Τα μηνύματα Facebook ως δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δυνατότητες, Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Facebook μηνύματα

Τα μηνύματα Facebook συνδυάζουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνομιλίες και κείμενα με φίλους στο Facebook σε ένα απλό και απλό μέρος. Τα μηνύματα στο Facebook λειτουργούν καλά για περιορισμένο αριθμό προσωπικών μηνυμάτων , κειμένων και μηνυμάτων, αλλά για να χειρίζονται όλα τα μηνύματά σας, τα μηνύματα του Facebook θα μπορούσαν να λειτουργήσουν καλά με πιο εύρωστα εργαλεία για τη διαχείριση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επαφών.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ανασκόπηση

Το Facebook είναι ιδανικό για να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις φωτογραφίες και τα βίντεο με άτομα ή ομάδες.

Facebook ως κλειστό σύστημα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Μπορείτε να ρυθμίσετε μηνύματα Facebook για να δέχεστε μηνύματα μόνο από άτομα που γνωρίζετε στο Facebook - ανεξάρτητα από το αν τα στέλνουν μέσω του Facebook, email ή SMS.

Τα μηνύματα στο Facebook

Αυτόματα, τα μηνύματα του Facebook ζιζάνουν έξω από το spam. Το κάνει αρκετά αποτελεσματικά και η σήμανση ως ανεπιθύμητο σημαίνει ότι το σύστημα θα "μαθαίνει".

Εύρεση και ανάγνωση αλληλογραφίας στα μηνύματα Facebook

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αρχειοθετήσετε ή να επισημάνετε μηνύματα και εκτός από το να τα αφήσετε αδιάβαστα, δεν υπάρχει τρόπος να επισημάνετε τα μηνύματα.

Η αναζήτηση μηνυμάτων μοιάζει απλή και τα μηνύματα Facebook επιστρέφουν σχετικά μηνύματα αρκετά γρήγορα. Για να σαρώσετε όλα τα μηνύματά σας, θα πρέπει να αναζητήσετε εισερχόμενα, "άλλα" και να αρχειοθετήσετε ξεχωριστά.

Τα μηνύματα Facebook οργανώνουν όλη την επικοινωνία ως χρονολογικές ακολουθίες μηνυμάτων με μεμονωμένες επαφές ή ομάδες. Αυτό συχνά λειτουργεί καλά και κάνει έναν απλό αλλά χρήσιμο τρόπο για να δαμάσει τον κατακλυσμό των μηνυμάτων. Μερικές φορές, όμως, η συσσώρευση των διαφορετικών νημάτων είναι σύγχυση και δεν υπάρχει τρόπος να απελευθερωθούν μεμονωμένα μηνύματα ή συνομιλίες.

Τα ίδια τα μηνύματα εμφανίζονται σε συμπυκνωμένη μορφή. Το απλό κείμενο μόνο και η απογύμνωση του περιττού κειμένου σας επιτρέπουν να βλέπετε γρήγορα το σχετικό μήνυμα. ένα κλικ σας δίνει το μήνυμα στην πλήρη δόξα του.

Η ενασχόληση με μηνύματα στο Facebook

Όταν τελειώσετε με ένα μήνυμα, μπορείτε να το αρχειοθετήσετε ή να το διαγράψετε. Η αρχειοθέτηση είναι αρκετά εύκολη και καταργεί ολόκληρη τη συνομιλία από τα Εισερχόμενα μηνυμάτων Facebook (μέχρι να φτάσει, φυσικά, ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κείμενο από την επαφή). Η διαγραφή είναι πιο λεπτομερή και δυσκίνητη: είναι δυνατή η διαγραφή μεμονωμένων μηνυμάτων από συνομιλίες ή όλα τα μηνύματα που ανταλλάσσονται με έναν αποστολέα. Σε κάθε περίπτωση, διαρκεί πάρα πολύ.

Πρόσβαση στα μηνύματα Facebook

Λαμβάνοντας υπόψη την απλότητα και τους περιορισμούς της διασύνδεσης του web, είναι ακόμα πιο ατυχές το γεγονός ότι τα μηνύματα του Facebook δεν προσφέρουν πρόσβαση από τα τυπικά προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να λάβετε (περιορισμένες) εφαρμογές για κινητές συσκευές, φυσικά, και το Facebook Messages έχει ελαφριές διεπαφές ιστού για χρήση εν κινήσει.

Αν θέλετε να λάβετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα μηνύματά σας μαζί σας - σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας - τα μηνύματα Facebook προσφέρουν μόνο μια μορφή αρχείου HTML.