Τι να κάνετε όταν το Google Home δεν θα συνδεθεί στο Wi-Fi

Πώς να διορθώσετε προβλήματα οικιακού Wi-Fi στο Google

Το Google Home απαιτεί μια ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνδέσετε το Google Home στο Wi-Fi, πριν να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αναπαράγετε μουσική, να συνδέεστε με ασύρματες συσκευές, να κάνετε συμβάντα ημερολογίου ερωτήσεων, να δίνετε οδηγίες, να πραγματοποιείτε κλήσεις, να ελέγχετε τον καιρό κλπ.

Εάν το σπίτι σας στο Google δεν φτάνει πολύ καλά στο Internet ή οι συνδεδεμένες συσκευές δεν ανταποκρίνονται στις εντολές του Google Home, ίσως διαπιστώσετε ότι:

Ευτυχώς, επειδή το Google Home είναι μια ασύρματη συσκευή, υπάρχουν πολλά μέρη που μπορούμε να αναζητήσουμε μια πιθανή λύση για το λόγο ότι δεν συνδέεται με Wi-Fi, όχι μόνο από την ίδια την συσκευή, αλλά και τις κοντινές συσκευές που βρίσκονται στο στο ίδιο δίκτυο.

Βεβαιωθείτε ότι έχει συνδεθεί σωστά

Αυτό θα πρέπει να είναι προφανές, αλλά το Google Home δεν γνωρίζει πώς να φτάσει στο διαδίκτυο μέχρι να σας εξηγήσει πώς να συνδεθεί με το Wi-Fi σας. Με άλλα λόγια, τίποτα δεν θα λειτουργήσει στο σπίτι σας στο Google μέχρι να το ρυθμίσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home.

  1. Κάντε λήψη του Google Home for Android ή αποκτήστε το για iOS εδώ.
  2. Τα συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε μέσα στην εφαρμογή για να συνδέσετε το Αρχική σελίδα Google με το Wi-Fi εξηγούνται στον Οδηγό του Google για το πώς να ρυθμίσετε το σπίτι σας .

Αν το Google Home χρησιμοποιήθηκε για τη σύνδεση στο Wi-Fi, αλλά αλλάξατε πρόσφατα τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi, θα χρειαστεί να επαναρυθμίσετε την Αρχική σελίδα Google για να μπορέσετε να ενημερώσετε τον κωδικό πρόσβασης. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να αποσυνδέσετε τις τρέχουσες ρυθμίσεις και να ξεκινήσετε ξανά.

Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

  1. Από την Αρχική εφαρμογή Google, πατήστε το κουμπί μενού στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Αγγίξτε το κουμπί μενού γωνίας στη συσκευή Αρχική σελίδα Google που χρειάζεται ενημέρωση του κωδικού πρόσβασης Wi-Fi.
  3. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Wi-Fi και επιλέξτε FORGET THIS NETWORK .
  4. Χρησιμοποιήστε το πίσω βέλος στην επάνω αριστερή γωνία για να επιστρέψετε στη λίστα των συσκευών.
  5. Επιλέξτε ξανά το Google Home και, στη συνέχεια, επιλέξτε SET UP .
  6. Ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης που αναφέρονται παραπάνω.

Μετακινήστε τον δρομολογητή σας ή το σπίτι Google

Ο δρομολογητής σας είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο η Google Home μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο, οπότε είναι το σημείο σύνδεσης που θα πρέπει πρώτα να εξετάσετε. Αυτό είναι εύκολο: απλά μετακινήστε το Google Home πιο κοντά στον δρομολογητή σας και δείτε εάν τα συμπτώματα βελτιώνονται.

Εάν το Google Home λειτουργεί καλύτερα όταν είναι πιο κοντά στον δρομολογητή, τότε υπάρχει πρόβλημα είτε με το δρομολογητή είτε με παρεμβολές μεταξύ του δρομολογητή και εκεί που μένει κανονικά το Google Home.

Μία μόνιμη λύση είναι να μετακινήσετε το Google Home πιο κοντά στον δρομολογητή ή να μετακινήσετε το δρομολογητή κάπου πιο κεντρικά, όπου μπορεί να φτάσει σε μια ευρύτερη περιοχή, κατά προτίμηση μακριά από τοίχους και άλλα ηλεκτρονικά.

