της Apple TV, οπότε θα πρέπει να περιμένετε ότι το Apple TV 5 θα επωφεληθεί από αυτά τα μάρκες. Ένας πιο γρήγορος επεξεργαστής θα έρθει σε πιο εύχρηστο με τα παιχνίδια, όπου η Apple TV θα αποδώσει την απόδοση που αρχίζει να ανταγωνίζεται μερικές ειδικές κονσόλες παιχνιδιών.

Αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης

Αν και δεν είναι σημαντική αναβάθμιση, οι αυξήσεις της χωρητικότητας αποθήκευσης είναι κοινές με τις νέες γενιές προϊόντων της Apple. Το Apple TV 4 προσφέρει αποθήκευση 32GB και 64GB. Καθώς τα παιχνίδια και οι εφαρμογές γίνονται όλο και πιο πεινασμένοι για αποθήκευση, αναμένετε ότι η Apple TV 5 θα προσφέρει 64GB και 128GB αποθήκευσης.