Εάν δεν μπορείτε να μετακινήσετε το δρομολογητή ή να μετακινήσετε δεν λειτουργεί καλά, και η επανεκκίνηση δεν βοηθάει, αλλά είστε σίγουροι ότι ο δρομολογητής είναι υπεύθυνος για το πρόβλημα οικιακού Wi-Fi στο Google, ίσως θελήσετε να αντικαταστήσετε το δρομολογητή σας με καλύτερο ένα ή αγορά ενός δικτύου ματιών, αντ 'αυτού, το οποίο θα πρέπει να βελτιώσει σημαντικά την κάλυψη.

Όταν πρόκειται για συνδέσεις Bluetooth, ισχύει η ίδια ιδέα: μετακινήστε τη συσκευή Bluetooth πιο κοντά στην Αρχική σελίδα Google ή αντίστροφα, για να επιβεβαιώσετε ότι έχουν σωστά συνδυαστεί και ότι μπορούν να επικοινωνούν σωστά.

Εάν η στατική απομακρυνθεί ή γενικά λειτουργούν καλύτερα όταν βρίσκονται πιο κοντά, τότε είναι περισσότερο θέμα απόστασης ή παρεμβολής, οπότε θα πρέπει να προσαρμόσετε πού βρίσκονται τα πράγματα στο δωμάτιο για να διασφαλίσετε ότι οι άλλες συσκευές δεν επηρεάζουν το Google Home .

Απενεργοποίηση άλλων συσκευών δικτύου

Αυτό μπορεί να φανεί σαν μια δραστική ή ακόμα και μη ρεαλιστική λύση μόνο για να επαναλάβετε την εργασία σας στο Google Home, αλλά το εύρος ζώνης θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα εάν έχετε πολλές συσκευές που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του ίδιου δικτύου. Αν έχετε πάρα πολλά πράγματα που χρησιμοποιούν ενεργά το δίκτυο ταυτόχρονα, θα παρατηρήσετε σίγουρα προβλήματα όπως buffer, τραγούδια που σταματούν τυχαία ή ακόμα και δεν αρχίζουν καθόλου, και γενικές καθυστερήσεις και ελλείψεις απαντήσεων από το Google Home.

Αν παρατηρήσετε προβλήματα με την Αρχική Σύνδεση Google ενώ εκτελείτε άλλες εργασίες που σχετίζονται με το δίκτυο, όπως η λήψη ταινιών στον υπολογιστή σας, η ροή μουσικής στο Chromecast, η αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών κλπ., Διακόψτε αυτές τις δραστηριότητες ή σκεφτείτε να τις κάνετε μόνο όταν δεν θα είστε χρησιμοποιώντας το σπίτι σας στο Google.

Από τεχνική άποψη, αυτό δεν είναι ένα ζήτημα με το Google Home, το Netflix, την τηλεόραση HDTV, τον υπολογιστή σας, μια υπηρεσία streaming μουσικής ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Αντ 'αυτού, είναι απλώς το αποτέλεσμα της μεγιστοποίησης του διαθέσιμου εύρους ζώνης.

Ο μόνος τρόπος για τις περιορισμένες συνδέσεις εύρους ζώνης είναι η αναβάθμιση του διαδικτύου σας σε ένα σχέδιο που παρέχει περισσότερο εύρος ζώνης ή, όπως προαναφέρθηκε, αρχίζουμε να περιορίζουμε ποιες συσκευές χρησιμοποιούν το δίκτυο ταυτόχρονα.

Επανεκκινήστε τον δρομολογητή & amp; Αρχική σελίδα Google

Εάν το κλείσιμο προβληματικών συσκευών δικτύου δεν αφήνει το Google Home να συνδεθεί στο Wi-Fi, τότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα να γίνει επανεκκίνηση του Google Home και ενώ βρίσκεστε σε αυτό, μπορείτε να επανεκκινήσετε τον δρομολογητή σας για να είστε σίγουροι.

Η επανεκκίνηση και των δύο συσκευών πρέπει να ξεκαθαρίσει το προσωρινό πρόβλημα που προκαλεί τα διαλείποντα προβλήματα που βλέπετε.

Μπορείτε να επανεκκινήσετε την Αρχική σελίδα Google τραβώντας το καλώδιο τροφοδοσίας από τον τοίχο, περιμένοντας για 60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια επανασυνδέοντας το. Ένας άλλος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Google Home:

  1. Αγγίξτε το κουμπί μενού στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής.
  2. Βρείτε τη συσκευή Αρχική σελίδα Google από τη λίστα και πατήστε το μικρό μενού στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Επιλέξτε την επιλογή Επανεκκίνηση από αυτό το μενού.

Δείτε τον οδηγό μας για την επανεκκίνηση ενός δρομολογητή εάν χρειάζεστε βοήθεια για να το κάνετε αυτό.

Επαναφέρετε τον δρομολογητή & amp; Αρχική σελίδα Google

Η παραπάνω ενότητα για την επανεκκίνηση αυτών των συσκευών, όπως πιθανότατα παρατήρησα, απλώς τους απενεργοποιήσατε και στη συνέχεια ξεκινήσατε να τις επαναφέρετε. Η επαναφορά είναι διαφορετική, δεδομένου ότι θα διαγράψει οριστικά το λογισμικό και θα το επαναφέρει στο πώς ήταν όταν αγοράσατε τη συσκευή για πρώτη φορά.

Η επαναφορά πρέπει να είναι η τελευταία προσπάθειά σας να αποκτήσετε πρόσβαση στο σπίτι του Google με Wi-Fi, επειδή σβήνει κάθε προσαρμογή που κάνατε. Η επαναφορά της αρχικής σελίδας Google αποσυνδέει όλες τις συσκευές και τις υπηρεσίες μουσικής που έχετε προσαρτήσει σε αυτήν και η επαναφορά ενός δρομολογητή σβήνει στοιχεία όπως το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης του δικτύου Wi-Fi.

Έτσι, προφανώς, θέλετε να ολοκληρώσετε αυτό το βήμα μόνο εάν όλοι οι άλλοι παραπάνω δεν δούλευαν για να λάβουν το Google Home στο Wi-Fi. Ωστόσο, εξαιτίας του καταστροφικού χαρακτήρα της, είναι μια πιθανή λύση για το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος οικιακού Wi-Fi στο Google, καθώς επαναφέρει όλα όσα μπορούν να επαναρυθμιστούν.

Αν προτιμάτε, μπορείτε να επαναφέρετε το ένα, αλλά όχι το άλλο, για να δείτε αν το πρόβλημα εξαφανίζεται χωρίς να χρειάζεται να επαναφέρετε το λογισμικό και στις δύο συσκευές. Για παράδειγμα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να επαναφέρετε τον δρομολογητή σας και, στη συνέχεια, να δείτε εάν το Google Home συνδέεται στο Wi-Fi.

Αν το Wi-Fi εξακολουθεί να μην λειτουργεί με το Google Home, ήρθε η ώρα να το επαναφέρετε επίσης:

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια;

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να ρυθμίσετε το Google Home για να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο, να το τοποθετήσετε αρκετά κοντά στον δρομολογητή για να δημιουργήσετε μια ισχυρή σύνδεση, να εξαλείψετε παρεμβολές από άλλες συσκευές και να επανεκκινήσετε και να επαναφέρετε όχι μόνο το Google Home αλλά και το δρομολογητή σας.

Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα περισσότερο εκτός από την υποστήριξη της αρχικής υποστήριξης Google. Μπορεί να υπάρχει κάποιο σφάλμα στο λογισμικό που χρειάζονται για ενημέρωση, αλλά κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο Google Home.

Εάν όχι, τότε μπορεί να φταίει ο δρομολογητής σας, αλλά εάν λειτουργεί καλά για οτιδήποτε άλλο υπάρχει στο δίκτυό σας (δηλ. Ο υπολογιστής και το τηλέφωνό σας μπορούν να συνδεθούν στο Wi-Fi, αλλά το Google Home δεν το κάνει), τότε οι πιθανότητες είναι καλές. πρόβλημα με το Google Home.

Ενδέχεται να έχετε τη δυνατότητα αντικατάστασης από την Google, αλλά το πρώτο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους σχετικά με το πρόβλημα και να εξηγήσετε όλα όσα έχετε κάνει για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να μιλήσετε με την Τεχνική Υποστήριξη προτού αρχίσετε, και στη συνέχεια μπορείτε να ζητήσετε μια τηλεφωνική κλήση από την ομάδα υποστήριξης Home Google ή να επικοινωνήσετε μαζί της μαζί σας.